Horoscop
Înapoi la

Venus în Balanță: iubirea va fi la ea acasă. Chiar și sufletul celor mai dure zodii se va înmuia!

Venus în Balanță: iubirea va fi la ea acasă. Chiar și sufletul celor mai dure zodii se va înmuia!

Ramona Jurubita

Planeta iubirii se va afla în constelația Balanței între 29 septembrie și 23 octombrie, așa că se anunță o perioadă în care dragostea va fi la ea acasă. Îndrăgostiții se vor simți în largul lor, chiar dacă vor mai exista și mici probleme pe parcursul acestor zile.

Prima etapă a staționării lui Venus în Balanță va fi umbrită de Mercur retrograd. Este vorba doar de primele patru zile, căci pe 2 octombrie vom scăpa de influențele acestei mișcării ce provoacă haos în viețile noastre.

Așadar, aproape o lună vom fi complet schimbați. Chiar și sufletul celor mai dure zodii se va înmuia, căci Venus în Balanță îndeamnă la reconciliere. Toți nativii din zodiac vor fi mult mai amabili și chiar vor accepta să facă unele compromisuri, din dorința de a evita conflictele.

Deși Venus influențează, în general, relațiile amoroase, acum se va concentra pe corectitudine, datorită poziționării sale în această zodie a echilibrului. Astfel, se va destrăma orice prietenie sau cuplu care se bazează pe agresivitate, falsitate sau lipsă de respect. Oamenii vor prefera să se înconjoare doar de persoane demne și care știu să le ofere ceea ce merită.

În aceste săptămâni ar trebui evitată superficialitatea, mai ales când în interiorul relațiilor de orice natură există probleme profunde care au nevoie de o rezolvare urgentă. Cea mai mare greșeală ar fi ca o persoană să rămână într-o legătură care îi face rău, doar de dragul de a păstra aparențele.
Cât timp va fi planeta iubirii în acest semn zodiacal, oricine va putea să își găsească echilibrul interior cu mai puțin efort și toți își vor scoate la lumină înclinațiile artistice.

Planeta Venus pe un fundal negru

Munca va da roade mai mult în echipă, fiindcă rezultatele sunt obținute mai ușor când doi sau mai mulți luptă pentru același scop. Absolut toate semnele din zodiac vor conștientiza cât este de important să aibă grijă de cei din jur, să evite să le rănească sentimentele și să fie politicoase în orice situație.
După o perioadă în care am fost răutăcioși sau poate am spus cuvinte nepotrivite din cauza confuziilor create de Mercur retrograd, urmează o lună plină de iubire, armonie și respect.

Energia tuturor va fi mult mai bună, iar problemele de sănătate se vor lipi mai greu de semnele zodiacale. Acestea vor avea puterea de a rezolva toate sarcinile pe care le au pe listă. Chiar dacă există șanse ca majoritatea cheltuielilor să crească, se vor descurca perfect în gestionarea banilor. Tranzitul lui Venus este responsabil de toate aceste reușite, așa că există doar motive de bucurie în perioada următoare. 

Nativii Balanță vor simți cel mai profund efectele acestei schimbări, mai ales dacă sunt în căutarea sufletului pereche. Își vor da seama că egalitatea este cea mai importantă și că ambii parteneri trebuie să ofere 100% iubire și încredere. În caz contrar, lucrurile nu vor funcționa, fiindcă jumătățile de măsură nu au ce să caute în relațiile amoroase.

Indiferent de zodie, trebuie să trăiești frumos și să te înconjori de oameni care te fac să te simți în largul tău. Poți schimba și decorul prin casă, astfel încât să ai energia de care ai nevoie pentru a da frâu liber sentimentelor. Venus în Balanță înseamnă iubire, cooperare, implicare și pace.

Citește și: Horoscopul lunii octombrie 2022: scăpăm de 5 retrograde într-un festin cosmic ce încurajează curățarea sufletului și transformarea sinelui în lumină

Surse foto: PixabayPexels

Surse articol: CafeastrologyTarotAstrotalk

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?
Incepe quiz
La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.