Horoscop
Înapoi la

Venus intră în Vărsător: energia acestei zodii face nativii să trăiască o iubire intensă, fără rețineri și fără hotare

Venus intră în Vărsător: energia acestei zodii face nativii să trăiască o iubire intensă, fără rețineri și fără hotare

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Călătoria planetei Venus pe cer este cea care hotărăște destinele noastre în dragoste. În funcție de semnele zodiacale prin care trece, Venus aduce influențe mai profunde sau mai superficiale și face ca dragostea noastră să fie liberă sau îngreunată de vină, năvalnică sau liniștită.

Pe 19 decembrie, Venus va pătrunde în zodia Vărsătorului, un semn independent, care fuge de tot ceea ce este limitare sau cenzură. De aceea, dragostea noastră va rupe zăgazurile și va năvăli în lumea liberă, asemenea apei care învinge orice piedică. Frumoasa poezie a lui Margaret Attwood poate fi o minunată analogie a acestei libertăți de exprimare în iubire:

„Apa nu opune rezistenţă.
Apa curge.
Când intri în apă, o simţi ca pe o mângâiere.
Apa nu este un zid solid, ea nu-ţi va opri înaintarea,
Dar apa se duce întotdeauna acolo unde doreşte
Şi nimic pe lumea asta n-o poate opri.
Apa are răbdare.
Picăturile de apă descompun pietrele.
Aminteşte-ţi mereu aceste lucruri, copile.
Aminteşte-ţi că tu eşti, jumătate, apă.
Dacă nu poţi trece peste un obstacol, înconjoară-l.
Apa asta face.”

reflectare

Să abandonăm, deci, orice limite și să ne lăsăm purtate de valul iubirii, care transformă relația noastră într-o aventură fără sfârșit. Iată cum va trăi fiecare zodie în noua epocă a dragostei, deschisă de pătrunderea lui Venus în Vărsător.

Venus în Vărsător eliberează iubirea

Berbec

Este minunat să simți din nou acea dragoste adolescentină, acel abandon total în iubire pe care numai sufletele tinere îl pot trăi din plin. „Apa nu opune rezistență”, acest vers poate deveni mottoul tău în perioada ce urmează, când te vei bucura de o iubire deplină. Vei accepta întreaga ființă a partenerului tău, fără să-i opui pretențiile tale, fără să-i ceri să fie într-un anumit fel, doar iubindu-l. Iar el se va deschide față de tine și va deveni mai tandru decât oricând, pentru că simte că nu îl mai judeci și îl iubești indiferent de defectele sau slăbiciunile lui.

Taur

Dragostea ta este asemenea unui râu care curge, un șir de sentimente năvalnice, pe care nu-ți dorești să le oprești în niciun fel. Simți că nu-ți iubești doar partenerul, ci totul în jurul tău devine iubire. Ți-e mai ușor să tolerezi chiar și persoanele care nu îți sunt pe plac sau care ți-au greșit foarte rău, pentru că nu mai vrei să ții resentimentele în tine, vrei să lași totul să curgă, precum apa. Lași să plece chiar și vechile reproșuri sau gelozia față de partener, de aceea dragostea ta devine mult mai limpede și mai pură.

Gemeni

„Când intri în apă, o simți ca pe o mângâiere”, spune poezia lui Margaret Attwood. Tu chiar devii pentru partenerul tău o dezmierdare, pentru că temperamentul tău se îmblânzește, devine mai cald și încărcat de emoție. Intri într-o conexiune sufletească specială, care curge fără asperități, un flux de comuniune care circulă în ambele sensuri. Poate că nu este vorba de partenerul actual, ci de un bărbat de care te-ai îndrăgpostit recent și care ți-a făcut inima să vibreze.

