Horoscop
Înapoi la

Uranus a ieșit din retrograd, iar zodiile se confruntă cu aceste schimbări

Uranus a ieșit din retrograd, iar zodiile se confruntă cu aceste schimbări

Lorena Teacă

Uranus a ieșit din retrograd, motiv pentru care vor exista unele schimbări în viețile zodiilor. În perioada care tocmai s-a încheiat am simțit cu toții anumite schimbări, atât bune, cât și rele, deoarece Uranus este cunoscută drept o planetă de schimbare bruscă și neașteptată, de individualitate și progres.

În perioada în care Uranus a fost retrograd, toate zodiile și-au analizat atent relațiile, s-au trezit la realitate și au încercat să facă anumite modificări benefice în viețile lor. Odată cu încheierea acestei etape astrale, zodiile vor dori să avanseze tot ceea ce au început în ultimele luni.

Sfârșitul lui Uranus retrograd va afecta fiecare zodie în parte. Iată ce se întâmplă cu tine de acum!

Berbec

Îți dorești să avansezi din ce în ce mai mult la locul de muncă, iar pentru acest lucru lupți din răsputeri. Faci tot ce îți stă în putință pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești.

Taur

Visezi să ai o sănătate de fier, motiv pentru care începi să faci tot mai multe vizite la medic. Schimbi alimentația, începi să faci mult sport și ești atentă la simptomele pe care le primești din partea organismului.

Femeie în negru cu mult fum în jur

Gemeni

Femeile Gemeni își doresc cu ardoare să-și mărească familia și se străduiesc să rămână însărcinate. Toate gândurile și acțiunile lor vizează această direcție.

Rac

Iubești mâncarea, dar consideri că a venit timpul să faci o schimbare, pentru a arăta la fel de bine ca înainte. Abonamentul de la sala de fitness și alimentația echilibrată își vor spune cuvântul în scurt timp.

Leu

Leoaicele sunt cele mai orgolioase femei, dar în această perioadă realizează cât de rău este să fii așa. În cazul lor se constată o schimbare evidentă în atitudine.

Fecioară

Dacă ești una dintre Fecioarele ambițioase, atunci trebuie să știi că în această perioadă vei avea parte de oportunități și uși deschise. Te vei bucura pe deplin de acest lucru și vei deveni mult mai optimistă.

Balanță

Balanțele suferă mult de singurătate, dar ieșirea lui Uranus din retrograd le aduce acel prinț pe cal alb la care au visat de mici. Bucuria este enormă pentru aceste native în următoarea perioadă.

Scorpion

Începând cu această schimbare astrală, dovedești cât de capabilă ești să obții ceea ce îți dorești cu adevărat. Lupți din greu, te sacrifici și îți îndeplinești dorințele.

Femeie cu aripi de înger cu un cearșaf în mâini

Săgetător

Femeile Săgetător sunt ființe calme, răbdătoare și empatice, dar se pare că ieșirea lui Uranus nu este benefică pentru aceste native, deoarece devin brusc agitate și nervoase.

Capricorn

Pentru nativele Capricorn se anunță o perioadă palpitantă, plină de surprize și momente unice. Familia le este alături și le susține în tot ce doresc să întreprindă.

Vărsător

Sănătatea îți dă câteva bătăi de cap, dar, datorită optimismului de care dispui, înfrunți cu lejeritate orice problemă care îți pune piedici. Vizitele la medici se întețesc, dar acest lucru nu te demoralizează.

Pești

Îți dorești să ai o familie fericită și faci anumite schimbări de comportament în ceea ce te privește. Cei dragi apreciază inițiativa și vă apropiați tot mai mult.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale
Incepe quiz
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.