Horoscop
Înapoi la

Urmașele lui Iuda din zodiac: te vând pe 30 de arginți

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Vraja banilor poate fi extrem de ademenitoare și deseori oamenii fac lucruri regretabile pentru a se îmbogăți. Totuși, această abordare reprezintă o cale sigură spre autodistrugere. Cele mai importante lucruri în viață nu pot fi cumpărate. Familia, iubirea și sănătatea nu vor putea fi înlocuite niciodată cu bunuri materiale, iar la un moment dat ne vom da seama că am alergat toată viața după visuri efemere.

,,Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin” este principiul după care se ghidează câteva trei femei din zodiac. Pentru ele, banii sunt pe primul loc, iar restul este neimportant. Fac orice pentru a avea faimă și pentru a-și asigura un statut și de aceea sunt în stare să trădeze și persoanele care le iubesc sincer.

femeie in carucior de cumparaturi

Iată care sunt urmașele lui Iuda din zodiac ce te vând pe 30 de arginți!

Gemeni

Pentru tine, viața este despre oportunități, iar tu profiți de orice ocazie ți se ivește. Bunăstarea materială este foarte importantă și tocmai de aceea nu vei ține cont de sentimente atunci când îți vei alege perechea. Atunci când bărbatul tău nu va reuși să îți mai satisfacă dorințele materiale și să îți asigure o oarecare bunăstare, vei trece mai departe fără a te uita în urmă. Totuși, vei afla curând că cele mai importante lucruri în viață sunt cele care nu se văd, iar cei 30 de arginți nu vor putea acoperi golul singurității.

Leu

Îți place luxul și faima. De aceea, vei fi în stare să faci orice pentru a avea vacanțele de vis pe care întotdeauna ți le-ai dorit și hainele scumpe pentru care toată lumea te va invidia. Vei lucra din greu pentru aceste lucruri, iar viața sentimentală va fi lăsată la o parte. Tocmai din acest motiv vei putea chiar să abandonezi persoanele dragi pentru a-ți îndeplini țelurile. Merită, oare, să îți lași prietenii, familia și persoana iubită pentru bani?

cuplu certat

Scorpion

De mic copil nu ți-a plăcut când cineva îți spunea ,,nu”. Acest lucru te-a transformat în cea mai abilă femeie din zodiac atunci când vine vorba de manipulat bărbați. Îți place să te joci cu mintea lor și să obții de la aceștia tot ce îți dorești. Te gândești doar la binele tău și uiți, de cele mai multe ori, că mai sunt implicate la mijloc și sentimente. Nu uita, totuși, că în acest mod vei sfârși singură și nefericită.

Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești pe cineva dispus să te vândă, pentru a ajunge departe?

Surse foto: IStock

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.