Horoscop
Înapoi la

Trei zodii pe care să nu le laşi în viaţa ta

Violeta Ieremie

În viaţa noastră se perindă uneori persoane cu care interacționăm mai bine sau mai puțin bine. Se întâmplă să ne împrietenim cu persoanele care ne iau energia sau ne rănesc la un moment dat, într-un fel sau altul. Chiar dacă fac parte din familia noastră, în unele momente e indicat să ne ţinem la distanţă pentru un timp.

Berbec

Partea întunecată a Berbecilor se manifestă atunci când aceştia nu ajung la o dezvoltare emoţională completă. Dacă se întâmplă asta, fiind şi semn de foc, Berbecul tinde să-şi arate latura greu de stăpânit şi poate să aibă momente de furie excesivă.

zodie pra competitiva

Fiind în această stare, Berbecilor le este greu să aibă o relaţie fericită, de exemplu, din cauza geloziei nici nu pot să înţeleagă interacţiunea dintre un bărbat şi o femeie. O altă trăsătură mai puţin plăcută este grija excesivă pe care şi-o face în ciuda firii curajoase pe care o are Berbecul. În clipe când are ocazia să-şi arate puterea, Berbecul devine prea competitiv. Cu cât situaţia este mai grea, cu atât el devine mai hotărât. Acest fapt îl ajută când vine vorba de sport, însă nu îi este de ajutor când e vorba de legătura dintre oameni, vrând mereu să câştige. Trebuie să înveţe să se relaxeze şi să nu mai ia lucrurile atât de serios.

Aroganţa este altă trăsătură pe care Berbecii şi-o manifestă cu privire la orice aspect din viaţa lor. Cuvântul-cheie îi include mereu pe ei, fiind în centrul atenţiei. Când se întâmplă acest lucru, ceilalţi trec în fundal şi nu mai lasă loc de creştere, ci de centrare exclusivă pe propriile nevoi. Dacă se întâmplă să ai un Berbec în viaţa ta, fii atentă şi la momentele când simţi că ceva nu este în regulă şi când nu te simţi bine în preajma acestei persoane. E posibil ca atunci să ai de-a face cu partea întunecată a personalităţii lui.

Fecioară

Oamenii născuţi în semnul Fecioarei sunt printre cei mai organizaţi şi analitici din tot zodiacul. În plus, viziunea lor, care se apropie de perfecţiune, îi face pe aceşti nativi să fie muncitori şi eficienţi. În ciuda acestui fapt, şi Fecioarele au partea lor întunecată, care îţi poate face viaţa un calvar dacă stai în preajma lor. Starea de critică constantă asupra a ceea ce ei cred că nu este bine îţi poate lua energia şi îţi creează o stare de disconfort. Fecioarele au în mintea lor o imagine clară a cum ar trebui să fie lucrurile, iar dacă ceea ce se întâmplă nu se potriveşte cu ceea ce cred ele, critica este constantă. Un om agitat te agită şi pe tine. Pentru Fecioară, sunt extrem de importante detaliile, aşa că dacă nu iese ceva perfect, nativii din această zodie nu au pace. Perfecţiunea este parte a laturii lor care-ţi poate face zile negre. Să impresionezi o Fecioară poate fi foarte greu, deoarece aşteptările ei sunt foarte mari şi nu se mulţumeşte uşor cu orice. Încercarea de a-i intra în graţii poate să te stoarcă de energie şi să-ţi epuizeze resursele creative. Dacă ai o Fecioară în preajmă, pregăteşte-te să ai parte de replici tăioase. Rareori Fecioarele au tendinţa de a-şi îndulci cuvintele înainte de a-şi exprima o părere. Acest fapt poate fi foarte deranjant pentru unii şi se pot îndepărta.

femeie cu pre amulte ganduri

Capricorn

Printre zodiile care îţi pot face viaţa grea se află şi Capricornii care sunt mereu în alertă. Au o stare de agitaţie continuă pe care o pot transmite şi celorlalţi. Grija lor este constantă pentru ca toate lucrurile să fie în ordine, ceea ce îi face precauţi şi rezervaţi. Nu acţionează înainte de a analiza foarte mult situaţia pentru a fi cu un pas înainte. Gânditul prea mult poate fi, din nou, o problemă, pentru că aceşti nativi nu au linişte până când nu sunt reparate toate lucrurile sau îmbunătăţite. Dacă e loc de mai bine, Capricornii nu au linişte până când nu se ocupă personal de situaţie, fapt care poate fi destul de deranjant pentru ceilalţi. Grija constantă este ca o umbră care-i însoţeşte peste tot, ochiul critic e în alertă continuă pentru a repera ce mai poate fi îmbunătăţit. De asemenea, un alt lucru care poate să nu-ţi fie pe plac este că nativii din Capricorn, care văd ambele părţi ale unei situaţii (şi cea bună, şi cea mai puţin bună), au tendinţa de a avea ultimul cuvânt şi a spune că au avut dreptate când te-au avertizat că nu e bine ce faci. Uneori, un Capricorn poate fi un bun sfătuitor, alteori poate fi cineva care-ţi răpeşte bucuria experimentării.

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (90)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.