Horoscop
Înapoi la

Top 5 zodii de bărbați infideli

Top 5 zodii de bărbați infideli

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Infidelitățile sunt mult mai frecvente decât ne-am imagina și este destul de greu să ne dăm seama când cineva ne înșală. Dar astrologia demonstrează că anumite semne zodiacale sunt mai predispuse să trădeze decât altele, așa că putem începe prin a vedea dacă iubitul sau soțul face parte din topul bărbaților infideli. 

În astrologie, zodiile care înșală cel mai rar sunt cele fixe, respectiv Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul, deși acest lucru nu este o regulă. 

ruj guler

Iată care sunt semnele care dau cei mai infideli bărbați, conform astrelor. 

1. Berbec

Acest semn ocupă un binemeritat loc 1, pentru că este cel mai predispus spre înșelătorie și nu se dă înapoi de la nimic când vine vorba de plăcerile sale. Aflat sub guvernarea lui Marte, Berbecul este dominat de impulsuri și de o sexualitate debordantă. Nativii acestei zodii nu stau prea mult să se gândească înainte de a acționa, de aceea sunt aventurieri înnăscuți, care nu ratează nicio ocazie de a face o nouă cucerire. Instinctele le întunecă judecata și îi determină să acționeze imediat pentru a-și satisface dorințele. Deși se străduiesc să-și ascundă trădările, Berbecii recunosc destul de ușor ce au făcut atunci când îi întrebi direct și le ceri să fie sinceri. 

2. Gemeni

Datorită dualității lor, Gemenii pot fi înșelători prin excelență, atât în dragoste, cât și în alte relații. Ei au nevoie de varietate, independență și flexibilitate în viața lor pentru a se simți fericiți. Sunt adevărați fluturi în zodiac, trecând de la o floare la alta, flirtând și intrând în jocuri de seducție. Pentru a-și satisface nevoia de explorare a propriei sexualități, Gemenii pot începe mai multe relații în același timp. Au o părere destul de ambiguă în ceea ce privește loialitatea, ceea ce îi face să calce strâmb chiar și când nu intenționează acest lucru. În general, Gemenii sunt foarte deștepți și reușesc să-și ascundă înșelătoriile. Dacă sunt prinși, își cer iertare cu mult patos, dar asta nu-i oprește să cadă din nou în ispită, dacă este suficient de puternică. 

gelozie

3. Balanță

Bărbații Balanță sunt un semn foarte sociabil, care își înconjoară cu afecțiune iubitele și simt nevoia să primească tot timpul dovezi de dragoste și apreciere. În general, bărbatul Balanță înșală când nu se simte complet satisfăcut într-o relație, ceea ce se întâmplă destul de des în cazul său. Atunci când au o aventură, bărbații din Balanță se simt foarte vinovați și ascund cu orice preț înșelătoria lor. Când simt că lucrurile devin prea serioase, acești nativi le mărturisesc partenerelor în ce situație se află și au tendința de a renunța la aventura în care au intrat. Când sunt bănuiți de partenere, bărbații Balanță neagă la început trădarea, dar, dacă se simt strânși cu ușa, mărturisesc până la urmă și își cer iertare de o mie de ori. 

4. Scorpion

Deși este un semn fix, Scorpionul este printre marii înșelători din zodiac, pentru că instinctele sale erotice sunt exacerbate și nu-și poate stăpâni pasiunile dezlănțuite. Dacă iubitul tău Scorpion te înșală, probabil că n-o s-o afli niciodată, căci stă în firea lui să păstreze secrete. În general, când este într-o relație fericită, Scorpionul nu înșală niciodată, chiar dacă simte dorință pentru anumite femei. Dar atunci când este rănit emoțional și se simte deconectat de partenera sa, șansele de a intra în tot felul de aventuri sunt destul de mari. Scorpionul este guvernat de Pluto, stăpânul lumilor subpământene, de aceea nu are nicio problemă în a-și ține ascunse infidelitățille. Dacă, totuși, îl prinzi înșelându-te, cel mai probabil n-o va mai face a doua oară, pentru că trece printr-un fel de criză, care îl poate transforma în totalitate. 

5. Pești

tradare

Peștii sunt un alt semn dublu, de aceea au întotdeauna dorințe de care nimeni nu știe, nici măcar persoana cea mai apropiată. Pentru Pești, tot ce nu le aparține este de dorit, așa că pot cădea ușor pradă ispitelor romantice. Chiar dacă își iubește partenera, un nativ Pești poate intra fără probleme într-o nouă relație, doar de dragul mai multor experiențe. Cu atât mai mult dacă este nefericit într-o legătură de dragoste, nativul din Pești nu ezită nicio clipă să înceapă o aventură. În ce privește secretul infidelității sale, bărbatul Pești se pricepe foarte bine să-l păstreze. Totuși, nu uita că un nativ Pești nu este un trădător prin natura sa. Dacă te arăți empatică și plină de dragoste, iar legătura voastră este fericită, bărbatul Pești nu simte nevoia să te înșele. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce barbati se simt atrasi de tine?
Incepe quiz
Ce barbati se simt atrasi de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (50)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.