Horoscop
Înapoi la

Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie

Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie

Lorena Pintilie

Ştiai că zodia ta poate să atragă sau să alunge anumite tipologii de persoane? Probabil te întrebi cum este posibil acest lucru. Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că astrologia este un tărâm plin de surprize, unde putem afla exact ce compatibilități avem cu alți nativi, cum ne influențează relațiile și viața semnul zodiacal sub care ne-am născut și lista poate continua. Se pare că și atracția depinde de foarte mulți factori, dar când vine vorba de alegerea prietenilor sau a partenerilor, personalitatea ta, influențată în mod direct de zodie, are multe de spus chiar foarte multe! 

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Când vorbim despre iubire şi mai ales despre ce fel de oameni ne atrag sau atragem, nu există vreo „schemă” care să explice concret de ce decidem să ne concentrăm mai mult pe anumiți oameni. Atracția depinde de mulți factori, după cum bine știm. Foarte multe persoane consideră că, în principiu, atunci când ne căutăm sufletul pereche ne bazăm pe fizicul persoanelor din jurul nostru, alţii spun că un alt factor important de atracţie este cariera profesională sau statutul economic... însă, principalul factor de atracție este personalitatea fiecăruia. Vezi ce fel de persoane atragi pe baza trăsăturilor generale ale semnului tău zodiacal. 

Berbec

Oamenii care au acest semn zodiacal atrag de obicei persoane pasive care aşteaptă ca cei din jur să acţioneze primii. Cea mai mare problemă a acestui tip de persoane atrase de cei din zodia Berbec este faptul că se bazează prea mult pe persoanele din jur, şi implicit pe persoana iubită. Practic aşteaptă să faci tu treaba în locul lor, să planifici şi să conduci tu toate conversaţiile, în timp ce ele nu fac nimic. Deloc plăcut, nu-i așa?

Taur

Taurii atrag oameni extrem de lipicioşi, oameni care devin adesea agasanţi şi sufocanţi. Tertipul de persoane atrase de cei din zodia Taur sunt adesea acele persoane care se supără dacă le laşi singure pentru a ieşi cu prietenii, sau care nu îşi fac planuri fără să te includă pe tine, considerând că totul trebuie făcut în pereche. 

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt cunoscuţi pentru skill-urile din sfera socială pe care le au, fiind nişte persoane comunicative şi deschise, iar într-o oarecare măsură, te aştepţi ca persoana lângă care aceştia aleg să-şi trăiască viaţa să fie cel puţin pe jumătate la fel de comunicativă. Ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. Gemenii atrag oameni misterioşi, cărora nu le place să-şi împărtăşească emoţiile şi, de obicei, tind să ţină în întuneric persoana iubită, fără să dea răspunsuri clare. Cât de greu este să ai alături o persoană care să nu comunice? Cred că persoana potrivită pentru a răspunde acestei întrebări ar fi un nativ din zodia gemeni.

Rac

Cei născuţi sub acest semn al zodiacului se lovesc de obicei de persoane care nu îşi amintesc niciodată de lucrurile mărunte care contează pentru aceştia. Această tipologie de persoane sunt extrem de diferite de Raci, cei din urmă fiind foarte empatici, sentimentali și romantici. Oamenii care trec cu vederea detaliile importante din viaţa de cuplu sunt atrase ca un magnet de cei născuţi sub semnul Racului.

Leu

Leii, nativii cei mai mândrii și puternici din zodiac, atrag de obicei oameni bârfitori, dramatici şi extrem de orgolioşi, persoane care se hrănesc din certuri şi dispute, iar acest lucru nu face decât să îi înfurie pe Lei, care sunt nişte persoane orgolioase şi cărora le place să aibă mereu dreptate.

