Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Trei zodii care nu merită a doua șansă

Redactor Andreea Baluteanu

Știm ce spune morala creștină sau ce sfaturi ne oferă experții de smart living: că trebuie să ierţi, ca să duci o existență mai tihnită și să îți cureți sufletul de toxine, umplându-l de lumina liniștii. Cu toate acestea, trebuie să fii conștientă că există o diferență între a ierta și a uita: poți alege să nu mai porți ranchiună, dar este musai să rămâi precaută, atunci când este cazul, și să nu comiţi de două ori aceeași greșeală!

Astfel, acestea sunt zodiile pe care e bine să le ierți, dar nu să le faci și privilegiul de a le oferi o a doua șansă. Dacă ți-au greșit, nu le mai primi în viața ta, pentru că nu se vor schimba niciodată!

Refuză a doua șansă acestor trei zodii!

Ține minte aceste zodii, pentru că nu e cazul să le oferi vreodată o a doua șansă: își vor bate joc de ea!

zodie rea

Fecioară

Fecioara e înnobilată de impulsul perfecționismului și este, la prima vedere, zodia pură, capabilă să le facă pe toate. Deși nu ne îndoim de capacitățile sale, trebuie să ții cont de faptul că acestea nu lucrează spre folosul tău! Nativii din această zodie dau orice pentru progresul lor, sunt pretențioși și duri atunci când vine vorba despre propriile acțiuni și vor aplica exact aceleași standarde și în ceea ce te privește pe tine!

Ce e rău aici, te-ai putea întreba? Tocmai această fire inflexibilă, orientată spre perfecționism, neiertătoare. Fecioara are un cod înalt pe care îl va urma indiferent de ceea ce spun ceilalţi. E una dintre zodiile care nu se schimbă niciodată, pentru că nu o influențează niciun stimul exterior: a pornit pe un drum pe care îl va urma cu consecvență și nu are nici cea mai mică intenție de a se abate de la el pentru tine. Fecioara nu te va face să suferi din răutate și nici nu îți va provoca daune cu scopuri ascunse sau întunecate, dar, dacă îți greșește odată, poți considera că așa va face mereu. Fie că îi acorzi sau nu a doua șansă, nu se va schimba pentru că vrei tu!

Capricorn

Capricornul are un suflet nobil, unul dintre cele mai luminoase din întreg zodiacul, dar tot la fel de adevărat este că îl ascunde sub tone de încăpățânare. Împrumutând din statornicia pământului, elementul dominant al zodiei sale, Capricornul va lupta în bătălii pe viață și pe moarte, va cuceri, va avansa pe scara socială, va progresa, fără a se schimba însă vreodată, pentru că nu stă în firea sa să o facă.

Chiar dacă sună dur să spunem că nu merită o a doua șansă, acesta este adevărul. Dacă ți-a greșit, e clar că nu intri în schema priorităților sale și că nu își va bate capul să se schimbe doar ca să îți fie ție mai bine. Nu uita că ai de-a face cu o zodie extrem de calculată, una care nu calcă strâmb din întâmplare, care nu se lasă înrobită de impulsuri de moment. Una care se simte atât de bine în pielea sa și e atât de sigură de valoarea sa, încât nu va considera niciodată necesar să se schimbe.

barbat rau

Vărsător

Preferăm să începem cu ce e mai greu: Vărsătorului rareori îi pasă de tine. E greu pentru acest semn independent să îndrăgească cu adevărat pe cineva, oricât de specială ar fi respectiva persoană. Și nici măcar atunci când iubesc nativii nu acordă onoarea supremă, de a se schimba pentru cei la care țin.

Ceea ce nu înseamnă că această zodie e malefică; nici pe departe. Vărsătorul e interesat de progresul societății și s-ar sacrifica pentru cei mulți, dar nu s-ar schimba niciodată de dragul tău (sau al oricui altcuiva). Atunci când vine vorba de acordat o a doua șansă, mai bine te-ai orienta spre cu totul altceva, pentru că Vărsătorul va comite cu zâmbetul pe buze aceeași greșeală care te-a scos din minți, fără nici cea mai mică ezitare. Parcă îl amuză chiar să îți pună răbdarea la încercare și să își dovedească sieși că nu e câtuși de puțin dominat de tine.

Aceste semne nu merită o a doua șansă: orice ți-au făcut, oricâtă dreptate ai avea, nu se vor schimba niciodată de dragul tău!

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (85)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta