Horoscop
Înapoi la

Vezi dacă te consideră jumătatea lui, în funcție de zodie

Vezi dacă te consideră jumătatea lui, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Când suntem îndrăgostite, lucrul pe care ni-l dorim cel mai tare este ca persoana iubită să fie sufletul nostru pereche, alături de care să ne petrecem întreaga viață. Dar cel de lângă noi simte la fel? În astrologie se vorbește despre semne compatibile și se recomandă să ne căutăm jumătatea în funcție de aceste potriviri astrale. Dar asta nu înseamnă că semnele considerate incompatibile, cum ar fi Berbecul cu Capricornul sau Leul cu Vărsătorul, nu pot face un cuplu extraordinar împreună, dacă depășesc anumite divergențe în viziunea față de lume și în ceea ce privește manifestările emoționale.

Pe lângă zodia propriu-zisă, alți factori, precum ascendentul, pot avea un rol covârșitor în ceea ce privește găsirea jumătății în dragoste. Iată ce șanse sunt ca un bărbat să te considere jumătatea sa, în funcție de zodie.

tineri sarutare

Berbec

Dacă faci parte din zodia Berbec, ești compatibilă cu zodiile de foc, precum Leul sau Săgetătorul. Dintre aceste două zodii însă, doar Leul are tendința de a crede în suflete pereche și de a căuta jumătatea perfectă, în timp ce Săgetătorul este mult mai liber în gândire și în alegeri, așa că te-ar putea considera doar o cucerire de pe lista sa secretă. Dacă o persoană are ascendent în Berbec, șansele să te considere jumătatea sa cresc, în special pentru zodiile de foc și de aer (Gemeni, Balanța sau Vărsătorul). Berbecul este fidel și plin de pasiune, așa că ai șanse crescute ca un alt Berbec să te considere jumătatea sa. Berbecul poate fi jumătatea perfectă pentru persoane din mediul artistic, dar și din organizații caritabile.

Taur

Pentru Taur, Fecioara și Capricornul sunt zodiile care ar putea să-l considere jumătatea lor, dar și Balanța, care este guvernată de aceeași planetă, respectiv Venus, ar putea fi sufletul său pereche. Zodiile care sunt guvernate de Venus au un adevărat mit legat de sufletul pereche și nu vor înceta să-l caute, indiferent cât de des au fost dezamăgite în dragoste. În mod interesant, zodiile cu un caracter fluid, precum Peștii sau Racul, ar putea fi subjugate de Taur și să-l considere jumătatea sa. Cele mai potrivite persoane pentru Taur provin din medii tehnice (medici, ingineri, IT-iști) sau de afaceri, mai ales că Taurul are o înclinație pentru confort și lux.

Gemeni

Gemenii au șanse foarte mari de a fi considerați suflete pereche de către alte persoane din zodia Gemenilor, pentru că există o dublă atracție, atât pentru partea luminoasă, cât și pentru partea lor de umbră. Gemenii știu cel mai bine acest lucru, grație caracterului lor ambivalent. În mod clasic, se consideră că Gemenii sunt compatibili cu alte zodii de aer, precum Balanța sau Vărsătorul, dar numai Balanțele i-ar putea considera jumătatea lor, în vreme ce bărbatul Vărsător este prea subversiv și autosuficient pentru a considera că cineva îi poate fi suflet pereche. Gemenii își pot întâlni jumătatea mai ales în medii intelectuale (cercuri de scriitori, de filosofi, oameni de cultură) sau spirituale (grupuri de dezvoltare personală, grupuri religioase, practicanți ai unor tehnici spirituale).

