Horoscop
Înapoi la

Te părăsește sau încearcă să salveze relația când dați de greu? Zodia îl dă de gol, află adevărul de aici!

Cristina Gherghina

Orice început de relație pare ca și cum ai trăi o poveste de dragoste desprinsă din basme. Toți acei fluturași din stomac, sărutările sincere, cuvintele dulci și atingerile tandre fac dragostea să pară ușoară, însă adevăratul test al iubirii se ascunde în momentele dificile de care se lovește orice cuplu. 

Este perfect normal ca lucrurile să nu fie mereu roz într-o relație, însă este extrem de important felul în care cei doi parteneri aleg să își rezolve probleme.

Află dacă partenerul tău va lupta pentru dragostea voastră sau va da bir cu fugiții când relația voastră va întâmpina dificultăți. 

cuplu indragostiti

 Berbec

Dacă partenerul tău este Berbec, atunci poți fi sigură că va lupta pentru iubirea voastră. Acest nativ nu va dispărea fără urmă, ci va încerca să comunice cu tine pentru a rezolva problema care amenință relația voastră. Întrebarea pe care ar trebui să ți-o pui nu este dacă te va părăsi când lucrurile nu vor fi roz, ci dacă Berbecul va mai fi prin preajmă după ce vă veți rezolva neînțelegerile. 

Acestui nativ îi place să aibă parte de puțină dramă în viața lui, dar când există prea multă, Berbecul își va lua tălpășița.

Taur

Taurii adoră să ai aibă mereu dreptate și le place atunci când lucrurile se întâmplă exact cum vor ei, dar țin mult mai mult la liniștea și confortul lor. Atunci când se îndrăgostesc, acești nativi nu vor dispărea și vor lăsa lucrurile baltă. Chiar și când persoana iubită este dificilă și nu pare să își dorească să găsească o rezolvare pentru probleme, Taurul nu se va da bătut și va rămâne lângă partenera sa, încercând să găsească o soluție. 

Dacă Taurul alege să plece din viața ta este pentru că nu i-ai dat de ales.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni te va asculta cu mare atenție și va discuta cu tine despre tot ceea ce nu pare să mai funcționeze în relația voastră și va aduce argumente, dar și rezolvări. Însă, dacă problemele dintre voi vor persista, își vor îndrepta atenția către o altă persoană, alături de care vor considera că este mai ușor să convețuiască. 

Rac

Pentru nativul Rac este important să existe armonie în relația sa, astfel, atunci când va simți că lucrurile nu sunt prea roz între voi acesta va încerca să găsească o modalitate prin care să vă rezolvați problemele. Chiar dacă nativul Rac este o persoană fragilă și sensibilă, atunci când relația voastră se află în pericol, va face tot ce îi stă în putință pentru a o salva.

Leu

Partenerului tău din zodia Leu îi pasă mult prea mult pentru a se da bătut atât de ușor. Știe că este genul de persoană pentru care merită să lupți și alături de care să lupți. În plus, pe nativul Leu nu prea îl deranjează dramele. Însă dacă lucrurile se înrăutățesc și pun în pericol relația voastră, nu va ezita să te părăsească.

conflict cuplu

Fecioară

Fecioara va despica firul în patru până când va găsi o soluție la problemele voastre, așa că nu este cazul să crezi că există șansa ca partenerul tău să renunțe la relația voastră. Fecioarele iubesc să găsească rezolvări la orice și nu se vor da niciodată bătute când relația voastră va întâmpina dificultăți. Își vor lua timpul necesar pentru a rezolva neînțelegerile dintre voi.

Balanță

În cazul Balanței, totul depinde de cât de mult ține la tine. Acestui nativul nu îi plac conflictele și mai degrabă preferă să ignore problemele din relația voastră decât să încerce să găsească o rezolvare. Dacă începe să se simtă copleșit de situație, te va părăsi fără măcar să te anunțe. 

În cazul în care te iubește cu adevărat, Balanța va discuta cu tine, însă dacă nu ești o persoană deschisă și onestă, poți să îți iei adio de la relație.

Scorpion

Scorpionul nu este genul de bărbat care renunță sau se plictisește prea ușor, dar trebuie să știi că există o limită a răbdării lui. Există puține șanse să te părăsească atunci când relația voastră se află într-un impas, dar dacă vei întrece măsura de nenumărate ori, nu vor mai încerca să salveze relația voastră. 

Săgetător

Nativului Săgetător nu îi face deloc plăcere să se confrunte cu emoții negtive și preferă să fie înconjurați doar de sentimente și emoții pozitive. Cu toate că sunt mereu sinceri și spun exact ceea ce gândesc, preferă să plece atunci când lucrurile devin tensionate. 

despartire

Capricorn

Pentru nativul Capricorn, există o soluție pentru fiecare problemă. Dacă relația voastră se află într-un impas, va încerca să găsească modalități pentru a remedia problema. Nu este genul de bărbat care să fie deschis în legătură cu sentimentele sale, dar atunci când se îndrăgostește va refuza categoric să renunțe la relația sa.

Vărsător

Cel mai probabil, Vărsătorul nici nu va știi dacă există vreo problemă în relația voastră. Mai mult, acest nativ va prefera să pună punct relației decât să încerce să rezolve problema si asta pentru că nu va considera că merită efortul. Nu este vorba că este lipsit de sentimente sau că nu îi pasă, dar există lucruri pe care Vărsătorul le consideră mult mai importante decât salvarea unei relații. 

Pești

Peștii nu vor renunța prea ușor la relația voastră până când nu veți avea o discuție deschisă și până nu vor înțelege ceea ce simți. Nu vor dispărea pur și simplu atunci când lucrurile se vor complica, dar cel mai probabil se vor simți copleșiți în urma conversațiilor intense. Dacă nu vor găsi rapid o soluție, vor considera că este mai bine să vă despărțiți. 

Surse foto: Istock

Articolul urmator Ce face o Balanță când e topită după tine: semne care dau de gol adevăratele sentimente

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.