Horoscop
Înapoi la

Taurul, dezbrăcat de secrete: tot ce vrei să știi despre el, dar nu o să iți zică

Taurul, dezbrăcat de secrete: tot ce vrei să știi despre el, dar nu o să iți zică

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Taurii sunt cunoscuți pentru pasiunea lor dusă la extrem și pentru eleganță. Ei sunt considerați cei mai atrăgători nativi ai zodiacului.

Dar mulți nu știu ce trăsături ascunse au Taurii. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce te simți bine în preajma lor, iată răspunsul: aceștia stârnesc admirația și respectul celor din jur pentru că se fac plăcuți foarte ușor, sunt iubitori și sinceri, le place stabilitatea pe toate planurile, au o doză de extravaganță și dorințe duse la extrem.

Taurii sunt predispuși la furie și odată înfuriați, devin chiar înspăimântători. Sunt greu de calmat, dar dacă știi cum să îi abordezi, acești nativi ai zodiacului sunt mai buni ca pâinea caldă.

Persoanele născute în această zodie pun mare preț pe sinceritate și dacă te-au prins cu minciuna, nu vei fi iertat niciodată. De asemenea, sunt persoane ambițioase și nu se sperie de munca dificilă, fac tot posibilul să ducă până la sfârșit ceea ce au început.

Ilustratie acuarela cu simbolul zodiei Zodia Taur, zodie de pamant, aflată în centrul unei flori care a răsărit din pământ

Nativii Taur sunt semne ale pământului, sunt controlați de Venus și le place opulența și confortul. „Dacă visezi departe, ajungi departe” este citatul care le dictează viața. Sunt relaxați atunci când fac ceea ce le place și e relaxant să stai în prezența lor când au o dispoziție bună.

Secretul lor este faptul că nu le plac schimbările bruște și nu spun asta celor din jur, tocmai pentru a nu fi supuși unor schimbări neașteptate. Adaptarea este mai grea pentru acești nativi, își pot pierde ușor încrederea în sine dacă ies din zona de confort. Sunt cunoscuți ca „perfecționiști” și nu vor să accepte nicio greșeală, mai ales pe plan profesional. Taurii își pot nega anumite greșeli atunci când nu iese totul cum vor ei.

Lăsând la o parte puținele părți negative pe care le au, empatia este calitatea care primează în cazul Taurilor. Niciodată nu îi vor lăsa pe cei dragi să treacă singuri prin clipe grele. Li se vor alătura și vor încerca să îi scoată din necaz.

Citește și: Caracteristicile zodiei Taur

Dacă ai un coleg Taur, pune-l în fruntea proiectelor importante și care necesită multă atenție și implicare. Cu siguranță, va rezolva totul mai repede decât te poți aștepta. Taurii pun mult accent pe propriile puteri și nu lasă pe altcineva să le rezolve treburile, ba chiar le va rezolva și pe ale tale dacă e nevoie. Uneori pot fi individualiști, iar acest aspect îi poate deranja pe cei din jur.

Un alt punct forte al Taurilor este medierea conflictelor și minimalizarea haosului din jur. Acești nativi au o soluție pentru orice și e nevoie doar de puțin timp ca să pună cap la cap problemele.

Un alt lucru neștiut despre această zodie de pământ este că poate să-și înnebunească prietenii atunci când este stresat. Dacă el oferă grija sa celor din jur, taurul are nevoie de același lucru de la cei apropiați. Trebuie să fie lăsat în pace când are un moment mai tensionat, se așteaptă să primească spațiu de la cei din jur.

Surse articol: The Times Of IndiaZodiacFireAllure

Surse foto: istockphoto

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui
Incepe quiz
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (200)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.