Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Trei zodii cu iubiri predestinate

Andreea Baluteanu

Norocul în dragoste îți este de ajutor atunci când te afli în căutarea partenerului perfect, dar ce părere ai despre aportul stelelor în descoperirea iubirii absolute? Sunt zodii care au de partea lor astrele, fiind predestinate să trăiască o relație unică, plină de pasiune, care să le umple stomacul de fluturași zburdalnici!

Află care sunt zodiile predestinate să găsească acea iubire perfectă, la care toți visează!

Zodii predestinate la dragostea magică

Aceste trei zodii au scris în stele că vor trăi o iubire irepetabilă!

iubire zodii

Gemeni

Semnul tău dual se îndrăgostește repede, dar parcă nu își pierde niciodată complet capul în dragoste! Rămâi o fire intelectuală, amatoare de conversații fine chiar și în vâltoarea pasiunii! Dacă te-ai întrebat vreodată care este explicația aparentei tale lipse de implicare, află că e vorba de amestecul astrelor: ele ți-au rezervat o singură iubire deplină, perfectă!

Vei observa cum te vei transforma ca prin minune, înflorind în brațele bărbatului potrivit. Vei redeveni romantică, plină de tandrețe și dulceață și vei vedea cum el te împlinește din toate punctele de vedere. Renunță la disperare și privește cu speranță viitorul tău amoros: dacă nu ai găsit până acum sufletul pereche, trebuie doar să mai aștepți, pentru că astrele ți-au rezervat dragostea desăvârșită!

Scorpion

Pasională, exultând un magnetism sexual care te transformă într-o amantă perfectă, parcă nu te descurci la fel de bine în poziția de iubită. Deși ești o persoană loială, cu multiple calități, nu reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu tipii din viața ta sentimentală și ajungi negreșit să te confrunți cu trădări, minciuni și răzbunări machiavelice, deoarece ești una dintre zodiile care nu știu să ierte și să uite.

Cu toate acestea, aparentul tău ghinion în dragoste are o semnificație mai profundă, în comun acord cu misticismul de care dai adesea dovadă: stelele ți-au rezervat rolul de protagonistă a iubirii perfecte! Așa cum crezi în adâncul sufletului tău, există un bărbat care te va înțelege perfect și care va ști să aprecieze femeia care ești, descătușându-ți toate emoțiile și purtându-te în al nouălea cer, acolo unde meriți să te afli. Atenție, însă, relația ta, spre deosebire de cazul Gemenilor, îți cere să lupți pentru a completa darul astrelor!

zodii predestinate

Leu

Leoaicele trăiesc intens, iubesc ca și cum ar fi ultima oară și le place să fie vedetele în propria relație, dar parcă rareori se simt cu adevărat împlinite. Chiar dacă sunt generoase și oferă tot în cuplu, nu sunt răsplătite cu aceeaşi monedă. Explicația e simplă și îți va alina sufletul fierbinte, dar deznădăjduit: ție ți-a fost scris în stele, încă de la naștere, să trăiești acea iubire perfectă, iar experiențele prin care treci acum sunt doar etape care să te ajute să atingi sublimul.

Predestinată unui amor ideal, desăvârșit, vei cunoaște acea fericire de rai, acel om lângă care te vei simți completă. Vei lăsa uitării nevoia de a epata, de a fi în centrul atenției, de a străluci, pentru că acum vei avea parte de singura apreciere și admirație de care ai nevoie. Așa cum ești obișnuită, sufletul tău pereche te va idolatriza, pur și simplu, dar și tu vei simți același devotament nestins pentru el: este exact rețeta iubirii predestinate!

Zodiile care sunt predestinate să trăiască o dragoste perfectă pot suferi până la găsirea ei și vor trebui să lupte pentru a o feri de pericolul distrugerii, dar au scris în stele că vor avea o iubire desăvârșită!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (104)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Joi, 15 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!