Horoscop
Înapoi la

Trei zodii se îndrăgostesc de cel mai mare dușman

Trei zodii se îndrăgostesc de cel mai mare dușman

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Pare improbabil să te îndrăgostești de o persoană cu care ești la cuțite, dar nu este imposibil. Chiar dacă nu îți recunoști nici măcar față de tine sentimentele, s-ar putea să simți o atracție inexplicabilă față de cineva, deși ori de câte ori îl întâlnești ies scântei.

De altfel, relațiile de tip dragoste-ură sunt un subiect foarte incitant, pentru că ideea de a cuceri o persoană care nu te bagă în seamă sau care pare ostilă aprinde imaginația. Desigur, dacă persoana respectivă chiar are ceva special.

Pe de altă parte, trebuie să ținem cont și de compatibilitățile zodiacale. Dacă două semne sunt foarte compatibile, flacăra pasiunii se poate aprinde între ele, chiar dacă la început nu se suportă.

respingere

Sursa foto: Pinterest

Iată care sunt cele 3 zodii ce s-ar putea îndrăgosti de dușmanul lor numărul 1.

Berbec

Nativilor acestei zodii li se aprind repede călcâiele, mai ales când fac anumite proiecții față de o persoană. Cu cât cineva pare mai inaccesibil, cu atât imaginația Berbecului este mai incitată. Dacă o persoană de sex opus îl provoacă prin atitudinea ei rece, disprețuitoare sau ostilă, Berbecul își poate pune în cap s-o cucerească, doar pentru că este stimulat de provocare. Iată de ce nativii din zodia Berbecului se pot îndrăgosti de un șef autoritar cu care au avut dispute sau de un coleg cu care se contrazic tot timpul, dar pe care îl admiră pe ascuns.

Leu

Persoanele din această zodie nu suportă să fie respinse și să nu li se dea atenție. Atunci când se află în dușmănie cu cineva, pot ajunge să facă planuri pentru a-l seduce, dar mai târziu pot să cadă în propria capcană. Pe măsură ce își țes intrigile de a atrage atenția asupra lor, Leii pot ajunge să se îndrăgostească. De altfel, nativii acestei zodii nu țin prea multă vreme ranchiuna, așa că sentimentele lor se pot transforma relativ rapid din ură în iubire.

Capricorn

pasiune

Această zodie are o atracție pentru „fetele rele” sau „băieții răi” și poate construi scenarii în care reușește să-l facă pe dușman să se aprindă de dorință. În realitate, cel care cade în plasă este chiar Capricornul, sedus de propria nevoie de a-l cuceri pe inamic. Fie că este vorba de o persoană cu care se află într-o competiție acerbă, fie de cineva care le-a declarat fățiș război, Capricornul se numără printre principalii candidați la relațiile de tip dragoste-ură.

Surse foto: Pinterest, Pixabay, Istock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (28)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.