Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ultimul Pătrar în Leu: zodiile trec printr-o perioada de criză, dar vor răzbi

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ultimul Pătrar al Lunii este asociat întotdeauna cu o perioadă de criză, dar și cu noi începuturi. Este acel moment de maximă rezistență care poate fi urmat de orice: de o explozie, de o avalanșă, de dezlănțuirea forțelor naturii. Același lucru se întâmplă și în sufletul nostru: ajungem la o limită, dincolo de care nu ne mai putem opri emoțiile și le lăsăm să răbufnească. În acel moment, renunțăm la orice formă de control și asistăm, pur și simplu, ca spectatori la propria viață. De data aceasta, Ultimul Pătrar al Lunii va apărea în puternica zodie a Leului. Leul este un semn benefic, care ne dă forța de a răzbi peste orice dificultate și a ne înălța la suprafață, asemenea focului. Iată cum vor face față zodiile crizei din viața lor.

chip de femeie

Berbecul înfruntă obstacolele

Ca un adevărat semn de foc, Berbecul nu poate fi oprit de greutățile care i se pun în față. De data aceasta, se va confrunta cu o persoană autoritară, care vrea să-l reducă la tăcere. Însă Berbecul va riposta și va aduce toate argumentele, convingându-i pe cei din jur că el are dreptate, Acesta va reprezenta un avantaj pentru cariera lui, care se află într-un punct critic. După ce va depăși acest obstacol, Berbecul va avea un traseu ascendent până la sfârșitul anului.

Taurul spune stop abuzurilor

În general, Taurul este o persoană puternică și dominatoare, dar, în ultimul timp, s-a confruntat cu intențiile negative ale mai multor inamici, care s-au aliat împotriva sa. Starea de tensiune l-a adus pe Taur la limita răbdărilor și are numai două opțiuni: să se retragă sau să atace. Pentru că nativii Taur sunt foarte mândri, vor alege a doua variantă și își vor înfrunta dușmanii. Fermitatea lor și siguranța cu care vorbesc îi reduc la tăcere pe răuvoitori, care vor înceta hărțuirea și abuzurile.

Gemenii trec peste un mare impas

Fie că nu s-au simțit prea bine și analizele medicale au fost îngrijorătoare, fie că un membru din familia lor s-a îmbolnăvit, Gemenii se află într-o stare de stres continuu și simt că nu mai pot face față. Data de 19 noiembrie va aduce însă dezlegarea suferințelor lor, printr-o veste pozitivă, care îi va face să respire ușurați. După acest deznodământ benefic, întreaga familie se va reuni pentru a celebra știrea și a se bucura de lucrurile care contează cu adevărat.

Racul depășește criza sentimentală

Lucrurile nu au mers prea bine în ultimul timp între nativii Raci și partenerii romantici. Unele legături sunt pe punctul de a lua sfârșit, iar relațiile conjugale au devenit destul de fragile. De aceea, Racul este într-o adevărată stare de criză sentimentală, iar emoțiile sale sunt de neoprit. Singura soluție pe care o găsește este de a se retrage o perioadă, fizic sau emoțional, din această situație de criză. Alegând să se țină departe de orice conflict, Racul va lăsa lucrurile să se rezolve de la sine și își va asuma orice deznodământ, chiar și despărțirea.

Leul se luptă cu schimbarea

Pentru Leu, starea de criză sufletească este determinată de dificultatea sa de adaptare la contexte noi, care apar atât pe plan familial, cât și la serviciu. Noi configurații familiale, precum apariția unui copil sau mutarea cu o rudă mai în vârstă, îl iau prin surprindere pe Leu și se simte depășit de situație. La locul de muncă apar colegi noi și competitivi ori se schimbă conducerea și Leul nu se mai află în grațiile șefilor. Cert este că toate aceste transformări din viața personală și socială îl destabilizează pe Leu, care simte nevoia să ia o pauză. Alegând să plece pentru o vreme într-un loc mai izolat, pentru a se reculege, Leul va depăși mai ușor criza care apare la orizont.

Fecioara învață să ceară iertare

Ultimul Pătrar în Leu aduce conflicte în familia Fecioarei, care se arată intransigentă și tiranică, nu acceptă argumentele celorlalți și încearcă să-și impună controlul asupra tuturor. Fără să-și dea seama că jignește persoanele din jur și le rănește sentimentele, Fecioara se trezește în mijlocul unei adevărate furtuni și nu-și dă seama cum s-a ajuns aici. În cele din urmă va realiza că responsabilitatea pentru această criză familială îi aparține și va învăța să ceară iertare și să fie mai atentă la ceilalți.

Balanța schimbă locul de muncă

Pentru Balanță, se arată vești importante la orizont, chiar dacă nu sunt toate pozitive. Fie că nu mai agreează deloc colectivul în care se află, fie că primește o ofertă mai bună, Balanța va decide să părăsească actualul loc de muncă, deși este destul de legată de el.  Despărțirea va fi dificilă și îi va provoca o stare de tristețe sau chiar depresie, dar, până la urmă, lucrurile vor merge spre bine și Balanța va realiza că a făcut cea mai bună alegere.

ultimul patrar

Scorpionul face pace cu o persoană dragă

Pentru Scorpion, luna noiembrie este destul de tensionată, din cauza unor certuri și neînțelegeri cu o persoană la care ține. Motivele sunt minore, dar cearta degenerează într-un conflict mai amplu, urmat de o separare temporară. Poate fi vorba de partener sau de o rudă apropiată, cert este că Scorpionul se simte trist, furios și nu știe cum să rezolve această situație. Ultimul Pătrar în Leu îi va aduce însă o soluție, reducând tensiunile și reunind persoanele care se iubesc cu adevărat.

Săgetătorul are probleme financiare

Nu este o noutate că Săgetătorul cheltuiește atât cât are și nu-și face deloc planuri financiare pe termen lung. Iată de ce luna aceasta va fi într-o adevărată criză financiară și va ajunge să se împrumute la prieteni, ba chiar și să facă un credit la bancă. Totul durează până în perioada Ultimului Pătrar, când încep să apară vești bune pentru Săgetător: primește un avans la salariu, un bonus sau câștigă o sumă nesperată de bani. Așa că, după 20 noiembrie, lucrurile vor sta perfect pentru el... până la următoarea criză financiară.

Capricornul se simte încorsetat

Pentru Capricorn, criza pe care o marchează Ultimul Pătrar în Leu este una existențială, pentru că simte că nu mai are deloc timp și energie pentru lucrurile care contează cu adevărat. Prins în tot felul de treburi mărunte, Capricornul se simte încorsetat și neputincios, iar gândurile sale sunt numai la evadare. Dacă vrea să-și reîncarce bateriile și să regăsească bucuriile simple, Capricornul trebuie să-și asume responsabilitatea de a deveni, măcar pentru o scurtă vreme, mai puțin responsabil, de a se detașa puțin de muncă și a se dedica lucrurilor la care visează.

Vărsătorul are nevoie de echilibru

Pentru Vărsător, influența ultimului Pătrar în Leu aduce conștientizarea unui dezechilibru între latura sa spirituală și cea materială, între dorința de a evolua și cea de a se bucura de cât mai mult confort. Dacă vrea să depășească acest moment de criză, Vărsătorul va trebui să analizeze mai atent nevoile și dorințele sale și să dedice mai mult timp laturii pe care o simte dezechilibrată. Acest lucru înseamnă, în primul rând, să aibă ai multă grijă de sine și să-și ia timpul necesar pentru împlinirea personală.

Peștii au o criză romantică

eliberare

Pentru Pești, Ultimul Pătrar în Leu aduce tulburare și zbucium în relația cu iubitul sau cu soțul. Geloziile actuale, resentimentele mai vechi, dorințele nespuse, toate izbucnesc și răvășesc viața Peștilor, aducându-i în culmea disperării. Dar capacitatea lor de reconectare emoțională și empatia specifică vor contrabalansa această stare de criză și îi vor ajuta pe Pești să se vindece și să-și repare relația cu persoana iubită.

Surse foto: iStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Joi, 28 octombrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (47392 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (45658 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (41517 vizite)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (38634 vizite)
  5. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (32049 vizite)
  1. DIVA a încercat: Am descoperit magia iridologiei la Clinica Eliade și întreg corpul meu îmi mulțumește pentru asta (nota 5)
  2. Primește toamna cu brațele deschise și cu multă energie! Ajutorul tău de nădejde în noul sezon (nota 5)
  3. Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești (nota 4.9)
  4. Marele horoscop al dragostei pentru anul 2022: ce te așteaptă pe plan amoros, în funcție de zodie (nota 4.8)
  5. Cupluri de vedete pe care nimeni nu și le imagina vreodată împreună și care au devenit exemplul relației ideale! (nota 4.8)
  1. De ce pantofii cu talpa ortopedica sunt recomandati (0 comentarii)
  2. Horoscopul săptămânii 1-7 noiembrie: într-un labirint de secrete și mistere, zodiile purced în căutarea adevăratului sine (0 comentarii)
  3. Ce relație există între Francesco și Maria Speranța. Adriana Trandafir se visează cuscra Patriziei Paglieri (0 comentarii)
  4. Jamie Oliver a început să mănânce mai mult și a slăbit 12 kilograme. Care este secretul lui (0 comentarii)
  5. Zarug, dezgolit de secrete: ce nu știa nimeni despre simpaticul personaj (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!