Horoscop
Înapoi la

Venus în Capricorn în conjuncție cu Pluto în Capricorn: focul iubirii aprinde inima și sufletele zodiilor

Venus în Capricorn în conjuncție cu Pluto în Capricorn: focul iubirii aprinde inima și sufletele zodiilor

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Data de 13 decembrie este o zi cu noroc pentru zodii. Venus în Capricorn îl va întâlni pe tenebrosul Pluto, stăpânul ținuturilor profunde, care se întind dincolo de limitele minții noastre conștiente. Aceasta înseamnă că sufletele se vor aprinde de dragoste, iar inimile vor tresălta de pasiune. Și pentru că această întâlnire epică are loc într-o zodie stabilă, de pământ, cum este Capricornul, orice aventură se poate transforma în cea mai mare dragoste. Haideți să descoperim împreună destinul romantic al zodiilor, în preajma sărbătorilor.

inima zapada

Conjuncție între Venus și Pluto în Capricorn: dragostea plutește în aer

Berbec

Vei întâlni pe cineva la o conferință, la un curs sau într-o excursie, care îți va face inima să vibreze. Veți trece destul de repede de la simple ocheade la o invitație la cafea sau la ceva mai mult. Fii pregătită, pentru că acest sfârșit de an este sub semnul dragostei pentru tine.

Taur

Partenerul tău este mai romantic decât oricând, îți aduce flori, îți face cadouri și vorbește despre primele voastre întâlniri. Îți mărturisește chiar că se teme să nu te piardă, pentru că adesea simte că nu te merită. Ești uimită și încântată de această dragoste reînnoită și răspunzi cu multă căldură sentimentelor sale.

Gemeni

Pregătește-te de întâlnirea vieții tale! Un tip pe care îl admiri din tot sufletul, o personalitate sau o autoritate într-un anumit domeniu îți va ieși în cale. Dar lucrul cel mai palpitant este că pare interesat de tine. Ce poate fi mai plăcut decât o combinație între fiorii dragostei și pasiunea intelectuală, între provocările trupului și cele ale minții?

Rac

Sufletul tău a rămas de adolescentă și tânjește după o dragoste pură și absolută, în care partenerul să nu aibă ochi decât pentru tine, să te adore și să te răsfețe, să te protejeze și să te respecte. Nu renunța niciodată la acest vis frumos, pentru că meriți din plin o astfel de dragoste, iar Universul ți-a pregătit o surpriză, facilitată de conjuncția dintre Venus și Pluto în Capricorn.

Leu

Acest sfârșit de an îți va dărui iubirea care te-a ocolit de ceva vreme, astfel încât sărbătorile tale vor fi cu adevărat strălucitoare. Te vei întâlni cu dragostea când te aștepți mai puțin și vei fi uimită s-o găsești la o persoană pe care o știi de ceva vreme, dar nu ți-a trecut prin cap că te iubește. Lasă-te purtată de magia sărbătorilor și de fiorii unei iubiri de poveste.

iubire

Fecioară

Ești pregătită să aprofundezi relația ta de dragoste, să-ți asumi o implicare mai mare, fie că te vei muta cu partenerul, fie că îți vei reînnoi jurămintele de iubire. Vei găsi mai multă deschidere decât credeai la iubitul sau soțul tău, care îți va mărturisi că aștepta de mult să-i acorzi această șansă. Poate că nu mai este iubirea cu vâlvătăi de la începuturi, dar este o dragoste matură, plină de protecție și stabilă.

Balanță

S-ar putea să-ți dai seama că un prieten bun sau un fost iubit este, de fapt, sufletul tău pereche, pentru că nu te-ai mai simțit cu nimeni așa cum te-ai simțit cu el. Îți va veni greu să-i mărturisești sentimentele tale, dar nu uita că, dacă este cu adevărat sufletul tău pereche, și el așteaptă o ocazie să-ți spună că te iubește. Va fi mai greu dacă ești prinsă într-o relație, pentru că vei fi împărțită între actuala legătură și nevoile tale profunde. Caută ajutorul astrelor, pentru că Venus, planeta ta protectoare, te va îndruma ce să faci.

Scorpion

Inima ta tânjește după mai multă pasiune și tocmai acesta este darul pe care ți-l face conjuncția dintre Venus și Pluto în Capricorn. Vei începe o relație plină de senzualitate la sfârșitul acestei luni, cu un bărbat misterios, pe care îl vei întâlni la o petrecere, într-un club sau la o ieșire cu prietenii. Ai gijă însă cu dragostea, pentru că s-ar putea să te arzi. Bucură-te de plăcere, dar nu-i arăta sentimentele tale, înainte de a fi sigură de iubirea lui.

Săgetător

Nu ți-ai dorit întotdeauna o iubire de filme? Ei bine, momentul unei astfel de aventuri a sosit. Vei primi atenția a doi bărbați la fel de seducători și vei intra într-un triunghi amoros, care va alunga pentru multă vreme plictiseala din viața ta. Nu te lăsa însă purtată de val și acordă-le o atenție egală, fără a face nicio promisiune. Trebuie să-i cunoști cât mai bine și tocmai competiția este ocazia perfectă pentru a le descoperi atât calitățile, cât și defectele.

Capricorn

Atunci când iubești, o faci din tot sufletul și uiți până și de obligații sau de responsabilități. Dragostea este o adevărată evadare din cotidian pentru tine, de aceea nu te aștepți s-o întâlnești la tot pasul. Dar conjuncția dintre Venus și Pluto se întâmplă chiar sub semnul tău, de aceea porțile iubirii vor fi deschise larg pentru tine. Fii foarte atentă în timpul unei călătorii, al unei festivități sau al unei întâlniri culturale, pentru că alesul tău își va face apariția, pregătit să-ți dăruiască dragostea lui.

Vărsător

Te întâlnești cu un bărbat pe care l-ai iubit cândva și pe care nu l-ai uitat niciodată. Petreceți momente frumoase împreună, amintindu-vă de dragostea voastră, iar când te aștepți mai puțin, lucrurile iau o întorsătură halucinantă. Te trezești dansând în brațele lui, sorbindu-l din ochi sau sărutându-l cu patimă.

sarut

Pești

Ai visat la multă liniște de sărbători și la o iubire tihnită, care să-i dea odihnă și alinare sufletului tău, destul de tulburat în ultima vreme. Universul îți captează dorința și îți dăruiește exact ce aștepți. Iubitul sau soțul tău suferă o adevărată transformare și îți dedică tot timpul și atenția sa. Poate că este magia de Crăciun sau actualizarea unor emoții de demult care revin în prezent. Cert este că, după mijlocul lunii, te vei bucura de iubire și pace lângă cel drag.

Surse foto: Pixabay, iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.