Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Trei zodii care trec uşor peste o despărţire

Violeta Ieremie

Atunci când iubeşti, îţi asumi şi riscul de a suferi la un moment dat. Se spune că iubirea durează toată viaţa, dar, din experienţă, ştim că se întâmplă des să ne despărţim de persoana dragă nouă. Din diverse motive, relația se destramă și fiecare partener o ia pe drumul său.

Perioada cea mai grea şi mai intensă din punct de vedere emoţional este cea după despărţire. Fiecare om are propriile metode pentru a trece de suferinţă. Unii mai greu, unii mai uşor, depinde de structura lor internă.

cuplu care se desparte

Iată trei zodii care trec uşor peste o despărțire!

Gemeni

Gemenii sunt persoane duale şi în continuă mişcare. La ei, sentimentele sunt în contradicţie şi în schimbare. Nativii din această zodie deţin un record în relaţii şi despărţiri. Deşi au o fire fermecătoare şi sunt populari, ideea de relaţie lungă îi sperie şi preferă să caute diversitatea, ca urmare a firii lor curioase.

În cazul în care ai întâlnit un Geamăn care este sufletul petrecerii şi vrei să-l cucereşti, întreabă-te dacă poţi face faţă unui viitor instabil şi dacă poţi construi cu adevărat o relaţie cu el. La început, s-ar putea să fii încântată de felul lui galant de a se comporta, îţi face cadouri şi te surprinde cu cele mai dulci vorbe, comunicarea fiind punctul lui forte. Însă, pe cât de puternică poate fi atracţia sau iubirea la început, pe atât de ușor îi este să facă față unei despărțiri, care pare să nu-l afecteze mai deloc. 

Săgetător

Săgetătorul are o fire temperamentală şi îi place să fie în centrul atenţiei. Vrea să se mişte dintr-un loc în altul, are bagajul mereu făcut, iar o relaţie stabilă îl face să se îndepărteze şi să-şi trăiască viaţa după propriile reguli.

iesire cu prieteni

Îi place să se joace, să aleagă o cauză şi să o rezolve, fapt care nu îi conferă stabilitate atunci când vine vorba de relaţii. Îi este teamă de angajament, având în minte mai multe activităţi pe care le-ar putea face.

Deşi este unul dintre cele mai pasionale şi generoase semne ale zodiacului, rezistând cu stoicism într-o relaţie serioasă, Săgetătorul nu îţi poate promite că va fi mereu alături de tine, din cauza spiritului său liber şi a nevoii de adrenalină.

Vărsătorul

Vărsătorii pot fi prietenii ideali şi au o fire curioasă, dorindu-și să facă multe activităţi care să-i bucure. Categoric, nativul din această zodie iese din tipare! Îi place să experimenteze, să trăiască viaţa la maximum. Acest ideal spre care Vărsătorul tinde îl face să pară rece şi foarte concentrat pe obiectivele lui, fapt care poate fi adesea motiv de despărţire.

Dorinţa de libertate şi de explorare este mai puternică decât iubirea de care se poate bucura într-o relaţie. Cu această atitudine, atunci când întâlneşti un Vărsător, fii atentă dacă într-adevăr poţi fi pe locul doi în viaţa lui şi fii pregătită oricând pentru momentul în care va pleca în căutare de noi experienţe. Fiind o persoană în continuă mișcare, suferinţa după despărţire trece repede în cazul Vărsătorului.

Cunoşti persoane în aceste zodii care au astfel de trăsături?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 17 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!