Horoscop
Înapoi la

Toamna lacrimilor amare. 3 zodii își pierd sufletul pereche în următoarele 2 luni

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Toamna este un moment bun de reflectare și analiză asupra vieții. Precum frunzele care cad și lasă loc mugurilor să înflorească la timpul potrivit, așa ar trebui să procedezi și tu. Să tragi linie, să inspiri puternic și să îți creionezi viitorul, privind optimistă spre viitor. Pentru multe dintre zodii, astrele au pregătit provocări marcante, situații tensionate și multe lacrimi pe obraz. Trei dintre nativii din zodiac vor avea parte de multe drame în următoarele luni și vor pierde chiar acele persoane alături de care credeau că vor merge în tandem până la sfârșitul vieții.

De multe ori, sfârșitul nu trebuie privit în mod tragic, ci mai degrabă ca pe un început fresh, nou și o oportunitate de dezvoltare pe cale spirituală. Iată care sunt cele trei zodii care își vor pierde iubirea vieții până la sfârșitul toamnei.

 

Gemeni. Încă de la începutul anului Gemenii s-au aflat într-un rollercoaster emoțional, iar viața lor amoroasă a fost presărată cu multe momente greu de digerat. Chiar dacă ai găsit acea persoană alături de care se simt cel mai în siguranță și căruia simt că pot să îi spună orice, conexiunea dintre voi scârțâie pe alocuri și câteodată pur și simplu nu poți să te faci înțeleasă. Într-un final, el va fi cel care va pune stop relației, însă tu chiar dacă te așteptai, într-un fel, șocul va fi destul de mare și vei avea nevoie de toată susținerea oamenilor dragi pentru a trece peste această decepție în dragoste. 

Balanță. Ești mereu în căutarea echilibrului și ai crezut că ai dat lovitura cea mare atunci când ai întâlnit persoana care ți-a adus puțină strălucire în viață, yingul tău și confidentul cel mai apropiat. La începutul toamnei lucrurile se vor schimba radical pentru tine, pentru că te vor năpădi tot felul de gânduri, vei fi confuză și la un moment dat vei simți nevoia unei eliberări. Vei dori să ai parte de puțină libertate, pentru că ai impresia că acea persoană te sufocă, pur și simplu. Pentru tine, despărțirea va veni mai mult ca o ușurare, te-ai simțit prinsă în această situație tensionată și abia după separare vei începe să te bucuri, din nou, de viață, așa cum o făceai înainte. Capul sus, se anunță și lucruri mai bune pentru tine după ce vei trece de acest impas.

Sursa foto: Unsplash

Pești. Toamna lui 2020 vine cu încercări dureroase pentru tine. Ești sensibilă și pui ușor la suflet, însă astrele te sfătuiesc să te înarmezi cu multă putere, pentru că în următoarele luni îți vei pierde cea mai dragă persoană. Sufletul tău pereche va decide că este cel mai bine să mergeți pe drumuri separate, însă tu nu te vei lăsa așa de ușor. Însă e bine să te gândești că, de cele mai multe ori, dacă iubești cu adevărat o persoană este bine să o lași să plece. Fericirea va veni și pentru tine, cel mai probabil la sfârșitul anului, atunci când vei reuși cu adevărat să te liniștești și să fii pregătită pentru un nou început. În următoarele luni ai putea foarte bine să te concentrezi asupra ta, asupra activităților care îți fac bine și pe ceea ce îți dorești tu cel mai mult să realizezi, pe alte planuri decât pe cel amoros. 

Surse foto: IStock, Unsplash

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.