Horoscop
Înapoi la

Venus în cuadratură cu Saturn. 3 zodii sunt trădate în dragoste

Redactor Andreea Baluteanu

Pe lângă faptul că ne confruntăm cu Mercur în retrograd, se pare că perioada actuală ne mai aduce un fenomen cosmic cu potențial riscant: vineri, 20 aprilie, Venus în Pești se află în cuadratură cu Saturn. Dacă nu ți se pare nimic îngrijorător în această asociere, află că vorbim despre două planete complet opuse, care se vor lupta să își impună supremația asupra noastră, confuzi și iritaţi.

Descoperă mai jos cum te va influența această perioadă, dar și care sunt cele trei zodii care vor avea cel mai mult de suferit!

Venus în cuadratură cu Saturn: dorințe versus realitate

Venus e planeta frumuseții, a artei, a dragostei, în timp ce recele Saturn simbolizează realitatea, distrugerea tuturor iluziilor la impactul cu starea lucrurilor. Cuadratura dintre aceste două planete se traduce în viața noastră, din păcate, prin spulberarea tuturor visurilor.

tristete

Nu te grăbi să arăți cu degetul spre Saturn, învinuindu-l de momentele dramatice prin care treci, pentru că, mai degrabă, responsabilă este dulcea Venus. De fapt, ea este cea care te împinge să visezi la lucruri pe care știi prea bine că nu le poți obține și, asociată și cu idealismul Peștilor, zodia iluziilor, te vor da cu totul peste cap. Pe de altă parte, realitatea intervine prin Saturn, demonstrându-ți clar că nu ai nicio șansă să primești ceea ce îți dorești. Se mai miră cineva că suntem dezamăgite, la pământ, prost dispuse, că ne simțim singure, izolate, nedorite?

Dar viața ne este profund afectată în acest moment mai ales în sfera relațiilor intime. Cu o asemenea stare de spirit, cuplurile vor fi puse la încercare. Va fi nevoie de o iubire puternică între parteneri, de fidelitate și de respect pentru ca Venus în cuadratură cu Saturn să nu pună capăt unor perechi care păreau de nedespărțit.

Sfatul astrologilor pentru această perioadă grea este să încerci să acționezi împotriva propriilor impulsuri. Știm că te simți groaznic (și suntem alături de tine), dar nu te costă nimic să le spui celor dragi că îi iubești și să îți petreci ziua în intimitate, mai ales dacă simți că nu ești capabilă să te înțelegi cu nimeni. De asemenea, nu ar strica să îți îngropi, îngheți, ascunzi undeva departe portofelul, pentru că tendințele depresive ale acestei zile te vor îndemna să faci shopping compulsiv.

Și mai bine, refulează toate aceste tensiuni în muncă, mai ales că nu ai chef de distracție sau de bârfă cu colegii. Concentrarea și atenția îți vor îndepărta gândurile de la toate acele dorințe neîmplinite și te vor ajuta să treci mai ușor peste această zi!

Trei zodii sunt trădate azi

Totuși, pentru trei zodii va fi puțin probabil să țină cont de sfaturile noastre și, din păcate, se vor confrunta cu trădări în dragoste!

Taur. Ne pare rău să te anunțăm tocmai pe tine, sărbătorita acestei perioade, cea care a reținut atenția Soarelui, că te vei număra printre zodiile trădate în dragoste! Loială și fidelă, azi vei descoperi că nu ți se răspunde cu aceeași monedă. Ai însă și tu partea ta de vină, sunt de părere astrele, deoarece pur și simplu nu te poți abține să te comporți ca o scorpie, după ce constați că toate micile tale plăceri și-au pierdut din puterea de atracție, din cauza cuadraturii dintre Venus și Saturn. Desigur, proasta ta dispoziție nu e o scuză pentru comportamentul iubitului tău, dar se pare că îl aruncă pe el în brațele alteia.

Rac. Avem o singură consolare pentru tine: ziua de vineri va trece, la un moment dat, dar, până atunci, trebuie să fii puternică. Începem cu veștile bune și îți spunem că la serviciu toate vor merge strună, oferindu-ți certitudinea fragilă că vei scăpa de efectele nefaste ale cuadraturii dintre Venus și Saturn. Nimic mai fals! Ești dezamăgită de comportamentul unei persoane apropiate din familia ta și, așa cum faci cel mai adesea în astfel de ipostaze, ajungi să te cerți cu iubitul tău. Și el trece prin momente grele, așa că va decide să se răzbune, cedând unei tentații pasagere.

Pești. Ai parte de oportunități interesante și de proiecte ambițioase toată săptămâna și te afunzi în muncă, neglijându-l complet pe partenerul tău. Va încerca să înțeleagă, mai ales că în general ești o bomboană de fată, pe care nimeni nu se poate supăra. În momentul în care, obosită și decimată de cuadratura Venus în zodia ta și Saturn, ajungi acasă și îi arunci în față toate speranțele tale neîmplinite din relație, el va riposta și te va lovi acolo unde te doare cel mai tare. Calcă strâmb, iar astrele preconizează că acesta va fi finalul relației voastre.

Venus în cuadratură cu Saturn aduce momente dificile în relații, dar partea pozitivă este că și ziua de vineri, 21 aprilie, va lua sfârșit la un moment dat. Pentru cele trei zodii despre care am vorbit mai sus, reîntoarcerea la armonia de după se va dovedi însă aproape imposibilă, pentru că sunt trădate în dragoste!

Articolul urmator 10 motive pentru care Taurul este partenerul perfect în viață și în dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.