Horoscop
Înapoi la

Uranus în Berbec va descătușa dorințele a trei zodii

Redactor Andreea Baluteanu

Din 2011 și până în august 2017, Uranus și-a petrecut timpul în Berbec, dar de pe 3 august și până în ianuarie 2018 începe perioada de retrograd în aceeași zodie. Vor avea loc evenimente fascinante în viața noastră, fiindcă accentul este pus pe „eu” în loc de noi, pe energii descătușate, pe dorințe care devin mai importante decât orice altceva. Este și o perioadă de meditație asupra schimbărilor care au avut loc în ultima perioadă!

Descoperă mai jos ce va însemna pentru tine perioada de retrograd a lui Uranus în Berbec și dacă te numeri sau nu printre zodiile care se supun acum dorințelor lor!

Uranus în Berbec: trei zodii cad pradă unor dorințe interzise

Nu mai e loc de altceva: Uranus, planeta acțiunii, a strălucirii, a revoluţiei, se află în retrograd în Berbec, semnul pasiunii, al imprevizibilității și al egoismului, ceea ce înseamnă că nimic nu ne va mai opri acum din a da satisfacție dorințelor personale.

cuplu sex

Iată cum va fi afectată zodia ta de această nouă evoluție celestă!

Berbec. În perioada pe care Uranus o petrece în retrograd în semnul tău îți vei șlefui și mai mult calitățile și punctele pozitive, ceea ce te va aduce foarte aproape de o promovare senzaţională în 2018. Dar efectele se resimt și pe plan personal: te simți irezistibilă, mai cuceritoare ca niciodată, ceea ce te împinge să nu mai ții cont de morală și să păcătuiești alături de un tip superb. Relația ta se va zgudui.

Taur. Pe tine te așteaptă o schimbare imensă la sfârșit de an, iar esența ei e aprinsă de prezența lui Uranus în retrograd în Berbec. Lucrurile se vor simplifica foarte mult, deoarece acum știi pe cine trebuie să te concentrezi (pe tine) și ce contează cel mai tare (evoluția ta). Poate că ai cădea și tu în capcana plăcerilor, la cât de aplecată ești spre senzațiile fizice, dar ești prea concentrată pe creștere și maturizare. Bravo!

Gemeni. Inovația și transformarea propriului univers sunt constantele sfârșitului de an pentru tine. Uranus în Berbec îți oferă energie, curaj și vibrație, ceea ce te va încuraja să îți creezi în sfârșit lumea pe care ți-o dorești. Va fi posibil să îți iei adio de la un job pe care îl urăști sau de la o relație care nu mai înseamnă nimic pentru tine și să îți traduci visele în realitate!

Rac. Generozitatea, compasiunea și dragostea față de familie sunt trăsături pe care tu le consideri sacre, dar ai noroc, pentru că ele îi aparțin, e adevărat, într-o mai mică măsură, și lui Uranus în Berbec. Vei munci mult și vei depune eforturi imense pentru cei dragi, fără a uita însă de tine, după specificul acestei perioade. Ceea ce înseamnă și că va trebui la un moment dat să dai curs unui sacrificiu.

Leu. Și ție îți aduce Uranus în Berbec tone de energie, dar care vor fi îndreptate în mare măsură spre viața profesională, unde pur și simplu strălucești. Cu totul altfel stau lucrurile în cea personală, acolo unde începi să te îndoiești de relația pe care o ai și să te întrebi dacă partenerul te iubește la fel de tare sau dacă tu ești cu adevărat îndrăgostită de el. Concluzia este că vei cădea în brațele unui alt tip, care îți va rezolva această dilemă.

Fecioară. Chiar dacă acum viața ta e departe de a părea fabuloasă, crede-ne, așa va arăta spre sfârșitul anului, și trebuie să îi mulțumești și lui Uranus în Berbec pentru acest lucru. Finalul lui 2017 va aduce schimbări de necrezut mai ales în sfera profesională, acolo unde ai atât de multă energie, încât cucerești coroana de regină nu doar la locul de muncă, ci în întreg domeniul în care lucrezi!

Balanță. După ce ai început anul cu o doză mai mare de spirit de sacrificiu și cu dorința de a le face pe plac celorlalți, începi să renunți la această atitudine pe măsură ce 2017 se apropie de sfârșit. Pe de o parte, lipsa de recunoștință a celorlalți te îndeamnă să fii mai egoistă, dar pe de altă parte, și Uranus în Berbec te încurajează să te gândești la tine, înainte de toate. Vei avea însă parte și de câteva remușcări!

cuplu tradare

Scorpion.  Cu greu îți va veni și ție să crezi cât de norocoasă ești în această perioadă! Ești sclipitoare și pe plan profesional, dar în 2017 vei fi pe primul loc mai ales pe cel sentimental. Ești concentrată pe dragoste și extrem de hotărâtă să îl ai lângă tine pe tipul acela care te înnebunește. Problema e că el nu e singur, dar Uranus în Berbec îți descătușează dorințele și nu mai ții cont de nimic!

Săgetător. E plin de planete pe cerul tău, ceea ce înseamnă că în 2017 vei avea parte de o evoluție interesantă. La fel ca la celelalte zodii, în prim plan se află cariera, dar vei avea parte de o ascensiune pe care nu o poți neglija și pe plan social: ești mai fermecătoare și mai charismatică decât niciodată. Dar reziști tentațiilor, în general, și rămâi fidelă celui pe care îl iubești.

Capricorn. Ai parte de un an excepțional, în care vibrația ta va fi mai arzătoare decât de obicei. Vei încheia anul pe un ton pozitiv, obținând respectul și considerația pe care le-ai dorit mereu. Ești mai sus decât niciodată, dar ceea ce te determină să rămâi în top nu mai e ambiția, ci dragostea: vei vrea să impresionezi un tip, care îți va cădea în curând la picioare.

Vărsător. Planetele care îți conduc viața, Saturn și Uranus, se află în prim plan în acest an, ceea ce înseamnă că 2017 trebuie să îți aparțină. Vei stabili contacte noi și vei cuceri domenii la care nu te-ai fi așteptat. Ești prea concentrată pe evoluție și pe dezvoltare pentru a te mai gândi la dragoste, dar nu e o problemă prea mare, căci nu ai suferit niciodată prea intens din cauza lipsei ei.

Pești. 2017 e un an magic pentru tine, cu atât mai important cu cât te va ajuta să discerni între ceea ce e adevărat și ceea ce e doar iluzie. Și ție îți descătușează Uranus în Berbec dorințele, dar acestea nu se vor manifesta pe plan amoros (nu prea ai timp de dragoste acum), ci în special în carieră și dezvoltare personală. Ai mare grijă cu vechile obiceiuri dăunătoare, fiindcă acum ai toate șansele să scapi de ele!

Uranus în Berbec este o perioadă de transformare, de descătușare a energiilor și dorințelor, de miză pusă pe „ce vreau eu”, „ce îmi pasă mie”, în contradicție cu cei din jur. E momentul să te pui pe primul plan!

Surse foto: IStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.