Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Venus a intrat în Balanță: două cupluri din zodiac se leagă pe vecie

Miercuri, 25.09.2019

Când Venus pătrude în Balanță, este cu siguranță cel mai bun moment pentru a te îndrăgosti. Planeta iubirii ocrotește cuplurile și le dă pasiune, în vreme ce semnul Balanței conferă echilibru și armonie legăturii dintre parteneri. Iată de ce cuplurile care își jură dragoste veșnică în această perioadă își vor respecta cu siguranță angajamentele. Pentru că Venus este divinitatea plăcerii, atracției senzuale și frumuseții, relațiile romantice care vor înflori sub semnul Balanței vor fi  impetuoase și pline de farmec, uneori încărcate de aventură, alteori de tandrețe și seninătate. Eliberată de rigorile Fecioarei, Venus poate străluci în toată splendoarea sa, mai ales că este secondată de cuadratura cu șăgalnicul Mercur, ce intră în Balanță în aceeași perioadă. Astfel, noile cupluri se vor bucura de o excelentă comunicare și bună înțelegere, pe lângă legătura sufletească indestructibilă. Dar care sunt norocoșii zodiacului, meniți să fie împreună pentru totdeauna?

cuplu zodiacal

Gemenii și Vărsătorul

Aceste două zodii se bucură de o conexiune mentală și emoțională incredibilă. Gândurile și trăirile lor vibrează la unison. Când se află într-o legătură de dragoste, există o adevărată telepatie între Gemeni și Vărsător, ideile curg de la unul la celălalt ca și cum ar fi o singură ființă. În momentul în care se întâlnesc, cele două semne au un sentiment de  familiaritate și înțelegere perfectă, de parcă s-ar cunoaște de ani întregi. Pe acest teritoriu favorabil, încolțesc foarte repede semințele dragostei, care cresc și se transformă într-o trăire extrem de profundă și durabilă. Ambele zodii sunt creative și originale, așa că plictiseala nu încape între ele. Când se reunesc două minți strălucitoare, lumea devine un loc magic, unde este mereu ceva de descoperit. Gemenii și Vărsătorii încep împreună o călătorie plină de căutări palpitante și de descoperiri,  un vârtej de activități care îi stimulează și le împlinesc potențialul. Fiecare scoate de la partener ce are acesta mai bun, astfel că întâlnirea lor este cu adevărat binecuvântată. Nimic nu este tabu pentru Vărsător, iar Gemenii sunt suficient de flexibili pentru a încerca orice măcar o dată. Acest lucru duce la tot felul de experimente, în viața de zi cu zi și chiar în dormitor. Vărsătorul este atras de neconvențional și acceptă natura schimbătoare și agitată a Gemenilor. La rândul lor, Gemenii sunt fermecați de ideile cu totul originale ale  Vărsătorului. În plus, ambele zodii au nevoie de independență, de acțiuni și prietenii separate. De aceea, își acceptă autonomia și își păstrează sentimentul de libertate, deși sunt cel mai fidel cuplu. Venus va continua să le lumineze calea, iar iubirea lor are toate șansele să dureze pentru totdeauna.

Leul și Săgetătorul

cuplu

Dragostea dintre aceste două semne zodiacale începe ca o aventură extrem de pasională, în care sentimentele ard în vâlvătăi și atracția sexuală este maximă. Ambele zodii își doresc ă trăiască viața din plin și au o afinitate puternică pentru persoanele care li se aseamănă. Atât Leul,  cât și Săgetătorul sunt semne de foc, de aceea trăirile lor sunt intense și mistuitoare. Pasiunea pe care aceste două zodii o au pentru viață se resimte în tot ceea ce fac; nici unul dintre cele două semne nu acceptă jumătățile de măsură, ci se aruncă fără ezitări în orice aventură, inclusiv în dragoste. Ceea ce este minunat la întâlnirea dintre Leu și Săgetător este că cele două zodii sunt fascinate una de cealaltă și continuă să se descopere ani la rând, chiar și după ce nebunia primelor întâlniri s-a mai domolit. Săgetătorul îl surprinde mereu pe Leu cu inițiativele sale inedite, pentru că acestei zodii îi plac lucrurile strălucitoare, exotice, extravagante. Cu ajutorul Săgetătorului, Leul va trăi cele mai impresionante clipe din viața sa și va descoperi că lumea este vastă și plină de miracole. La rândul Său, Săgetătorul are o admirație profundă față de Leu, pe care îl consideră genial și îl ascultă ore în șir, pentru că ideile acestuia i se par spectaculoase. Iată de ce legătura lor este menită să dureze, chiar și după ce fiorii clipelor dintâi se estompează. Acest cuplu este atât de legat încât toți îndrăgostiții vor visa să aibă o astfel de iubire, care devine din ce în ce mai profundă de-a lungul anilor.

Surse foto: Istock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!