Horoscop
Înapoi la

Urmează toamna inimilor frânte. 5 cupluri din zodiac se destramă pe neașteptate

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toamna aceasta se petrec schimbări dramatice în viața unor cupluri. Influențele negative ale astrelor își spun cuvântul și cinci combinații zodiacale riscă să se destrame pe neașteptate în lunile care urmează. Fie că este vorba de incompatibilități de personalitate, de trădări sau pur și simplu de stingerea pasiunii, unele zodii sunt mai predispuse să se separe de perechile lor în acest anotimp sumbru.

Semnele de foc, conectate și pătimașe la început, pot deveni irascibile și revendicative, iar partenerii vor fi luați prin surprindere și neplăcut impresionați de această schimbare. Pentru multe cupluri din zodiac, atracția inițială a fost foarte puternică, dar s-a dovedit, în final, un foc de paie.

Despartire

Iată cuplurile care se vor destrăma înainte de sfârșitul anului:

Berbec și Balanță

Nu mai există dorință între aceste două semne zodiacale. Dacă la început au funcționat pe ideea că firile opuse se atrag, acum atracția nebunească deja s-a stins. Comunicarea se rezumă la câteva fraze, dimineața și seara, și niciunul dintre parteneri nu pare să ajungă la sufletul celuilalt. Berbecul își dorește mai multă aventură, în timp ce Balanța vrea mai multă stabilitate. Berbecul este impetuos și nechibzuit, Balanța observă numai greșelile și eșecurile lui. Nimic nu pare să se lege, așa că vântul toamnei va spulbera cu siguranță această firavă apropiere. Lucrurile se vor repara până la urmă, dar numai dacă există iubire și comunicare.

Taur și Scorpion

Și între aceste zodii a existat atracție, mai ales fizică, la începutul relației. Dar acum se plictisesc unul în preajma celuilalt, pentru că nu au preocupări comune și se simt ca o pereche îmbătrânită înainte de vreme. Fiecare dintre aceste zodii este un semn fix, adesea înțepenit în propriile convingeri. Pentru a putea depăși acest punct mort, ambii parteneri trebuie să lase de la ei, să învețe să-și sacrifice orgoliul pentru dragoste. Altfel, verdictul toamnei este clar: despărțire!

Gemeni și Pești

Gemenii și Peștii sunt aduși împreună de marea lor curiozitate și deschidere a minții. Sunt zodii aventuroase și caută mereu noutatea și senzația, așa că au multe lucruri de făcut împreună. Dar ambele zodii sunt duble, așa că, în spatele aparențelor inițiale, fiecare va descoperi o altă persoană în partenerul său. Iar acest lucru s-ar putea să nu le placă. Stilurile lor de comunicare diferă destul de mult. Gemenii sunt înclinați să vorbească exuberant despre experiențele lor, în vreme ce Peștii preferă comunicarea nonverbală și gesturile semnificative. Este bine ca Gemenii să devină observatori mai fini, iar Peștii să înceapă să vorbească mai mult despre sentimentele lor, dacă vor să depășească riscul separării.

Capricorn și Rac

Acestea sunt zodii puțin compatibile, dar pot deveni interesate, la un moment dat, una de cealaltă. Racul poate fi sedus de inteligența și pragmatismul Capricornului, în timp ce Capricornul este fascinat de spiritul de sacrificiu și caracterul copilăresc al Racului. Dar atracția contrariilor nu este suficientă pentru a ține împreună un astfel de cuplu. Până la urmă Racul se va sătura de perorațiile nesfârșite ale Capricornului, în timp ce acesta va ajunge să-l acuze pe Rac de naivitate și porniri nerealiste. Așa că acest cuplu se va destrăma fără prea multe regrete, pe motivul simplu al nepotrivirii de caracter.

game over

Fecioară și Săgetător

Imaginați-vă o persoană perfecționistă și critică, alături de o persoană pusă mereu pe șotii și dornică de distracție. Unde credeți că se va ajunge până la urmă? Dornică de control și excesiv de atentă la orice detaliu, Fecioara va pune numeroase cenzuri Săgetătorului, întunecându-i încet-încet inima plină de veselie. Toamna aceasta vor apărea tot mai des conflicte în aceste cupluri, care vor face să se clatine serios stabilitatea relației. Dacă cele două zodii vor fi dispuse să lucreze împreună, căutând, de exemplu, ajutorul unui psiholog, relația lor ar putea fi salvată. Însă unele cupluri își vor da seama că nu sunt nici pe departe compatibile, așa cum au crezut la început. 

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.