Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Venus în Taur, în trigon cu Jupiter în Capricorn: iubiții descoperă dragostea sub alte forme

Joi, 26.03.2020

În data de 27 martie are loc un eveniment ceresc important, care ne va influența iubirile și va da un nou chip sentimentelor noastre. Grațioasa Venus, aflată în Taur încă de pe 4 martie, va intra în trigon cu Jupiter, rezident în Capricorn pe toată perioada acestui an. 

indragostiti

Atunci când Venus se află în Taur, zodia ei de referință, totul este despre iubire, în special despre dragostea senzuală, despre pasiunea erotică fulgerătoare și despre dovezile materiale ale afecțiunii. Dar, în trigon cu mărețul Jupiter, planeta frumuseții își schimbă influențele, dând iubirii un chip mai serafic, făcând să înflorească sentimente platonice și scoțând la iveală instinctele noastre materne, protective și sacrificiale. 

Aceste efecte sunt amplificate de faptul că Jupiter se află în Capricorn, o zodie de tranziție între zonele de jos, ale materiei truditoare și culmile înalte ale spiritului. Deși Capricornul este descris adesea ca ancorat în realitate, pragmatic și materialist, adevărul este că acest semn este în continuă ascensiune către înălțimi, către țeluri din ce în ce mai rarefiate.

Influența beneficului Jupiter în Capricorn este cea de expansiune a conștiinței, de stimulare a cunoașterii, de transformare morală către compasiune. Înțelepciunea în relații și în modul de a trăi este unul dintre cele mai importante efecte ale lui Jupiter în Capricorn. 

Iată ce infleunțe transformatoare are trigonul dintre Venus în Taur și Jupiter în Capricorn asupra iubirii zodiilor. 

Zodiile experimentează noi chipuri ale dragostei

Berbecul

Plecarea lui Venus din semnul tău te face să treci de la dragostea pasională către o iubire mult mai așezată și mai protectivă. Simți nevoia să ai grijă de partenerul tău, să-i asculți sufletul și să-i alini fricile. Tu vei fi cea mai puternică în relație în perioada care urmează, iar când Venus în Taur este în trigon cu Jupiter, îți vei asuma un rol matern, ținând mai puțin cont de dorințele tale și punând în prim plan nevoile partenerului. 

Taurul

Cu Venus, planeta care te guvernează, aflată în semnul tău, vei simți în continuare fiorii unei iubiri pasionale. Însă trigonul cu Jupiter în Capricorn te face să înțelegi că există și alte tipuri de dragoste, în care nu ai neapărat nevoie de contact fizic, pentru că poți împărtăși o lume întreagă de emoții și idei. Trăiești o astfel de experiență cu o persoană cu care nu vrei sau nu poți începe o relație fizică, dar comunicarea intensă dintre voi te satisface pe deplin 

Gemenii

În general, felul tău de a fi te face să cauți adesea relații intense, dar de scurtă durată, pasiuni care se aprind, strălucesc ca niște focuri de artificii, apoi dispar. Dar, începând cu 27 martie, când planeta dragostei se va afla în trigon cu mărețul Jupiter, vei alege o iubire mai statornică, sacrificând plăcerea exploratorului pentru profunzimea relației. Este posibil să găsești pe cineva care să te captiveze concret, în moduri în care nu a făcut-o nici o altă persoană ori dragostea ta actuală să treacă la un nou nivel, devenind o legătură de suflet. 

Racul

Ai promis că nu te vei îndrăgosti niciodată de un prieten, dar mugurii dorinței încep să înflorească și nu te poți opune sentimentelor. Dar nu vrei nici să-ți mărturisești dragostea față de acest bărbat care îți este amic și confident, pentru că știi că vei pierde o relație prețioasă de prietenie. Alegi să-ți păstrezi sentimentele pentru tine, mulțumindu-te să trăiești iubirea doar la nivelul fanteziei și păstrând realitatea prieteniei dintre tine și acest bărbat. 

