Horoscop
Înapoi la

Trigon între Jupiter în Capricorn și Uranus în Taur: zodiile ies din zona de confort și bine fac

Trigon între Jupiter în Capricorn și Uranus în Taur: zodiile ies din zona de confort și bine fac

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Două planete puternice, Jupiter și Uranus, se află în trigon începând cu 15 decembrie, ceea ce va avea efecte semnificative în viața zodiilor. Confruntarea dintre aceste zeități suverane ne influențează acțiunile și deciziile într-un mod care poate aduce o adevărată revoluție în viața noastră.

Prezența lui Jupiter în Capricorn, semn stabil și foarte perseverent, face ca hotărârile noastre să capete greutate și să-și atingă scopul. Uranus în Taur înseamnă schimbare, ieșire din zona de confort, creștere și evoluție. Trigonul dintre Jupiter în Capricorn și Uranus în Taur este momentul-cheie în care zodiile părăsesc cărarea știută și se avântă în necunoscut.

Îndrăzneala lor le va aduce numai beneficii și succese. Iată cum este influențată viața fiecărei zodii în parte, începând cu 15 decembrie. 

femeie in rosu

Berbec

Departe de casă sau de rutina cu care ești obișnuită, devii mai îndrăzneață și prinzi orice oportunitate pentru a te afirma. Îți vei învinge temerile și vei vorbi pasional în fața unor persoane influente, care te pot ajuta în evoluția ta personală și în carieră, dacă se lasă convinse de elocvența ta. În dragoste, îți calci pe inimă și îți mărturisești sentimentele, fără teama că vei fi respinsă. 

Taur

O perioadă trebuie să renunți la confortul cu care ești obișnuită, pentru a atinge un țel important. Este nevoie să economisești bani, fie pentru a cumpăra o casă mai mare, pentru a face o călătorie scumpă sau pentru a te îngriji de o problemă de sănătate. Deși îți va fi greu, îți vei pune în cap acest obiectiv și vei deveni de neclintit în hotărârea ta. Timpul îți va demonstra că ai procedat corect și ai prevenit anumite probleme mai grave. 

Gemeni

Inteligența și adaptabilitatea ta sunt puse la încercare prin schimbarea domeniului tău de activitate. Vei participa la un curs care nu are legătură cu ce ai făcut până acum, iar acest lucru va fi o adevărată provocare. Este necesar să accepți că nu le știi întotdeauna pe toate și că alții te pot întrece în anumite privințe. Important este faptul că faci acest lucru cu inima deschisă și ești dispusă să înveți de la ceilalți. 

Rac

Trigonul Jupiter-Uranus îți schimbă viziunea în ceea ce privește o vacanță reușită. Anul acesta nu mai ai de gând să-ți petreci concediul de sărbători într-un mediu confortabil, cu toate facilitățile asigurate. Dimpotrivă, vrei o vacanță cu aventură și adrenalină, în care să ieși din mediul tău prozaic și să cauți cele mai tari senzații. De aceea alegi lucruri pe care nu le-ai fi făcut altădată, de exemplu să mergi la schi, să pleci într-o țară în care nu te-ai aventura în mod normal (cum ar fi  în Laponia) sau să participi la un bal select cu partenerul. 

Leu

Ai curajul să lași garda jos înaintea unui bărbat pe care îl iubești, să-ți recunoști slăbiciunile și vulnerabilitatea. Acest lucru este destul de greu pentru tine, pentru că vine în contradicție cu orgoliul și spiritul tău independent. Dar vei descoperi că astfel relația cu partenerul tău va deveni mai profundă, el va dobândi mai multă încredere în tine, iar tu, la rândul tău, te vei simți mai în largul tău să-i descoperi părțille mai întunecate ale personalității tale. 

Fecioară

Deși ai tendința să respecți tot ce ține de reguli sociale și tradiții, dragostea te face să ieși din tipar și să te comporți într-o manieră neașteptată. Îi vei face o declarație unui superior ierarhic ori unei persoane cu autoritate, fără să știi dacă acest bărbat te place. Îți asumi chiar și riscul de a fi respinsă, decât să continui să-ți ascunzi sentimentele și să aștepți să facă el primul pas. 

trigon

Balanță

Deși ai un job bine plătit și ești foarte apreciată de șefii tăi, alegi o cale mai riscantă și renunți la locul tău de muncă în favoarea unuia mai puțin sigur, dar mai provocator. Ai avut de ceva vreme senzația că te plafonezi la slujba actuală și ți-ai dorit să faci ceva care să se potrivească mai bine cu aspirațiile tale. Până acum nu ai avut curaj să faci acest pas important, dar trigonul dintre Jupiter și Uranus îți dă impulsul necesar schimbării. 

Scorpion

Te decizi să faci o investiție destul de riscantă, care te lasă fără prea mulți bani chiar în preajma sărbătorilor. Dar ești hotărâtă să-ți asumi aceste măsuri de austeritate, pentru că vrei să investești în viitor. Ai șansa să-ți triplezi veniturile, dacă afacerea în care te-ai lansat va da roade. Partenerul tău este puțin surprins, dar are încredere în tine și te sprijină în totalitate. 

Săgetător

Faci ceva cu totul neașteptat pentri tine: îți asumi angajamente care îți limitează libertatea de mișcare și faci promisiuni și compromisuri pe care nici nu le-ai fi conceptut altădată. Totul este determinat de iubire, pentru că ai sentimente foarte intense pentru o persoană care îți cere să faci aceste sacrificii pentru ea. Indiferent ce se va întâmpla cu relația voastră pe termen lung, faptul că ai acceptat aceste angajamente și compromisuri de dragul partenerului arată că ai devenit mai matură și mai implicată din punctul de vedere al interacțiunilor umane. 

Capricorn

Nu intri niciodată într-o relație până nu ești convinsă de stabilitatea și profunzimea sentimentelor tale și ale partenerului. De data aceasta însă te lași purtată de un val de pasiune și faci un lucru greu de conceput pentru tine: îi mărturisești ununi bărbat de care te-ai îndrăgostit la prima vedere pasiunea ta. Această ieșire din zona ta de confort este facilitată de faptul că Jupiter, planeta norocului, este în semnul tău și îți binecuvântează orice alegere. 

Vărsător

Ești împotriva deciziilor radicale și tragi cu dinții de o relație sau de menținerea unității familiei tale. Ești gata să faci sacrificii importante, chiar să accepți trădările partenerului, pentru a ocroti valorile la care ții foarte mult, precum familia sau prietenia. Dar trigonul dintre Jupiter și Uranus îți provoaacă o stare de revoltă și te face să-ți încalci propriile principii: pui piciorul în prag și îi ceri partenerului să se schimbe sau chiar îi propui o separare temporară, până veți rezolva problemele de cuplu.  

Pești

femeie in padure

Trigonul dintre Jupiter și Uranus te determină să iei o hotărâre neobișnuită pentru tine. De obicei ești o persoană care nu poate sta departe prea multă vreme de familie sau de partener, dar acum vrei să te reculegi și te decizi să faci o călătorie singură. Acest lucru te neliniștește puțin, dar simți că este nevoie să petreci un timp numai cu tine, pentru a înțelege mai bine anumite evenimente din ultima vreme, dar și sentimente care nu îți sunt foarte clare. 

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce zona a corpului ar trebui sa alegi pentru tatuaj?
Incepe quiz
Ce zona a corpului ar trebui sa alegi pentru tatuaj?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.