Horoscop
Înapoi la

Venus este în zodia Scorpion. Sentimentele nativilor se schimbă total

Venus este în zodia Scorpion. Sentimentele nativilor se schimbă total

Lorena Teacă

Venus se întoarce în Scorpion, motiv pentru care în seara aceasta Luna se află în Scorpion. Luna are de-a face cu felul în care simți, gândești și acționezi.

Unii specialiști ar putea spune că această schimbare ar putea pregăti mental fiecare zodie în parte pentru anul ce urmează. În esență, reîntoarcere lui Venus în Scorpion reprezintă o veste excelentă, deoarece dragostea, relațiile și afacerile vor avea succes din plin în această perioadă. Venus reprezintă planeta frumuseții, a iubirii și a parteneriatelor.

Zodiile vor simți unele schimbări majore în ceea ce privește planul sentimental. Unele native se vor întoarce la fostele iubiri, iar altele vor realiza că relația actuală nu este cea pe care și-o doresc cu adevărat. Ceea ce este important este faptul că fiecare nativă în parte se va deschide sufletește, va comunica mult mai eficient și va descoperi adevăratele caractere ale celor din jur.

Berbec

În această perioadă vei vedea o schimbare majoră în ceea ce privește planul sentimental. Vei avea parte de momente dificile cu persoana iubită, veți da cărțile pe față, lucru care ar putea conduce chiar la o destrămare a relației.

Taur

Vei obține ambiția de care ai nevoie pentru a demara anumite activități, acțiuni la care te gândești de multă vreme. Trebuie să fii extrem de calmă, liniștită și atentă la ce se întâmplă în jurul tău, pentru a putea duce la capăt ceea ce ți-ai propus.

Femeie în apă cu umbrelă deasupra capului

Gemeni

Prinzi curaj atât în dragoste, cât și pe plan profesional, lucru care te scoate la lumină și te plasează în atenția tuturor. Iei atitudine în ceea ce privește relația de cuplu și primești laudele cu venite la locul de muncă.

Rac

Simți cum pozitivitatea te cuprinde, nimic nu poate sta în calea fericirii tale și te bucuri din plin de fiecare moment din viața ta. Din acest moment, orice eveniment negativ nu te va mai întrista atât de mult ca până acum.

Leu

Generozitatea te cuprinde, împărtășești iubire peste tot în jurul tău, te bucuri de fiecare clipă și pui câte un zâmbet pe chipul celor dragi. Totodată, în această perioadă simți nevoia să realizezi ceva măreț, fapt pentru care a venit timpul să ieși din cochilie și să arăți tuturor de ce ești în stare.

Fecioară

Te concentrezi tot mai mult pe aflarea tuturor detaliilor, lucrurilor ascunse din jurul tău, a adevărurilor pure. În plus, în această perioadă trebuie să înveți să iei decizii, deoarece vor fi multe lucruri pe care va trebui să le hotărăști în scurt timp.

Balanță

Nativele Balanță trebuie să se pregătească pentru o perioadă interesantă, plină de satisfacții și momente fericite. Dragostea înflorește în această perioadă și face ca relația de cuplu să funcționeze mai bine ca niciodată.

Scorpion

Îți dai toată silința să fii din ce în ce mai bună, te străduiești să scapi de defecte și să-ți regăsești prietenii pierduți cândva din cauza atitudinii tale delăsătoare și răutăcioase. Astfel, această perioadă aduce prietenii vechi aproape și te face să vezi altfel viața.

Femeie în apă

Săgetător

Sociabilitatea de care dispui te face să-ți faci rapid mulți prieteni noi. Acest lucru este bine știut de către toată lumea, însă în această perioadă nativele Săgetător vor atrage în viața lor doar persoane cu influență, puternice, care ar putea să le schimbe traiectoria cândva.

Capricorn

Înveți să apreciezi faptul că ai lângă tine o mulțime de prieteni și oameni dragi care te susțin, în ciuda faptului că nu există o persoană care să te iubească și să împartă viața cu tine. În plus, înveți ce este răbdarea, lucru foarte important pentru tine.

Vărsător

Perioada aceasta te pune în fața unui test sub presiune, deoarece trebuie să faci o alegere foarte importantă pentru viitorul tău. Înveți să analizezi bine o problemă, să iei în calcul atât plusurile, cât și minusurile, fapt ce îți va aduce doar satisfacții.

Pești

Perioada aceasta îți acordă timp pentru a-ți analiza emoțiile, lucru care te va face mai puternică și curajoasă. În plus, trebuie să îți asculți corpul și să fii atentă la semnalele transmise de acesta, pentru că s-ar putea să ai nevoie de o programare la medic.

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.