Horoscop
Înapoi la

Trei femei din zodiac care nu sunt făcute pentru viața de familie

Trei femei din zodiac care nu sunt făcute pentru viața de familie

Redactor Andreea Baluteanu

Ce poate fi mai frumos decât un tablou idilic de familie, cu copii agățați de picioare și un soț chipeș și afectuos, care are grijă de tot acest prețios ansamblu? Deși reacția generală în fața peisajului de mai sus este una de adorație sau de invidie, sunt și femei care vor simți nevoia de a se îndepărta cât mai repede de el!

Este vorba despre nativele care au alergie la viața de familie! Ele nu sunt făcute pentru a urma calea tradițională în viață și au cu totul alte vise decât un cămin pașnic! Află care sunt aceste „amazoane” în rândurile de mai jos!

Trei zodii care nu se împacă cu viața casnică

Să nu comiți greșeala de a le întreba când au de gând să „se așeze la casa lor!”, fiindcă te vei trezi cu o pledoarie în toată regula!

femeie cariera

Vărsător

Dacă ar fi să aleagă un domeniu în viață în care să exceleze, Vărsătorul ar alege cu siguranță cariera, fără a clipi. Aceste femei deosebit de inteligente și de puternice sunt vizionare și preferă să lupte pentru un viitor mai bun, decât să se retragă în sânul familiei și să înceapă să „toarne copii”.

Nativele sunt și ușor egocentrice și nu empatizează cu ideea de a renunța la propriile plăceri pentru a avea grijă de casă sau chiar de un prichindel adorabil ori de un soț mult iubit. În plus, ele își adoră independența și reacționează de câte ori o simt amenințată!

Ceea ce nu înseamnă că nu vei vedea niciodată un Vărsător la starea civilă sau la maternitate! Dar acest lucru se va întâmpla fie târziu, când deja și-a împlinit majoritatea ambițiilor în carieră, fie prea devreme, soldându-se cu un divorț!

Săgetător

Superbele femei din zodia Săgetător au un unic obiectiv în viață: să se distreze ca nimeni altele. Ele sunt sufletul petrecerilor, știu să se amuze chiar și în cele mai inedite situații și să scoată prilej de fun din piatră seacă: cu alte cuvinte, rareori le vei vedea înhămându-se la viața de familie.

Nativele iubesc viața și țin cu dinții de libertatea lor, atitudini care vor plăsmui un tablou puțin compatibil cu căminul! Poți remarca această înclinație și prin prisma faptului că preferă să călătorească singure: deși își vor face rapid prieteni pe drum și la destinație, se simt cel mai adesea îngreunate de prezența altcuiva alături de ele.

femeie care se distreaz

Și Săgetătorii vor cădea uneori în capcana visului familiei numeroase, dar nu se vor regăsi în el decât dacă presupune în continuare componenta de amuzament și distracție de care au neapărată nevoie. Odată ce lucrurile devin prea serioase însă, apetitul lor va scădea în mod considerabil!

Gemeni

Cum ai putea prinde fluturele vesel al zodiacului, asfixiindu-l într-o colivie? Gemenele sunt mult prea libertine și prea fun pentru a aparține unui singur bărbat și copiilor lui, sau cel puțin așa le place lor să creadă.

Precum Săgetătorul, Gemenii sunt zodii care adoră să fie în centrul atenției și să se bucure de viață, nu să se retragă într-un ambient liniștit, unde vor simți că se vor ofili. Însă la ei și componenta ambiției este extrem de dezvoltată: dacă nativii de foc de mai sus visează să vadă lumea, semnele noastre de aer vor și distracție, și succes.

În aceste condiții, când să mai aibă timp de familie? Desigur, la un moment dat vor dori să încerce și această experiență, fiindcă se știe că sunt animate de o curiozitate intensă, dar nu vor fi neapărat fericite în sânul unei familii. Pur și simplu, nu simt că sunt făcute pentru a trăi în peisajul domestic.

Tu ce părere ai despre aceste zodii? Ai cunoscut reprezentante ale lor croite pentru viața de familie?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce fel de de familie vei forma?
Incepe quiz
Ce fel de de familie vei forma?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (79)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.