Horoscop
Înapoi la

Top 5 cele mai ambițioase zodii: nimic nu le stă în cale când și-au pus ceva în minte!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Ambiția nu trebuie să fie neapărat o trăsătură moștenită în bagajul ADN, ci și astrele au o mare contribuție. Alinierea planetelor din ziua în care fiecare nativ s-a născut creionează o bună perspectivă a atributelor sale. Însă referitor la orietarea către îndeplinirea obiectivelor și de dorința de a realiza cu ardoare ceva, există un top cinci al celor mai ambițioase zodii, pe care nimeni și nimic nu le abat din drum, atunci când își pun ceva în plan. 

A fi ambițios te va ajuta să te dezvolți mai mult, deoarece dorința de a obține mai mult de la viață viață este motorul care te ține în mișcare și te ajută să își continui drumul pe care l-ai ales. Fiecare nativ este ambițios în viața sa, într-un fel sau altul, dar iată lista cu top cinci cele mai ambițioase dintre zodii.

Berbec. Este, fără doar și poate, unul dintre cele mai ambițioase semne zodiacale. Dorința de prosperitate îl motivează mereu să își îndeplinească obiectivele, astfel că este gata să lucreze pentru asta cu orice preț. Este orientat către reușită și iubește competiția. Mai mult, energia sa nativă îl va ajuta să își îndeplinească întotdeauna scopurile. 

Taur. Are coarne și când trebuie să își croiască drumul către succes. Este mânat de o ambiție fantastică și nu pierde timpul cu altceva, atunci când are ceva de făcut. Va recurge la orice metodă de a-și atinge scopul pentru că este o zodie pasională și înnebunită după țeluri înalte. Nimic nu este prea greu, complicat sau de nerealizat pentru Taur. Este și materialist, astfel că dorința de a trăi o viață scumpă îl va face pe Taur să fie dependent de recompesele bănești și va lupta mult pentru cariera sa.

Leu. Leul este un lider născut și îi place mult, enorm de mult să domine. Setea de putere și de a conduce "turma" îl face pe Leu unul dintre cele mai ambițioase zodii din horoscop. Unde mai pui că este încrezător mereu în forțele proprii și găsește întotdeauna o modalitate pentru a-și îndeplini obiectivele. Are atuul că știe mereu să anticipeze următorul pas, astfel că știe la ce să se aștepte. Scara succesului are doar direcția "înainte" pentru Leu.

Fecioară. Perfecționista și fixista Fecioară este ambițioasă când vine vorba despre obiectivele sale. Însă acest semn zodiacal acordă o mare atenție asupra fiecărui detaliu și nu va face nici un pas până când nu este sigur că este un teren propice. Este întotdeauna pregătită pentru a face cercetări și analize, însă își păstrează și dorința pătimașă, atunci când își pune ceva în minte. Este perfect de ambițiosă, am putea spune, pentru că este mereu atentă la detalii și urăște să greșească.

Vărsător. Altruist din fire, Vărsătorul își va canaliza ambiția către ajutorarea celor din jur, și se concentrează mai puțin asupra lui. Vrea să facă o lume mai bună și va lupta mereu pentru dreptatea și corectitudinea din societate. Este un creator înnăscut, astfel că îi plac provocările, mai ales dacă are mult de muncă. El își dorește mereu să ajungă în vârf și va face tot ce îi stă în putere pentru acest lucru, însă va ține cont mereu de codurile etice și morale și nu își va călca pe principii, sub nici o formă. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator Top 6 zodii cel mai predispuse să se întoarcă la fostul lor partener de viață

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.