Horoscop
Înapoi la

Trei zodii pe care suferința le purifică

Trei zodii pe care suferința le purifică

Redactor Andreea Baluteanu

Cu toții suferim în viață, iar modul în care ne comportăm atunci când lumea din jurul nostru se năruie poate fi un indicator prețios al personalității noastre. Odată căzuți la pământ, suntem animați de o forță ascunsă din noi, sau, dimpotrivă, constatăm că suntem mai fragili decât credeam, mai furioși sau mai temători.

Sunt zodii pe care suferința le purifică! Ele își etalează cele mai de preț virtuți în momentul când viața le întoarce spatele, se ridică prin tristețe și deznădejde.

Află care sunt aceste semne din rândurile de mai jos!

Zodii care ating iluminarea în suferință

Suntem sincere: le invidiem pentru atitudinea pe care o au!

femeia puternica in genunchi

Fecioară

Mulți o numesc răutăcioasă, prea insistentă sau perfecționistă până în măduva oaselor, dar adevărul este că Fecioara se numără printre puținele semne care învață chiar și din cele mai grele lecții ale vieții. Aceste zodii au o abnegație adânc ascunsă în fire care le ajută să facă față și clipelor de tumult și, mai mult, să se lase purificate de ele.

Desigur, și personalitatea înclinată spre perfecțiune o va determina pe Fecioară să extragă ce e mai bun chiar și din cele mai negre evenimente din viața sa, să devină o variantă superioară tocmai când toată lumea consideră că va pierde tot ce e mai de preț.

Iar inteligența și înțelepciunea pentru care e renumită îi șoptesc că suferința e o parte naturală a vieții, că fără ea nu ar putea exista armonie sau fericire. Alinată de aceste gânduri, Fecioara răsare deasupra neajunsurilor vieții și iese purificată, ca dintr-un foc mistic, din orice eveniment traumatizant pe care l-a trăit.

Taur

Se spune despre Tauri că îți vor scoate peri albi cu încăpățânarea lor și că, atunci când prețuiesc o idee, un principiu sau un obiectiv, nu vor renunța cu niciun preț la el. Tocmai această ambiție, această stabilitate care li se trage de la elementul pământ îi va ajuta să își păstreze demnitatea și în marile clipe de cumpănă ale vieții lor și să se lase purificați de suferință.

De asemenea, Taurii sunt animați și de o răbdare aproape ieșită din comun. Atunci când vrea să construiască ceva, nimic nu îl poate opri pe acest nativ, dar persistența sa remarcabilă îi este alinare și în momentele de tristețe și de dramă. În loc să se lase distrus, Taurul va reuși să se înalțe.

Nu în ultimul rând, bunătatea, spiritul blajin al nativilor din zodia Taur vor constitui acel imbold care îi va ajuta să iasă nevătămați din marile încercări ale vieții lor. În loc să cadă în capcana deznădejdii sau a furiei, două dintre cele mai răspândite atitudini în deznădejde, Taurii vor prefera calea luminoasă a iertării și, deci, a purificării.

femeie trista puternica

Pești

De data aceasta, suferința este o sabie cu două tăișuri. Astrologii împart Peștii în două categorii, lucru evident și prin semnul lor dual: Peștele care înoată în sus, mereu împotriva curentului, răzbind în viață, și cel care se pierde în adâncimi. Pe ambii suferința îi va purifica, dar în moduri diferite.

Primii Pești, cei curajoși, cei care au succesul scris în stele, vor avea o atitudine asemănătoare cu a Taurului în clipele de suferință. Vor suporta și vor plânge, pentru că au o inimă la fel de nobilă, dar vor răzbate, în cele din urmă, și se vor simți recunoscători, mulțumiți, purificați. De cele mai multe ori, aceste încercări vor fi cele care le vor căli caracterul.

De partea cealaltă, Peștii care sondează adâncimile pot părea nativii care eșuează în viață, dar și aici suferința joacă un rol crucial. E adevărat, aceasta îi va distruge la început, deoarece sunt firi fragile, sensibile, dar în cele din urmă îi va aduce aproape de o înțelepciune care le este inaccesibilă, în pofida tuturor reușitelor, celor de sus. Peștele va deveni acel „înțelept nebun” sau acea „vrăjitoare nomadă” care par să aibă răspunsul la toate dilemele tale, dar nicio soluție pentru ei înșiși.

Zodiile care se lasă purificate de suferință au toate calitățile necesare pentru a ne atrage admirația sau chiar invidia. Tu ești de acord cu lista noastră?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce tip de suferinta te copleseste?
Incepe quiz
Ce tip de suferinta te copleseste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.