Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Trei zodii care fug de iubire toată viaţa

Marţi, 04.04.2017

Uneori, iubirea pare un ideal greu de atins şi toată viaţa suntem în căutarea ei. Oamenii, prin firea lor, tânjesc după cineva care să-i împlinească din punct de vedere afectiv, însă deschiderea către a oferi şi a primi diferă mult de la o persoană la alta.

Ne confruntăm adesea cu cele două extreme în ceea ce priveşte acest subiect delicat, respectiv fie fugim de iubire, fie ne implicăm prea mult.

În acest sens, iată care sunt zodiile cărora le este teamă să iubească şi preferă să fie într-o căutare permanentă sau se izolează!

Gemeni zodii

Gemenii sunt instabili

Este cunoscut faptul că Gemenii au o fire duală, fiind foarte nehotărâţi în ceea ce priveşte iubirea. Din moment ce sentimentele lor devin mai profunde şi mai puternice, nativii din Gemeni încep să-şi pună la îndoială trăirile şi au tot felul de gânduri care îi împiedică să iubească cu adevărat.

Teama lor constă în sinceritatea partenerului faţă de ei atunci când vine vorba de iubirea din tot sufletul. O altă frică vine din faptul că se întreabă dacă se pot ridica la înălţimea aşteptărilor celeilalte persoane. Şi preferă să se retragă.

Gemenii pot transmite semnale confuze celorlalți, pentru că simt ceva şi arată altceva prin comportamentul rece pe care-l afişează sau nu se ţin de promisiune şi celălalt nu mai are încredere.

Fecioara caută perfecţiunea

Altă zodie imună la iubire este Fecioara. Nativul din această zodie preferă să se concentreze pe lucrurile practice și pragmatice ale vieţii. În acest caz, iubirea nu este una din poveşti. Mai degrabă, Fecioara caută să aibă grijă de familie, de cei mai neajutoraţi decât ea.

Nativii din această zodie nu sunt interesaţi de latura romantică şi sunt foarte selectivi, calculaţi în a-şi alege un partener. De aceea au şi puţine relaţii cu adevărat, iar când se implică, de obicei, sunt dezamăgiţi.

Fecioara zodii

Fecioara, prin natura ei, este extrem de atentă la detalii şi este critică la adresa celorlalţi. Această tendinţă de a căuta perfecţiunea devine un obstacol în calea iubirii și îi este greu să aibă o relaţie profundă.

Pe de altă parte, Fecioarele nu îşi exprimă cu prea mare uşurinţă sentimentele. Mai mult, sunt foarte critice şi cu ele însele, iar sinceritatea în privinţa emoţiilor le poate face vulnerabile în faţa celeilalte persoane.

Vărsătorul este un prieten bun

O zodie care nu se îndrăgosteşte aşa de uşor este Vărsătorul, care îşi preţuieşte spaţiul personal foarte mult. Însă, cu cât are mai multă importanţă acest fapt, cu atât nu poate avea o conexiune adevărată cu cineva, pentru că nu se lasă vulnerabil.

Nativii acestei zodii sunt relaxaţi şi detaşaţi faţă de iubire, dar asta îi îndepărtează şi mai mult de partenerul care îşi doreşte o iubire sinceră şi profundă.

Vărsătorul nu este statornic şi îşi doreşte să fie prieten cu toată lumea, fără a avea sentimente de iubire faţă de cineva anume.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (60)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!