Leul

Descoperi noi fațete ale iubirii dintre tine și partenerul tău care ți se par incredibile și te încântă foarte tare. Îți dai seama că sufletele voastre sunt foarte asemănătoare, că vibrează la unison, că aveți idealuri comune și împărtășiți aceleași valori minunate. Aceste descoperiri te fac să simți că tu și partenerul sunteți suflete gemene, că relația voastră este mai puternică și mai profundă decât pasiunea sau romantismul. 

cuplu romantic

Fecioara

Te întrebi dacă o femeie poate iubi doi bărbați în același timp, cu aceeași intensitate și îți analizezi mai bine sentimentele pe care le ai față de partener, dar și față de o altă persoană. Descoperi că dragostea este foarte fluidă și depinde mult de nevoile și proiecțiile tale dintr-un anumit moment de viață. În vreme ce partenerul îți stimulează latura maternă și familială, celălalt bărbat te face să descoperi noi orizonturi și îți trezește dorul de aventură. 

Balanța

Te simți îndrăgostită de frumusețea și rafinamentul uni bărbat pe care l-ai întâlnit de curând, dar realizezi că acest sentiment nu este nici pasiune , nici dragoste profundă. De fapt, acest tip ți se pare, mai degrabă un obiect estetic pe care ai vrea să-l privești  și să-l asculți tot timpul, fără să fie nevoie să-l atingi sau să-l posezi. Nu ai mai experimentat astfel de sentimente și te simți surprinsă de  noutatea lor. Trigonul dintre Venus, planeta ta protectoare și binevoitorul Jupiter te face să te delectezi o perioadă cu această dragoste delicată, dar efemeră. 

Scorpionul

Odată cu trigonul dintre Venus și Jupiter, simți că iubirea ta capătă o nouă dimensiune: ești gata de orice sacrificiu, pentru a-i fi bine persoanei la care ții. Pentru un semn pasional ca tine, care pune foarte mult accent pe latura erotică, a simți acest nou tip de dragoste echivalează cu o adevărată transformare de conștiință.Realizezi că dorințele tale sunt mai puțin importante în acest moment, pentru că prioritară a devenit necesitatea ca iubitului tău să-i fie bine. 

Săgetătorul

Nu prea ai chef de întâlniri în perioada aceasta, așa că îți propui să experimentezi un nou tip de relații, acelea la distanță. Îți activezi profiluri online și intri în discuție cu diverse persoane, dar te plictisești destul de ușor, pentru că ți se pare că majoritatea vor același lucru și caută doar o legătură superficială. Fii atentă la trigonul dintre Venus și Jupiter, pentru că s-ar putea să-ți apară în cale un personaj virtual, mai interesant ca toți bărbații pe care i-ai întâlnit în realitate. 

Capricornul

Venus în Taur va intra pe 27 martie în trigon cu Jupiter, care se află în semnul tău, iar acesta este un eveniment transformativ pentru tine. Nu numai relațiile ci toate dimensiunile vieții tale ar putea fi schimbate de o revelație pe care ți-o aduce această combinație astrală. În ceea ce privește dragostea, vei înțelege că o iubire adevărată este posibilă și în absența persoanei dragi, pentru că aceasta locuiește, de fapt, în sufletul tău și este tot timpul cu tine. 

Vărsătorul

Descoperi că poți trece mai ușor peste conflictele și neînțelegerile cu partenerul tău, dacă îi acorzi o atenție iubitoare, fără să simți tot timpul nevoia să-l contrazici sau să-l domini. Îți dai seama că dragostea poate fi modelată, astfel încât să devină, cu adevărat, îndelung răbdătoare, așa cum spun cărțile sacre. Această transfigurare a sentimentelor este amplificată de misticul trigon dintre Venus și Jupiter, care te face să vezi dincolo de aparența lucrurilor. 

Peștii

inger nori

Ai fost întotdeauna împărțită între dragostea romantică față de iubitul tău și cea plină de compasiune față de alte persoane din viața ta. Dar acum îți dai seama că aceste sentimente nu sunt în competiție, pentru că reprezintă, de fapt, două fațete ale capacității tale incredibile de a iubi și de a te dărui pe tine. Îți propui să introduci empatia și compasiunea și în relația ta cu partenerul, pentru a-i da mai mult profunzime și stabilitate. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!