Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Top 3 zodii de femei care au bărbații la degetul mic. Doar cer și li se dă!

Joi, 27.06.2019

În timp ce unele tipe se chinuiesc neîncetat să găsească măcar un bărbat care să le accepte cu bune și cu rele și de cele mai multe ori, de teamă de singurătate, se conformează cu cineva inferior lor, lucrurile stau cu totul altfel cu cele 3 native de mai jos. Acestea atrag atenția tipilor ca un magnet și pot obține tot ce își doresc de la ei fără să miște măcar un deget!

Vezi care sunt cele 3 zodii de femei ce țin bărbații la picioare, gata să cerșească orice din partea lor, chiar și un strop de atenție. Descoperă zodiile cu lipici la tipi, care primesc tot ce le poftește inima!

Zodiile-magnet pentru bărbați: și-ar da și viața pentru ele

Dacă te numeri printre cele trei fete de mai jos, știi ce înseamnă atenția: bărbații ar face orice pentru tine și acest fapt reprezintă o a doua natură. Habar nu ai ce înseamnă să fii ignorată și ai cea mai bună părere despre tipi, deoarece mereu ți-au ciugulit din palmă!

Scorpion

E cea mai sexy zodie, așa că nu e de mirare că bărbații ar săruta și urma pașilor ei. Atât timp cât știe ce vrea, Scorpioana va primi. E atât de hot încât cei care o doresc sunt în stare să rupă relații îndelungate pentru a fi cu ea și singurul regret pe care îl vor avea cei care au cunoscut-o este că au fost părăsiți.

Nativa Scorpion emană o aură mistică, de magnetism și secrete, care îi înnebunește pe bărbați. E senzuală și, chiar dacă nu are acel gen de frumusețe fizică demnă de un supermodel (deși multe native sunt, cu siguranță, superbe), tot reușește să cucerească mai mulți tipi decât fetele cu chip de păpușă. Dar ceea ce îi dă gata pe admiratori este amestecul de inteligență tăioasă și ironie rece și sofisticată, ce face din această femeie o femme fatale.

E clar, dacă ești în zodia Scorpion, tot ce trebuie să faci este să ceri. Se va găsi cu siguranță cineva gata să îți ofere ce îți dorești.

Leu

Zodia de foc este pur și simplu incendiară! Leoaica va avea mereu un cârd de admiratori în urma sa, care ar face orice pentru ea. Regina zodiacului își poartă coroana cu mândrie și mai aruncă din când în când câte un zâmbet fermecător celor îndrăgostiți de ea, doar așa, din bunătatea inimii.

Principalul motiv pentru care Leul e atât de irezistibil, și la feminin, și la masculin, e personalitatea sa arzătoare. Ești atras precum un biet fluture de lumină de căldura sa, de senzația de putere pe care o emană. Dar mai e un factor care face din Leoaică seducătoarea zodiacului: atunci când vrea, te va trata ca și cum ai fi centrul Universului. Adevărul e că nativa are o inimă de aur, generoasă și plină de tandrețe, iar cei care ajung la ea se vor simți ca în Rai. Iubirea sa dă dependență și i-ai sacrifica orice.

Cu o asemenea charismă, dar și cu un suflet imens, Leoaica va avea mereu bărbați înnebuniți, gata să îi satisfacă orice capriciu, chiar și atunci când se va așeza la casa sa.

Pești

Poate părea ciudat că o fată în aparență timidă și delicată suscită asemenea pasiuni, dar această reprezentantă a zodiilor de apă chiar o face. Vei constata uimită că tipii se transformă în compania sa în adevărați mielușei, gata să stea drepți la cel mai mic strigăt de ajutor din partea sa.

Atuul principal al Peștoaicelor este că trezesc spiritul de cavaleri din bărbați. Cu aerul său delicat, de ființă blândă care trebuie neapărat protejată, nativa va deștepta instincte antice și le va aminti bărbaților că trebuie să ne facă pe plac, să ne cucerească prin putere, precum în vremurile antice. Însă mai e ceva în această zodie care înnebunește: dacă la Scorpion a fost misticismul și la Leu charisma, la Pești e acel aer magic pe care numai zodia sa știe să îl mai mențină. Ai impresia că ai în fața ta o zână și că e musai să îi dăruiești viața ta și să o protejezi până la ultima suflare.

Dacă te numeri printre aceste zodii, bravo ție! Dacă nu, nu fi geloasă pe ele, deoarece nu am spus că se numără printre cele mai fericite. De multe ori, să fii un magnet pentru tipi poate fi obstacolul în calea unei povești de dragoste, nu imboldul spre ea. Nouă nu ne rămâne decât să le dorim acestor femei să găsească cea mai bună cale spre propria împlinire!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (72)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!