Rac

De această dată nu vei mai da înapoi în relația de dragoste care tocmai se înfiripează. Ai întâlnit un bărbat care îți conferă un sentiment de siguranță și care dărâmă orice zid al fricii interioare de a fi rănită. Te dezvălui așa cum rareori ai făcut-o, cu toate slăbiciunile și vulnerabilitățile tale. Nu ai mai trăit până acum o asemenea descătușare de suflet și o dragoste atât de intensă.

Leu

Apa care „se duce întotdeauna acolo unde dorește” reflectă calea ta sentimentală în această perioadă. Venus în Vărsător te face să știi cu exactitate la sufletul cui vrei să ajungi și îți conferă toate forțele de seducție de care ai nevoie. Până la sfârșitul acestei luni, vei fi implicată într-o relație plină de pasiune cu bărbatul la care visezi.

Fecioară

Nimic pe lume nu poate opri apa și nici calea ta spre iubire. Te dezici de orice conformism, știi ceea ce vrei și ceri destinului să te conducă spre ținta ta. Astrul dragostei îți luminează calea, iar influențele Vărsătorului te fac să comunici mai ușor și să fii mai liberă de prejudecăți. În această lume vei face o cucerire indubitabilă a unui bărbat pe care ți l-ai dorit de mult.

Balanță

Influențele configurației astrale îți adaugă și răbdarea calităților tale înnăscute de echilibru și armonie. În pofida piedicilor care s-au ivit în calea iubirii tale, dovedești o rezistență de neînfrânt, ai puterea de a aștepta și de a nu-ți abandona visul de dragoste. Răbdarea de care dai dovadă va fi pe deplin răsplătită, pentru că vei da ocazia iubitului tău să remarce în timp cât de bine și de liniștit se simte alături de tine.

iubire in apa

Scorpion

„Picăturile de apă descompun pietrele”, iar pasiunea ta topește gheața din sufletul bărbatului pe care îl dorești. Este o persoană care nu se lasă atât de ușor sedusă, dar tu ești prezentă peste tot în calea lui, îl înconjori din toate părțile, fără ca măcar să-și dea seama. La un moment dat, va constata că îi ești indispensabilă, că are nevoie de emoția pe care i-o transmiți, așa cum pământul arid are nevoie de apă.

Săgetător

Trecerea lui Venus în Vărsător îți întinerește sufletul, dar ceea ce este mai special, prezența ta reușește să întinerească și sufletul celor din jur. Alături de tine, iubitul tău se simte totalmente revigorat și nu-și dorește decât să trăiască din plin prezentul. Transmiți magie, dor de aventură și fantezie debordantă, toate ingredientele necesare unei iubiri ca-n filme.

Capricorn

Deși ești o zodie de pământ, trecerea lui Venus în Vărsător va aduce fluiditate sufletului tău, întocmai ca în versul „Amintește-ți că tu ești jumătate apă”. Renunți la conservatorism și devii foarte aventuroasă. Bărbatul iubit va fi luat prin surprindere de nonconformismul tău și va accepta cu bucurie propunerile tale de reînnoire a vieții sentimentale.

Vărsător

Pentru că Venus intră în semnul tău, disponibilitatea ta pentru dragoste va fi maximă. Reușești să treci de orice piedică în iubire nu prin forță sau confruntare, ci prin puterea ta de găsi soluții ingenioase, asemenea apei care, atunci când nu poate sfărâma un obstacol, îl ocolește. Ajungi la inima celui pe care îl dorești fără a te lupta cu rivala ta sau cu cei care spun vorbe rele despre tine, fiind pur și simplu autentică și caldă.

Pești

cuplu

Semnul tău fluid îți permite să te miști cu suplețe și armonie în apele dragostei. În această lună ai o abilitate crescută de a intra în relații cu sexul opus, grație feminității și sociabilității tale. Nu te mira că vei atrage în jurul tău mai mulți pretendenți. Dintre ei îl poți alege pe cel cu care intri în rezonanță și cu care vei stabili o conexiune imediată.

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Care este energia ta spirituală?
Incepe quiz
Care este energia ta spirituală?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.