Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Uranus retrograd în Taur: zodile trec prin schimbări radicale

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Între 15 august 2020 și 1 ianuarie 2021, Uranus este în retrograd în zodia Taur și va rămâne în acest semn zodiacal până în 2026.

Uranus a fost ultima dată retrograd în zodia Taur în urmă cu 80 de ani, astfel mulți nu știu cum se simte această energie. Dacă Uranus în mișcare directă este cea mai rebelă planetă prin efectele pe care le are asupra noastră, Uranus retrograd va fi, evident, la fel de resimțit. Planetele mari precum Uranus care nu sunt planete personale (Luna, Venus, Mercur și Marte) nu aduc efecte de la o zi la alta, dar acționează pe fundal în privința schimbărilor din viața ta. 

Modul în care Uranus retrograd afectează fiecare semn zodiacal variază de la caz la caz, în funcție de caracteristicile fiecărui semn zodiacal, dar vei experimenta nevoia de a elimina orice complicație inutilă din viața ta, care îți îngrădește libertatea și îți împiedică evoluția. 

Uranus dărâmă barierele, de orice fel, și este un semn al rebeliunii care elimină reținerile fără umbră de regret, oferind o nouă cale spre viitor. 

Așadar, dacă planeta Uranus ar fi o persoană, ar fi cel care iese mereu din zona de confort și care ar simți nevoia mereu de schimbare.

Berbecul e darnic

S-ar putea să ai probleme, ce mai probabil, de natură financiară. Ești o fire ușor egocentristă și îți place să posezi cât mai multe lucruri materiale. După ce vei suferi aceste pierderi, în această perioadă vei simți nevoia să dai dovadă de mai mult altruism, să fii generos cu oamenii din jur, va fi o reacție naturală. "A dărui" este la fel de frumos cu "a primi", astfel că e timpul să experimentezi și aceste trăiri. 

Taurul are o criză de personalitate

Ți-ai construit evoluția pas cu pas, începând cu luna mai a anului 2020 și, uneori ai fost chiar surprins de realizările tale. Însă este timpul să oprești aceste strategii strice și să renunți la planurile elaborate și să te întrebi ce vrei cu adevărat de la viață. Ce fel de schimbări trebuie să faci și care este cea mai bună modalitate? Începe, în primul rând, cu tine, atitudinea ta, obiectivele, dar și aspectul fizic.

Gemenii sunt mai încrezători

Uranus retrograd în zodia Taur va aduce oamenilor născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor stări puternice de introspecție și confuzie, dar și nevoia de a-și reevalua principiile de bază ale vieții. Gemenii vor trebui să aibă mai multă încredere în ei. Curajul a fost ceva care le-a lipsit în ultima perioadă și i-a împiedicat să realizeze lucruri mărețe.

Racul cunoaște oameni noi

Viața ta socială se va schimba radical. Trebuie să ieși în lume și să cunoști oameni cât mai excentrici, oameni diferiți, care te vor ajuta să te dezvolți să te abordezi direcții nebănuite. Simți o poftă nebună de aventură, iar provocările sunt și mai tentante atunci când ai oamenii potriviți lângă tine, nu-i așa?

Leul vrea o schimbare în carieră

În timpul acestei perioade de tranzit, Leul va simți nevoia că este momentul potrivit să facă o schimbare majoră în carieră și să exploreze o direcție complet diferită. Crezi că acum eforturile tale nu sunt apreciate pe măsură și vrei să te implici într-un proiect care ți se va părea fascinant încă de la început. Concentrează-te pe ceea ce îți place să faci, iar ofertele vor veni de unde nu te aștepți.

Fecioara vrea să învețe lucruri noi

Fii pregătit să te implici cu toată ființa într-un proiect nou. Te vei simți inspirat și este momentul ideal să te implici în ceva necunoscut. Indiferent dacă este vorba despre o activitate sau despre cunoștințe pe care le-ai putea dobândi, ești pregătit să evoluezi. Concentrează-te pe obiectivele tale și nu vei da greș.

Balanța cheltuie fără măsură

Uranus retrograd în zodia Taur o va determina pe Balanță să își reevalueze o parte din acțiuni și să își revizuiască atitudinea față de moșteniri, investiții financiare recente, dar și modul în care își gestionează banii. Mare grijă la banii partenerilor de viață sau banii care provin dintr-o activitatea comună, faptul că vei cheltui mai mult ar putea fi subiectul unor discuții aprinse. 

Scorpionul trece printr-o despărțire dureroasă

Pentru Scorpion, Uranus retrograd în zodia Taur va aduce o perioadă de reevaluare a relațiilor cu oamenii din jurul lui, în special în privința relației cu omul iubit. Vei realiza că ești într-o relație toxică și nu mai ești deloc fericit, astfel că este timpul să pui stop suferinței. 

Săgetătorul se simte slăbit

Săgetătorul va trebui să reevalueze unele acțiuni care vizează sfera profesională, în special locul de muncă, relațiile cu superiorii și colegii. De asemenea, stresul și oboseala din ultima perioadă și-au spus cuvântul și te simți din ce în ce mai slăbit și fără vlagă. Ar fi bine să îți revizuiești atitudinea față de sănătatea ta, vei fi mai predispus îmbolnăvirii.

Capricornul se îndrăgostește

Viața ta de amoroasă este un subiect de interes pentru tine în această perioadă. Te vei gândi din ce în ce mai mult la o persoană din trecutul tău, cu care îți dorești mult să reiei legăturile. Acum este timpul să riști cele mai bune cărți în dragoste și să lași frâu liber emoțiilor. Vei învăța multe lucruri despre tine, viață și iubire.

Vărsătorul se reîntoarce la rădăcini

Uranus retrograd în zodia Taur va aduce Vărsătorului situații confuze și sentimente de incertitudine, cu atât mai mult cu cât este planeta lor de guvernare. Vărsătorul va trebui să se gândească de două ori înainte de a face schimbări radicale și să se implice mai mult în sfera familială. Persoanele dragi au nevoie să fii prezent în viața lor. 

Peștii sunt vocali

Pentru tine, această perioadă va aduce noi modalități de comunicare, care pot părea înfricoșătoare la început. Cu toate acestea, dacă ai încredere în tine vei reuși să te faci auzit. Renunță la zona de confort și spune clar ce îți dorești. Doar așa îi poți face pe oameni să te cunoască mai bine, mai ales prin intermediul comunicării verbale.  

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta