Horoscop
Înapoi la

Totul despre femeia Fecioară

Totul despre femeia Fecioară

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Femeia Fecioară este combinația ideală între frumusețe și inteligență. Guvernată de puternicul Mercur, această nativă are abilități organizatorice ramarcabile și se asigură că toată lumea din jur o vede în acțiune, în timp ce își pune în valoare aptitudinile de lider.

Nativa Fecioară este genul care face lucrurile să se întâmple și nu doar se laudă cu anumite idei sau propuneri. Are o minte ageră, o personalitate sclipitoare și este precum un izvor nesecat de creativitate. Este un semn de Pământ, ceea ce o plasează în categoria semnelor astrale care reușesc să contureze lucruri formidabile cu ajutorul inspirației și a intuiției.

Are o naivitate înnăscută, însă în același timp poate să fure atenția într-o cameră plină cu oameni, cu un singur gest. Jonglează cu brio cu diferite sarcini, atât în viața de familie cât și în cea profesională, ceea ce o transformă într-o adevărată maestră a rezolvărilor și soluționărilor la timp a unor proiecte. Apreciază o prietenie de durată în detrimentul unui cerc social larg, are un gust impecabil în privința vestimentației și este omul pe care te poți baza oricând atunci când ai nevoie. 

ilustratie cu zodia fecioara, o femeie imbracata intr-o rochie lunga si vaporoasa, cu par negru si lung, ce isi tine o mana in dreptul corpului si cealalta in dreptul soldului

Calități și defecte femeia Fecioară

Femeia Fecioară, al șaselea semn din zodiac, deține anumite caracteristici care o fac să fie unică printre semnele astrologice. Acordă o atenție deosebită detaliilor, este caldă și răbdătoare cu cei dragi, însă în același timp nu suportă lipsa de respect, să ceară ajutorul sau să lase garda jos.

Muncitoare. O femeie născută sub semnul astrologic al Fecioarei știe că munca grea oferă cele mai bune rezultate. Nu îi este frică să accepte un proiect, indiferent de ce anume este nevoie și poate chiar să sară peste câteva nopți de somn pentru a avea rezultatele pe care și le dorește.

Serioasă. Este destul de greu să găsești pe cineva mai responsabil decât o femeie Fecioară. Atunci când se află într-o poziție de conducere, se asigură că își ia responsabilitățile în serios și va răspunde la solicitări indiferent de oră sau zi.

Citește și: Sfaturi de care orice Fecioară trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Creativă. Femeia Fecioară este foarte creativă și pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face. Are veleități artistice și poate alege meserii în arii de activitate precum dansul, muzica sau jurnalismul.

Judecă. Este foarte muncitoare, sârguincioasă și pricepută în ceea ce face și are standarde înalte. Acest lucru presupune că are pretenții foarte mari din partea celor din jurul său și are tendința să critice sau să judece pe cineva, dacă nu îi convine modul cum se comportă.

Încăpățânată. O femeie Fecioară se lasă foarte rar înfluențată în privința deciziilor sale și are impresia că doar ceea ce crede sau face ea este bine. Este reticentă în a asculta și alte opinii și nu se va schimba doar de dragul cuiva. 

Cum cucerești femeia Fecioară

Piatra de temelie a relației sentimentale a unei femei Fecioară va fi întotdeauna devotamentul. Este o romantică incurabilă, ce apreciază vorbele spuse din suflet, gesturile mici, dar și sinceritatea partenerului său. Rareori va avea mai multe relații și preferă calea tradițională, aceea de a-și găsi alesul și de a rămâne alături de el până la sfârșitul vieții.

Femeia Fecioară este, de obicei, foarte pretențioasă în alegerea partenerului său, iar un bărbat trebuie să știe la ce anume se înhamă înainte de a-i da false speranțe. Vrea ca inima să îi fie câștigată și nu își va pune sentimentele pe tavă fără ca celălalt să depună efort.

Așadar, va accepta o primă întâlnire, însă ca să te testeze poate să nu îți mai răspundă cu zilele la telefon, pentru a putea observa cât de mult îți dorești să o cucerești. În ceea ce privește relația din dormitor, o femeie Fecioară poate părea reținută la prima vedere, însă în intimitate se transformă complet. Adoră să exploreze și iubește cu pasiune, fiind gata să încerce lucruri noi și incitante în orice moment. Este o persoană loială și cinstită, care va rămâne alături de partenerul ei necondiționat dacă îi este câștigată încrederea. 

Surse articol: Astrology-zodiac-signs / Blog.prep.scholar / Allure

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul
Incepe quiz
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (68)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.