Fecioara

Persoanele născute sub acest semn zodiacal tind să se înconjoare de persoane negativiste, morocănoase şi care au mereu ceva de împărţit. Adesea, Fecioarele „se trezesc” într-o relaţie cu oameni care se plâng mereu şi care nu par să se bucure niciodată de moment. Această tipologie de oameni toxici își găsesc mereu calea spre sufletul celor din zodia Fecioară, cei din urmă fiind blânzi, cerebrali și foarte empatici, trecând mereu cu vederea peste „micile diferențe” dintre ei și cei iubiți.

Balanţa

Balanţele tind să atragă oamnei nesiguri care nu reuşesc niciodată să-şi ţină promisiunile faţă de cei iubiţi, iar acest lucru ajunge să îi consume pe cei născuţi sub acest semn al zodiacului. Din nefericire pentru ei, se bagă în relaţii în care partenerul nu îşi ţine promisiunile sau nu urmează planurile pe care chiar el le-a organizat. Dacă nu era suficient de trist, Balanțele rezonează foarte greu cu persoanele leneșe sau cărora le este greu să se „înhame” la planuri de lungă durată, dar paradoxal le atrag ca și un magnet. 

Scorpion

Încăpăţânat, dur şi direct, Scorpionul are ghinionul de a atrage persoane total opuse faţă de el. Aceştia atrag oameni indecişi, oameni care nu se pot angaja niciodată în discuţii şi situaţii serioase şi care adesea se retrag când vine vorba de "a lua taurul de coarne". Nimic nu îl supără mai tare pe un Scorpion decât „lălăiala”, sau altfel spus, urăște de-a dreptul pierderea de vreme, fix „punctul forte” a persoanelor care trag negreșit spre aceștia. 

Săgetător

De cele mai multe ori nativii din zodia Săgetător au „nenorocul” de a agăţa persoane extrem de copilăroase care tind să ia totul în glumă şi cărora le este greu să aibă responsabilităţi. Culmea este că acest gen de persoane sunt fix la fel ca ei, iar după cum bine știm, când punem doi oameni explozivi unul lângă celălalt iese o nebunie. La urma urmei, Săgetătorii au nevoie lângă ei de o persoană mai serioasă care să îi tempereze, nu un alt copil care este dornic de aventură.

Capricorn

Contrar tipologiei pe care o atrage Săgetătorul, Capricornii tind să intre în relaţii cu persoane foarte serioase, obsedate de muncă şi care rareori lasă loc de relaxare în viaţa lor. Nativii din această zodie vor da adesea peste persoane care sunt mereu pe fugă, având programul foarte încărcat şi care îşi vor face rar timp pentru a se vedea cu persoana iubită. Mulți ar spune că relațiile dintre un Capricorn și o persoană de acest gen poate fi asemănată cu relația dintre șef și subordonat. Singurul fel în care nativii acestei zodii ar putea să-i înmoaie inima unei astfel de persoane este dacă preia frâiele în încercarea de a-și liniști perechea. 

Vărsător

Vărsătorii atrag persoane extrem de răsfăţate, poate chiar narcisiste, care cred că totul li se cuvine, iar persoana iubită este obligată să-i împărtăşească orice secundă din timpul său. Egocentrismul lor poate să fie atât de puternic încât să pretindă inclusiv faptul că persoana iubită ar trebui să se simtă privilegiată că se află într-o relaţie cu aceştia. Acest tip de oameni îi pot aduce la exasperare pe nativii Vărsători, mai ales că și aceștia sunt niște persoane cu un caracter foarte puternic și bazat pe ego. 

Peşti

Persoanele născute sub acest semn al zodiacul atrag, în cele mai multe cazuri, oameni dornici să exploreze, care nu pun foarte mult accent pe spontaneitate şi distracţie, căutând aventuri noi şi activităţi distractive. Din nefericire, această tipologie pe care o atrag cei din zodia Peşti se demonstrează a fi una nepotrivită pentru stilul calculat și tactic specific acestei zodii. 

Citeşte şi: Obiceiuri toxice pe care le au zodiile în relații

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Collective World 

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
De ce tratament ai nevoie în funcție de tipul de ten?
Incepe quiz
De ce tratament ai nevoie în funcție de tipul de ten?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.