Horoscop
Înapoi la

Totul despre femeia Rac

Totul despre femeia Rac

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Femeia Rac este precum un izvor nesecat de iubire, o zeiță a Lunii a cărei existență este conturată de mister și trăiri în antiteză. Această nativă este un semn de Apă, ceea ce explică intuiția ei nativă și modul fascinant în care este conectată cu emoțiile sale, dar și cu ale celor din jurul ei.

O femeie născută sub semnul astrologic al Racului poate părea reținută la prima vedere, însă odată ce îi câștigi inima va fi bucuroasă să ți se dedice cu tot sufletul și se transformă imediat într-o tovarășă pe viață. Însă, dacă îi trădezi încrederea nu îți va mai pronunța niciodată numele și va șterge complet amintirea ta din gânduri. Femeia Rac va acționa, de cele mai multe ori, la primul impus, guvernată de emoțiile sale. La suprafață poate părea calculată și o fire stăpânită, însă înăuntrul său se află un adevărat uragan de agresivitate pasivă. 

ilustratie cu o femeie in zodia rac, ce poarta ruj rosu, bluza rosie si un accesoriu format din clesti pe frunte, pe un fundal albastru cu dungi albe

Nativa reușește să fie cea mai bună versiune a ei doar atunci când învață cu adevărat să îți proceseze sentimentele și să comunice deschis despre toate schimbările de dispoziție prin care trece. Doar așa va putea să se facă plăcută de către cei din jurul său și să nu ajungă să dezvolte o relație de atașament emoțional toxic și să își "sugrume" apropiații sau partenerul cu prea multă afecțiune.

Acceptă cu ușurință rolul de îngrijitor și i se pare nobilă această responsabilitate. Se simte cel mai în largul său atunci când are capacitatea de a dărui, fie din punct de vedere material sau emoțional, și este contextul care îi aduce cea mai mare satisfacție în viață.

Calități și defecte femeia Rac

Loială. Cea mai remarcabilă trăsătură de caracter a nativei Rac este loialitatea sa. Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, această nativă nu își va oferi sufletul pe tavă fără să se asigure că cealaltă persoană este demnă de iubirea sa. Capacitatea ei puternică de a empatiza cu ceilalți este ceea ce o face să fie una dintre cele mai devotate semne din horoscop.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie: intensitatea emoțională atinge cote copleșitoare pentru zodii

Protectivă. Este foarte protectoare cu cei dragi. Femeia Rac își iubește enorm familia și prietenii apropiați și va face orice îi stă în putere pentru a-i proteja. Are un instinct matern foarte dezvoltat, ceea ce o face să se simtă responsabilă pentru siguranța și bunăstarea celor din jurul său.

Intuitivă. Ea tinde să se bazeze mai mult pe intuiția ei decât pe simțul său practic sau rațional de a judeca. Se pricepe să citească oamenii și aceasta este modalitatea prin care se asigură că nu va fi niciodată dezamăgită. Femeia Rac urăște lucrurile false sau forțate, minciunile sau trădările și este o persoană foarte autentică.

Sensibilă. Unul dintre defectele femeii Rac este faptul că poate deveni excesiv de sensibilă în fața criticilor. Dacă spui ceva care ar putea să o deranjeze, mai bine te abții, pentru că nu va uita prea ușor și își va aduce aminte să îți reproseșze acest lucru pe viitor.

Are o dispoziție schimbătoare. Când este supărată sau se simte inconfortabil într-o anumită situație, o femeie Rac se va retrage imediat în cochilia sa. Are aproape tot timpul schimbări de dispoziție și poate trece de la agonie la extaz în doar o secundă.

Răzbunătoare. Femeia Rac poate deveni meschină și răzbunătoare dacă este provocată. Nu suportă ideea unei trădări și astfel nu ezită să pună la cale un plan de a-i întoarce acelei persoane cu aceeași monedă. 

Cum cucerești o femeie Rac

Pentru o femeie Rac nu este suficient doar ca pretendentul său să aibă un aspect exterior atrăgător. Pentru ea, sufletul și personalitatea sunt mult mai importante. Simte nevoia de o conexiune profundă cu cel care încearcă să ajungă la inima sa și adoră conversațiile lungi în spații intime și cât mai confortabile.

Dincolo de momentele melodramatice ocazionale, o femeie Rac îți va oferi o experiență intensă și unică, dacă ești dispus să îi promiți că îi vei fi alături de ea mereu. În dormitor, femeia Rac este foarte atentă la detalii, se concentrează îndeosebi pe plăcerea partenerului și pune mare accent pe îmbrățișări și sărutări cât mai pătimașe. Când se implică într-o relație serioasă, o femeie Rac se transformă într-o parteneră feroce, gata să își protejeze mereu teritoriul și partenerului.

Surse articol: Blog.prepscholar / Astrology-zodiac-signs / CafeAstrology

Surse foto: IStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul
Incepe quiz
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (54)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș