Horoscop
Înapoi la

Vești proaste pentru zodii: Marte a intrat în retrograd! Iată ce schimbări aduce!

Vești proaste pentru zodii: Marte a intrat în retrograd! Iată ce schimbări aduce!

Astrolog Vlad Daia

Marte a intrat în retrograd pe 27 iunie, fenomen care atrage cu sine o serie de tensiuni pe toate planurile. Va urma o perioadă nefastă pentru majoritatea reprezentanților zodiacului. Vezi cum te va afecta!

Femeie cu aripi de inger pe fundal cu flacari

Marte își începe retrogradarea în 27 iunie, iar mișcarea directă va fi reluată în 27 august. Așadar, vom avea 2 luni foarte interesante și agitate. Marte va retrograda în Vărsător și va trece pentru o perioadă în Capricorn, unde se va întâlni cu Nodul Sud și cu Luna neagră.

Retrogradarea lui Marte nu este de cel mai bun augur, deoarece acțiunea încetinește, greșelile pot crește și agitația interioară crește. Din alt punct de vedere, este un lucru constructiv, deoarece pune o frână vitezei, iar cei cărora le plac liniștea și pacea, pot să se bucure mai mult de aceste momente. De aceea este un moment bun pentru o reflectare mai atentă, un prilej de a lua o pauză de la agitație, dar acest aspect este valabil doar pentru cei care sunt obișnuiți cu liniștea și o caută în mod constant. Dacă suntem obișnuiți cu stresul și agitația și mișcarea, perioada poate fi neplăcută.

Mireasa singura,pe ponton

Accentul va pica și pe prieteni și anturaj și pe regulile societății, de aceea pot apărea certuri între prieteni, mai ales pe filozofiile fiecăruia, care vor fi apărate până în pânzele albe, iar acum avem șansa de a observa îngrădirea care ni se impune de către stat, de către legislație, instituții etc. De aceea pot apărea în această perioadă, dar și după această perioadă, mișcări ale oamenilor, care se simt îngrădiți și neîndreptățiți din diferite puncte de vedere.

Pioni pe tabla de sah

Pentru că Marte va întâlni și Nodul Sud și Luna neagră în calea sa, vom întâlni din nou reglări karmice, situații care ne vor fi impuse, pentru a clarifica unele aspecte din trecut. Fiind implicată și Luna neagră, aceasta poate aduce accidente de diferite tipuri, destul de grave, în care să fie implicate chiar mase de oameni, iar cu Jupiter încă în Scorpion, gândul mă duce la posibile atacuri teroriste în această vară, sau proteste masive în unele țări.

Barbat si femei certandu-se

Avem în aceste luni oportunitatea de a ne observa mai mult starea de agitație interioară și sursa de unde această stare pornește, deci profitați de un timp în retragere, pentru că veți găsi mai ușor cauza agitației sau cauza a ceea ce vă motivează cu adevărat și insistați pe aceste puncte, pentru a le vindeca sau pentru a vă duce motivarea la un nou nivel.

Atenție și la ideile extremiste, să nu picăm într-o extremă și chiar să acționăm, deoarece Vărsătorul ne poate face să ne fure peisajul, iar gândirea logică să fie aruncată la gunoi, să acționăm din instinct sau dintr-o nebunie de moment, deci este nevoie de un autocontrol, observați la ce lucruri mai puțin obișnuite vă fuge gândul și puteți căuta o soluție acelor situații.

Citește mai multe previziuni pe astroexpert.ro.

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ai gusturi proaste la mancare?
Incepe quiz
Ai gusturi proaste la mancare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.