Horoscop
Înapoi la

Te vrea până la finalul vieții sau se va plictisi curând de tine? Zodia lui spune tot

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Simți fluturași în stomac ori de câte ori îl vezi și că alături de el ești capabilă de orice? Îndrăgosteala mieroasă de la început va trece ulterior, lăsând loc unei iubiri mai profunde și autentice. Așadar, dacă începi să te gândești la viitorul vostru și te întrebi dacă el este alesul sau este doar o relație pasageră, astrele îți vin în ajutor. Semnul lui astrologic îți va răspunde la toate întrebările tale și vei putea să îți dai seama dacă este iubit de cursă lungă sau nu.

Zodia lui îți spune dacă te vrea până la sfârșitul vieții sau se va plictisi curând 

Berbec. Un iubit din zodia Berbec îți va spune că te iubește în clipa în care o va simți, dar când vrea să fie cu tine pentru totdeauna, nu doar o va spune, ci îți va arăta. El îți va oferi toată atenția pe care ți-ai putea-o dori vreodată și chiar mai mult. Pe măsură ce relația progresează și devine serioasă, el nu se va îndepărta de tine, ba chiar se va apropia și mai mult. Va dori să fie alături de tine tot timpul și să faceți absolut totul împreună. El nu va încerca să te sperie, ci doar va ști că vrea să fie cu tine pentru totdeauna și pur și simplu nu este timid.

Taur. Un bărbat din zodia Taur îți va pune întrebări despre viitor pentru a-l liniști că vrei ceea ce își dorește și el. Când menționează că nu s-ar putea descurca niciodată cu mai mult de doi copii, se așteaptă să-ți oferi și tu părerea. Un Taur este practic și tradițional și dacă își dă seama că dorințele și nevoile tale sunt diferite de ale lui, va renunța foarte rapid la tine pentru că nu vrea să își piardă timpul cu o poveste care într-un final n-are șanse să funcționeze.

Gemeni. Un iubit din zodia Gemeni va vrea să fie cu tine pentru totdeauna când în sfârșit va decide el că este timpul să aibă o relație serioasă. Bărbatul din zodia Gemeni se plictisește destul de repede, are nevoie de emoție și adrenalină constantă, iar când va întâlni pe cineva special, cineva care are tot ceea ce a căutat la o persoană, va începe să-și alimenteze emoțiile în privința acelei persoane, mai degrabă decât să o caute în experiențe.

Rac. Bărbatul Rac este tradiționalist. El te va întreba la ce vârstă te vezi căsătorindu-te, dacă vrei sau nu copii, câți și când. Valorile de viață sunt extrem de importante pentru el, iar majoritatea acestora se concentrează în jurul familiei și a prietenilor. Garantat, un iubit Rac va vorbi cu părinții săi și cu ai tăi înainte de a-ți pune orice întrebare care implică angajament pe tot parcursul vieții, așa că, dacă te întrebi dacă vrea sau nu să fie cu tine pentru totdeauna, încearcă mai întâi să abordezi aceste subiecte. 

Leu. Când un iubit din zodia Leu va vrea să fie cu tine pentru totdeauna, va lua inițiativa totală și te va informa direct. Probabil va spune acest lucru într-o conversație întâmplătoare, de parcă nu este mare lucru, deoarece el este încrezător că răspunsul tău va fi unul pozitiv. Veți merge împreună la plimbare sau la cumpărături și el va spune ceva de genul "Vom fi împreună pentru totdeauna". Scurt și la obiect, nu?

Fecioară. Un bărbat din zodia Fecioară va încerca mai întâi să testeze relația și încrederea pe care o are în tine. Va încerca să se autosaboteze, deoarece în adâncul sufletului său nu crede că este suficient de bun pentru tine. Când veți continua să rămâneți împreună, chiar dacă ați trecut prin momente grele, el își va da seama că este demn de dragostea ta.

Balanță. Când un iubit din zodia Balanță va vrea să fie cu tine pentru totdeauna, el va începe să se simtă mai confortabil cu ideea de a fi singur. Sună ca o contradicție, dar el este îngrozit de singurătate. Când găsește persoana alături de care vrea să fie pentru totdeauna, începe să realizeze diferența dintre a fi singur și a se simți singur. Este un monogamist de fel, deoarece crede că dacă ești într-o relație, nu te vei simți niciodată singur, dar te poți simți singur dacă ai o relație cu persoana greșită. Când găsește acea persoană specială, este suficient de puternic încât să supraviețuiască și fără ea, dar speră doar că nu trebuie să se întâmple niciodată.

Scorpion. Un bărbat din zodia Scorpion te va vrea până la finalul vieții doar dacă are încredere deplină în tine. Nu își va ascunde telefonul în timp ce te afli în cealaltă cameră. Nu îți va trimite niciun mesaj în timp ce ești în oraș cu prietenii. El nu te întreabă unde ai fost când ai venit acasă cu 30 de minute mai târziu decât ai spus că o vei face. El are încredere deplină în tine și în relația ta și capacitatea ta de a rămâne fidelă. Fără întrebări. Fără suspiciuni.

Săgetător. Dacă ai un iubit în zodia Săgetător află că el își va vrea să fie cu tine pentru că nu își mai dorește nici o schimbare în viața lui. Explicația este simplă. El prosperă în medii antrenante și devine supărat atunci când lucrurile devin monotone, dar când găsește acea persoană, va vrea schimbarea alături de această persoană,va  vrea să evolueze împreună cu ea, nu singur. Nu mai vrea să își facă bagajele și să călătorească singur peste lume, vrea să o facă alături de tine.

Capricorn. Când un bărbat din zodia Capricorn va vrea să fie cu tine pentru totdeauna, îți va vorbi despre sentimentele și emoțiile sale, într-un mod foarte natural. Este foarte greu pentru un bărbat născut sub acest semn zodiacal să se deschidă, mai ales în privința trăirilor personale. Dacă plânge în fața ta, practic el prin asta va arăta că are încredere deplină în tine.

Vărsător. Un bărbat din zodia Vărsător te iubește cu adevărat dacă începe să facă anumite sacrificii pentru tine. Compromisul este greu pentru el și nu renunță ușor la lucrurile pe care le consideră importante. Când își găsește iubirea vieții, consideră că un sacrificiu este mai mult un act de echilibrare a situației și mai puțin o renunțare la nevoile și dorințele proprii.

Pești. Când un iubit din zodia Pești va vrea să fie cu tine pentru totdeauna, el va fi extravagant de romantic. Îți va scrie poezii, va cânta melodii de dragoste, îți va lăsa mici mesaje prin toată casa care explică exact cât de mult însemni pentru el. El își va exprima emoțiile în mod artistic și, atunci când vrea să fie cu tine pentru totdeauna, vei deveni practic muza și inspirația lui.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Ce să faci, în funcție de zodie, ca să îți găsești dragostea vieții până la finalul anului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.