Horoscop
Înapoi la

Ultima SuperLună din an coincide cu Echinocțiul de primăvară. Ce înseamnă asta pentru zodii

Ultima SuperLună din an coincide cu Echinocțiul de primăvară. Ce înseamnă asta pentru zodii

Lorena Teacă

Denumirea de SuperLună este folosită pentru a descrie o lună plină aflată la mică distanță față de Pământ. Se așteaptă ca această SuperLună să fie mai strălucitoare decât în nopțile obișnuite, motiv pentru care este indicat ca în noaptea de 20 martie să ieși din casă pentru a privi frumusețea lunii.

Zodiile se vor bucura de energia pozitivă a momentului, regăsindu-și pacea interioară și ambiția de a concepe noi planuri pentru viitor. În plus, fenomenul astral va avea grijă de parteneriate și relații, însă nu sunt excluse situațiile delicate, presărate cu elemente imprevizibile.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie pe data de 20 martie:

Berbec

Te vei simți plină de energie și inspirație, motiv pentru care vei începe să dai frâu liber creativității. În plus, planul profesional va fi presărat cu ambiție și inițiativă, iar asta îți va aduce laudele superiorilor.

Taur

Vei reuși, în sfârșit, să dai uitării problemele și grijile, pentru a bucura de fiecare lucru mărunt din viața ta. Vei simți cum energia negativă este înlocuită de cea pozitivă, lucru care te face să devii dornică de noi experiențe.

Femeie in padure

Gemeni

Un prieten apropiat te va face să suferi, însă trebuie să dovedești cât de puternică și de independentă ești. Tensiunea își va spune cuvântul, dar este indicat să-ți păstrezi calmul și să nu te lași afectată de cele întâmplate.

Rac

SuperLuna și Echinocțiul de primăvară îți vor deschide ochii și te vor face să conștientizezi că relația actuală de dragoste nu este cea potrivită nevoilor și dorințelor tale. Vei pune punct relației și nu vei regreta niciun moment decizia luată.

Leu

Vei cunoaște oameni interesanți, de la care vei avea constant de învățat, lucru care te va face să ai o atitudine pozitivă și deschisă. Vei lega prietenii frumoase, care îți vor aduce doar bucurii și momente de neuitat.

Fecioară

Îți vei da seama care sunt prietenii tăi adevărați și vei începe să-i dai la o parte pe cei care nu își au locul în viața ta. Te vei simți copleșită de intensitatea momentului, însă, cu ajutorul familiei, vei putea depăși momentul.

Balanță

Îți vei găsi liniștea, iar relația cu partenerul va fi marcată de înțelegere și afecțiune, motiv pentru care îți vei recăpăta zâmbetul pe buze.

Scorpion

Vei avea parte de o dezamăgire imensă cauzată de infidelitatea partenerului, însă, datorită calmului și maturității de care dai dovadă, vei putea rupe legătura fără țipete sau agresivitate.

Femeie cu o vulpe în brațe

Săgetător

Te vei ambiționa să dovedești cât de capabilă ești la locul de muncă. Îți vei da tot interesul să atragi atenția șefilor asupra aptitudinilor tale, iar laudele nu vor întârzia să apară.

Capricorn

Îți vei analiza în profunzime viața, prietenii, cariera și sănătatea și vei începe să pui pe hârtie tot ceea ce-ți dorești să schimbi la persoana ta. Acest lucru te va face să vezi într-un mod diferit tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, fapt ce va fi apreciat de apropiați.

Vărsător

Te vei apropia tot mai mult de cei dragi și vei încerca să petreci ct mai mult timp alături de ei. Vei ajunge în punctul în care vei conștientiza cât de importanți sunt membrii familiei pentru tine.

Pești

Vei da dovadă de multă diplomație și înțelegere în momentul în care vei fi criticată pentru atitudinea din ultima perioadă. Le vei oferi celorlalți toate argumentele necesare, iar momentul va putea fi depășit cu mult calm.

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.