Horoscop
Înapoi la

Te vrea pe viață sau ești doar o aventură? Zodia lui dezvăluie adevărul

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

L-ai întâlnit pe el care ți-a dat puțin lumea peste cap și, după ce au trecut puțin fluturașii de la început începi să te întrebi dacă e ceva serios sau te consideră doar o aventură. Nu îți face griji, pe lângă instinctele tale, te poți folosi și de ajutorul astrelor, care îți dezvăluie cum este se comportă el într-o relație în funcție de zodie.

Berbec. Un iubit în zodia berbec îți va spune că te iubește în clipa în care va simți asta, iar când va vrea să fie cu tine pentru totdeauna gesturile sale o vor demonstra. Adică îți va oferi toată atenția pe care ți-o poți dori și chiar mai mult. Pe măsură ce relația progresează și timpul va trece, el nu se va îndepărata, ci din contră. Va dori din ce în ce mai mult să petreacă timpul alături de tine.

Taur. Când un bărbat în zodia  Taur va vrea să fie cu tine pentru totdeauna el îți va pune întrebări despre viitor, pentru a se asigura încă de la început că ești partenera ideală. Spre exemplu, când menționează că nu s-ar putea descurca niciodată cu doi copii, așteaptă și părerea ta în schimb. Principiile de viață ale unui taur sunt tradiționale și practice și dacă realizează că ale tale sunt diferite nu va sta lângă tine prea mult. 

Gemeni. Când un bărbat în zodia Gemeni va vrea să aibă o relație stabilă cu tine va rămâne acolo toată viața. În schimb, asigură-te că îi oferi mereu emoții noi și experiențe cu adrenalină pentru că se plictisește foarte ușor dacă nu mai găsește nimic interesant în privința persoanei de lângă el. 

Rac. Un Rac își va dori o relație stabilă atunci când îți adresează întrebări precum la ce vârstă vrei să te căsătorești, dacă îți dorești sau nu copii și cum ți-ai proiectat viitorul din punct de vedere al familiei. Valorile sale sunt extrem de importante pentru el, iar majoritatea se concentrează în jurul familiei și alprietenilor. 

Leu. Când un bărbat în zodia Leu va vrea să fie cu tine pentru totdeauna va lua inițiativa și îți va spune direct. Probabil va apărea într-o conversație banală, de parcă nu e prea mare lucru, deoarece va fi sigur că răspunsul tău va fi unul pozitiv. Veți plimba câinele sau vei fi la cumpărături împreună și el va spune ceva de genul: "Vom fi împreună pentru totdeauna".

Fecioară. Când un iubit în zodia Fecioarei te va vrea pentru totdeauna, cel mai probabil va încerca să testeze relația. El încearcă din greșeală să se autosaboteze, deoarece în adâncul sufletului nu crede că este suficient de bun pentru tine. Când veți continua să treceți prin momentele grele, va realiza că merită dragoste, în special iubirea ta.

Balanță. Un bărbat din zodia Balanței va vrea să fie cu tine mereu atunci când va începe să devină confortabil cu ideea de a fi singur. Acest lucru sună ca o contradicție, dar el este îngrozit de singurătate. Când găsește persoana cu care vrea să fie alături pentru totdeauna, începe să realizeze diferența dintre a fi efectiv singur și a te simți singur. Este un monogamist în esență, deoarece crede că dacă te afli într-o relație, nu te vei simți niciodată singur, dar te poți simți singur dacă te afli într-o relație cu persoana nepotrivită.

Scorpion. Bărbatul din zodia Scorpion are gânduri serioase cu tine atunci când are încredere totală. El nu te va întreaba unde te-ai aflat când te întorci acasă 30 de minute mai târziu decât ora în care ai spus că o vei face. El va avea deplină încredere în tine și în relația ta, dar și în capacitatea ta de a rămâne fidel. Fără întrebări și suspiciuni. 

Săgetător. Când un bărbat în zodia Săgetător va vrea să fie cu tine pentru totdeauna, nu va mai avea nevoie de schimbări. El va deveni agitat atunci când lucrurile devin monotone, dar când găsește persoana potrivită pentru va vrea să cunoască experiențe noi doar alături de tine și nu de unul singur. 

Capricon. Un bărbat în zodia Capricornului va vrea să fie cu tine pe viață atunci când va vorbi despre sentimentele și emoțiile tale în mod deschis. Este foarte greu să se deschidă, în special din punct de vedere emoțional. Când va plânge în fața ta și va spune lucruri foarte personale atunci chiar își dorește să fie alături de tine mereu. 

Vărsător. Când un bărbat în zodia Vărsătorului va vrea să fie cu tine pentru totdeauna, el va începe să facă anumite compromisuri. Acest lucru este dificil pentru el și nu va renunța ușor la lucrurile care sunt importante pentru el. Când va găsi acea persoană specială va considera că anumite concesii vor aduce doar echilibru în relația voastră.

Pești. Un bărbat în zodia Pești te va dori pe viață atunci când va începe să dea dovadă de un romantism ieșit din comun. El îți va scrie poezii, îți va cânta cântece de dragoste, îți va lăsa mici mesaje n toată casa care demonstrează cât de mult însemni pentru el. El își exprimă emoțiile artistic, iar atunci când vrea să fie alături de tine pentru totdeauna, vei deveni practic muza și inspirația lui.

Surse foto: Istock

Articolul urmator Portretul femeii cu care vrea să se căsătorească, în funcție de zodia lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.