Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Trei zodii care greșesc mereu în dragoste

Andreea Baluteanu

Poți să dai vina pe ghinion, pe intențiile rele ale astrelor sau pe lumea contemporană, în care toți „bărbații buni sunt luați”. Dar adevărul este că, de multe ori, eșecurile amoroase sunt conturate și de atitudinea ta nepotrivită în dragoste, de modul în care jonglezi cu sentimentele tale.

Descoperă, în rândurile de mai jos, dacă te încadrezi și tu printre semnele care greșesc mereu în dragoste! Nu dispera însă, dacă ți-ai găsit și tu loc pe această listă nefericită: nu e niciodată prea târziu să îți corectezi comportamentul.

Zodii care nu trec testul dragostei: cele 3 native care greșesc mereu

Din păcate, triada de mai jos nu are niciun motiv de mândrie, pentru că nu trece examenul de corijență în dragoste! Află dacă te numeri și tu printre femeile care pierd în amor pe propria răspundere!

zodii care gresesc

Berbec

Cu siguranță, scenariul următor îți este arhicunoscut: vezi un tip care îți place și îl vrei atunci și acolo. Te entuziasmezi peste măsură și ești în culmea fericirii de câte ori îl întâlnești, dar nu ai răbdare ca lucrurile să evolueze în mod natural, ci te grăbești, anticipând extazul suprem.

Dar, pentru că ești o fire cuceritoare, curând partenerul tău se va lăsa invadat de aceleași sentimente aprinse precum tine și îți va răspunde cu aceeaşi pasiune. Odată consumată însă ardoarea primelor clipe, tu începi să te distanțezi, descoperind cum iubirea de care nu te mai săturai începe să îți limiteze opțiunile și să îți consume timp. În tot acest context, bietul tău partener se vede purtat de la extaz la agonie și dat la o parte, considerat inutil sau chiar o piedică.

Este și motivul pentru care cea mai mare parte dintre relațiile tale nu funcționează: faptul că la început nu îți poți stăpâni entuziasmul, iar apoi nu mai reușești să îl stârnești. Te mai miri că nu pari niciodată capabilă să reții fericirea, ci că aceasta îți curge printre degetele disperate? Încearcă să trăiești iubirea cu măsură, iar armonia nu va mai fi doar o iluzie!

Fecioară

Cum te simți în mijlocul sesiunilor de autocritică? Atunci când stai în dreptul oglinzii, față în față cu tine, și începi să te critici cu ferocitatea unui adversar? Dacă urăști și tu această atitudine a ta, gândește-te cum se simte partenerul tău, cel care trebuie să suporte reproșuri interminabile din partea persoanei pe care o iubește cel mai mult pe lume.

Așa cum ai bănuit, greșeala pe care tu o comiți cel mai des în dragoste este legată de atitudinea ta mult prea critică. Cu greu poate rezista cineva alături de tine într-o relație de lungă durată, când i se spune tot timpul că greșește și este supus unei examinări permanente.

fata care sufera

Învață și legile toleranței, dacă vrei să fii vreodată fericită în dragoste. Acceptarea, promovată atât față de tine, dar și față de cei din jurul tău, e cheia unei relații sociale armonioase, fie ea de prietenie sau de amor.

Pești

Cum ar putea o ființă dulce, ingenuă ca tine să greșească vreodată? Chiar dacă în ochii multora pari perfecțiunea întruchipată, nu ești deloc scutită de erori în dragoste, și chiar dintre cele mai grave.

Principala problemă pe care o ai este faptul că adori să idealizezi totul în jurul tău. Iar această tendință riscantă se rezumă cu precădere la iubire. Desigur, tipul cu care te întâlnești va fi extrem de mândru să fie considerat un așa mascul reușit de către iubita sa (vei fi ca un balsam pentru suflet, mai ales dacă apari în viața lui după ce a cunoscut o Fecioară), dar va obosi în timp să fie tratat ca un zeu, soare sau strănepot contemporan al lui Făt-Frumos.

Tendința de idealizare te transformă, astfel, într-o corijentă în dragoste! Acceptă că nu toate poveștile de dragoste trebuie să avanseze pe zbor de fluturi și pe aripi de îngeraș, ci că multe relații se limitează pur și simplu la distracție între doi oameni imperfecți și adesea incomparabili. Fii senină și echilibrată, iar povestea ta perfectă nu va întârzia să se materializeze de la sine!

Nativele de mai sus comit mereu greșeli în dragoste și, până ce nu vor învăța lecții prețioase, ne temem că vor continua să sufere!

Surse foto: Pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (59)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Luni, 12 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!