Horoscop
Înapoi la

Te-ai întrebat vreodată cum este realizat horoscopul?

Te-ai întrebat vreodată cum este realizat horoscopul?

Cristina Gherghina

Credeți sau nu în horoscop, cu siguranță că săptămânal, dacă nu chiar zilnic, vă iese în cale un articol pe această temă. În orice caz, horoscopul continuă să fascineze, mai ales atunci când predicțiile se confirmă.

Dar cine face aceste predicții din horoscop și pe ce se bazează de fapt? Susannah Cavill, un astrolog renumit pe plan internațional, a oferit mai multe detalii despre realizarea acestor predicții și cum să le folosim cel mai bine în avantajul nostru.

horoscop

Dacă stelele și semnele astrologice te-au fascinat întotdeauna, nu trebuie să mergi la o școală specială sau la o tabără de astrologie pentru a le studia. De fapt, tot ce îți trebuie este puțină pasiune, ceva cunoștințe și experiență.

"Am lucrat la unul dintre cele mai vechi magazine ezoterice din Londra și chiar peste drum se afla Astrology Shop. Am petrecut mult timp cu cei de acolo în pauze și am citit multe cărți despre astrologie”, a spus Cavill pentru The Loop. „Cu timpul am început sa prind lucrurile”, a mai spus ea.

Nici nu e de mirare interesul lui Cavill pentru acest domeniu. Astrologia a fascinat oamenii încă din antichitate, fiind menționată de nenumărate ori în literatură, de la Dante Alighieri și Geoffrey Chaucer la William Shakespeare, Lope de Vega și Calderon de la Barca. De asemenea, astrologia a stat la baza unor filme cunoscute, precum Cosmos sau The Fountain. Totodată, multe jocuri video apreciate au fost inspirate din astrologie, cum ar fi Zodiac: Orcanon Odyssey sau Zodiac Wheel (EGT 2015) - unul dintre cele mai accesate sloturi online disponibile pe www.VladCazino.ro.

Astrologia este așadar un domeniu interesant pentru toate tipologiile de oameni. Iar pentru cei care cred că autorii de horoscop doar privesc stelele și scriu bazaconii despre tensiuni romantice și probleme financiare, gândiți-vă din nou. Există o întreagă evoluție a calculelor care fac aceste predicții și sunt adesea mult mai detaliate decât produsul final pe care îl vedem într-un ziar sau într-o revistă. Horoscopurile personale sunt, de asemenea, mult mai cuprinzătoare decât cele generale, pentru că există mai multe informații de studiat.

"Există o combinație în a privi la felul în care planetele sunt aranjate și cum ar urma să afecteze relațiile de zi cu zi", a explicat Cavill. "Oamenii nu vor să știe multe despre planete pe cat vor să știe cum le vor fi afectate relațiile cu colegii de la muncă și persoanele iubite", a continuat aceasta.

Instrumentele profesionale pot fi utilizate pentru a afla de fapt ce se întâmplă cu planetele și stelele într-o anumită zi, iar autorii de horoscop le folosesc absolut în avantajul lor. Cavill folosește o mulțime de instrumente, dar recomandă utilizarea Solar Fire, un tip de software astrologic pentru computer pentru a vă ajuta să începeți sau puteți să căutați alte resurse online.

În funcție de tipul de horoscop pe care îl căutați, cel care îl realizează ține cont de ce tipuri de mișcări se întâmplă în acea zi, săptămână sau lună pentru a prezice cel mai bine stările de spirit și stabilitatea diferitelor semne astrologice. Este vorba doar de conectarea între mișcările planetelor și stabilitatea fiecărui semn.

„Un grafic general este despre găsirea celui mai important punct și explorarea acestuia. Un Gemeni flexibil nu va fi la fel de confuz de faptul că Mercur retrograd interferă cu comunicările precum un Taur inflexibil”, a mai spus Cavill.

Dar asta nu înseamnă ca doar pentru că veți citi într-un ziar sau pe un site că urmează să vă certați cu persoana iubită se va și întâmpla asta. Mai degrabă, aceste predicții sunt despre a vă ajuta să vă înțelegeți mai bine stările de spirit și să le abordați pe măsură ce apar situații. Acea concepție greșită comună este probabil motivul pentru care unii tind să considere minciuni aceste predicții, dar pot fi de fapt un instrument destul de util.

"Astrologia este un instrument fascinant pentru conștientizarea de sine. Nu cred că cineva ar trebui să-l folosească pentru a-și stăpâni viața, dar să știi ce se întâmplă te poate face să nu mai suferi la fel de mult”, a conchis Cavill.

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Te-ai întrebat vreodată în ce te vei reîncarna în viața viitoare? Află din testul de aici
Incepe quiz
Te-ai întrebat vreodată în ce te vei reîncarna în viața viitoare? Află din testul de aici

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.