Horoscop
Înapoi la

Totul despre femeia Gemeni

Totul despre femeia Gemeni

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Femeia Gemeni este guvernată de atotputernicul Mercur, ce și-a unit forțele cu ale Universului pentru a crea o figură astrală unică și extraordinară. Acest semn de Aer este caracterizat prin tenacitate, creativitate, adaptabilitate și pentru care exuberanța și belșugul sunt "motoarele" care îi alimentează existența.

A avea în preajma ta o femeie Gemeni este precum un dans al gheții cu focul, ca și cum ai coabita cu două persoane diferite în același timp, ceea ce o transformă într-o prezență deloc plictisitoare.

ilustratia cu zodia gemeni, doua femei stau una langa cealalta, pe un fundal cu constelatii

Are o dualitate înnăscută, de aici și denumirea zodiei, este spontană, misterioasă și mereu pusă pe fapte mărețe.

Citește și: Ce urăști cel mai mult la tine, în funcție de zodia în care ești

Femeia Gemeni are o minte sclipitoare, iar intelectul ei redutabil este scos mereu la suprafață și ai impresia că patinează cu ușurință printre subiectele unei conversații. De obicei gândește și acționează mai repede decât ar putea oricine să țină pasul. Tocmai când crezi că ai înțeles despre ce este vorba, ea a trecut deja la altă temă a discuției. Așa este femeia Gemeni: surprinzătoare și o adevărată binecuvântare în viața celorlați. Este precum o monedă cu două fețe care îți reamintește mereu că viața poate avea mereu și altă perspectivă.

Calități și defecte femeia Gemeni

Nativa zodiei Gemeni nu suportă ideea de a rămâne pe loc sau de a ajunge să aibă o rutină. Are tendința de a-și schimba mereu atitudinea și își creează un adevărat joc al personalităților multiple. 

Adaptabilitate. Femeia Gemeni se adaptează foarte ușor și chiar îi surâde ideea de a schimba mereu ceva în viața ei. Este, de asemenea, foarte flexibilă și nu se va supăra dacă planurile îi sunt date peste cap. Din contră, se va gândi imediat la ceva mult mai bun de făcut.

Sociabilă. Nativa este o persoană care iubește să fie înconjurată în permanență de oameni. Este sufletul petrecerii și are mereu câte o idee pentru o nouă aventură. Vrea să cunoască mereu oameni diferiți, oameni cu povești interesante de la care poate învăța lecții valoroase.

Curioasă. Femeia Gemeni are o sete nespăpânită pentru cunoaștere. Vrea să știe totul despre orice subiect care o interesează, iar discuțiile sau călătoriile în care află lucruri noi sunt cele mai stimulative pentru ea. 

Impulsivă. Nu ar fi indicat să provoci o femeie Gemeni pentru că își poate transforma rapid zâmbetul în grimase de furie și se poate pierde foarte ușor cu firea. În momentele de tensiune maximă nu reușește de fiecare dată să se stăpânească și aruncă pur și simplu cu "săgeți otrăvite" în cel care a atacat-o. 

Nestatornică. Din cauza faptului că nu se poate hotărî ușor, o femeie Gemeni poate fi uneori superficială în relațiile cu cei din jur. Dacă îți faci planuri cu această nativă astrele te sfătuiesc să ai și o rezervă, pentru că s-ar putea să anuleze totul în ultima secundă. De multe ori este iresponsabilă și evită să îți asume responsabilități.

Cum cucerești o femeie Gemeni

Femeia Gemeni este o persoană sapiosexuală, însemnând că se simte atrasă sexual de o persoană care o stimulează din punct de vedere intelectual. Însă din cauza faptului că este foarte indecisă, un bărbat care vrea să o cucerească ar trebui să aibă foarte multă răbdare și să-i ofere spațiul necesar, până când va considera că este pregătită pentru o relație de lungă durată. Evită adesea un angajament serios pentru că îi este teamă că se va plictisi sau că își va face apariția monotonia în viața ei de cuplu.

Citește și: Zodia care face mereu pe victima deși ea este cea care tot dă cu bățul în baltă

Această nativă are nevoie de un partener care să poată ține pasul cu abilitățile sale intelectuale și care să o pună pe un podium încă de la primele întâlniri. Ea poate urma jocuri cochete în interacțiunile sale amoroase și se poate distra copios în timp ce flirtează.

Dacă vrei cu adevărat să ajungi la inima ei trebuie să fii îndrăzneț și să îi trimiți tu primul mesaj, pentru a-i demonstra că nu ești timid și că îți dorești să o descoperi așa cum este. Când vine vorba despre momentele intime, femeia Gemeni este foarte creativă în dormitor și o incită gândul de a-și satisface reciproc fanteziile cu partenerul său. Dacă ai o imaginație bogată și îți place să te distrezi, îi vei menține mereu activ interesul unei femei Gemeni și nu va mai pleca niciodată de lângă tine. 

Surse articol: Astrology-zodiac-signs / Astrology / Ganeshaspeaks

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul
Incepe quiz
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (35)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.