Rac

Asemănarea foarte mare dintre Rac, Scorpion și Pești a făcut ca aceste zodii să fie considerate foarte compatibile, pentru că sunt intuitive, se bazează pe emoții și au tendința de a se împlini prin iubire și familie. Iată de ce un bărbat din zodia Scorpionului sau Peștilor te-ar putea considera jumătatea sa, dacă te afli sub semnul Racului. Dar atenție: atât Scorpionul, cât și Peștii au un caracter duplicitar și s-ar putea să ascundă alte intenții sub declarațiile lor pasionale. Așa că, înainte să consideri că ești sufletul lor pereche și că îți sunt loiali pentru totdeauna, așteaptă să treacă proba timpului. Dacă ai ascendent în Taur sau în Capricorn, aceste semne de pământ te-ar putea considera jumătatea lor, mai ales dacă provin din medii precum comunicare, media sau afaceri ori au legătură cu pedagogia și psihologia.

Leu

Persoanele din zodia Berbecului sau alți Lei te vor considera, fără doar și poate, sufletul lor pereche, dar ai șanse să-ți găsești jumătatea și dacă te îndrăgostești de cineva din zodia Balanței. Evită legăturile cu semnele de apă, respectiv Racul, Scorpionul sau Peștii, dacă nu au ascendent în Leu, pentru că ai putea reprezenta doar o aventură pentru nativii acestor zodii. Desigur, acest lucru nu este bătut în cuie, iar tu, ca zodie solară, ai norocul că aproape toate celelalte zodii te pot considera jumătatea lor, grație calităților tale regale. Caută mai ales persoane care lucrează cu oamenii, în special din medii academice, din domeniul drepturilor omului și protecției publice (avocați, judecători, persoane din armată sau din poliție).

Fecioară

Fiind un semn de pământ, Fecioara are o mare compatibilitate cu Capricornul, care întotdeauna o va considera jumătatea sa, dar și cu Taurul, cu care trebuie să aibă grijă, pentru că este un mare cuceritor și adesea are nevoie de mai multe „jumătăți” în palmaresul său. Fiind guvernată de planeta Mercur, Fecioara și-ar putea găsi jumătatea și printre Gemeni, care au aceeași planetă conducătoare. Din păcate, de multe ori, Fecioara este suspicioasă și perfecționistă și ar putea renunța la un bărbat care o consideră jumătatea sa, pentru că nu răspunde standardelor sale. Ideal pentru Fecioare este să-și caute jumătatea în mediul persoanelor întreprinzătoare (afaceriști, lideri în companii, persoane care lucrează în vânzări), dar și în rândul persoanelor cu simț practic deosebit (ingineri, constructori, ghizi turistici).

Balanță

Planeta care guvernează Balanța este Venus, iar acest semn zodiacal se află sub semnul armoniei și al echilibrului. Iată de ce a găsi sufletul pereche este esențial pentru Balanțe. Compatibile cu Gemenii și Vărsătorul, ca zodii de aer, Balanțele vor fi considerate suflet pereche numai de către Gemeni, care s-ar putea îndrăgosti la nebunie de ele. Este mai bine să nu-și caute jumătatea în rândul Capricornilor, Berbecilor sau Racilor, cu care au o compatibilitate foarte scăzută. Dar, dacă întâlnesc un Capricorn cu ascendent în Balanță, acesta le va considera, cu siguranță, jumătatea sa. Balanțele își pot găsi sufletul pereche în medii științifice, organizaționale sau printre persoanele care lucrează în medii mai puțin obișnuite (aviatori, politicieni, sportivi de performanță).

Scorpion

pereche

Un bărbat din zodia Racului te va considera întotdeauna sufletul său pereche și acest lucru poate fi valabil și pentru cealaltă zodie de apă, Peștii. Compatibilitatea ta maximă cu un bărbat din zodia Scorpionului sau cu diverse zodii care au ascendentul în Scorpion va face ca aceste persoane să te considere jumătatea lor și să-și dorească să întemeieze o familie cu tine. În general, îți vei găsi sufletul pereche în rândul bărbaților foarte pasionali, puternici, pentru care familia și căminul reprezintă valori importante. Unde să-ți cauți jumătatea? În mediile juridice, în armată, în mediul de afaceri, unde găsești de obicei persoane cu autoritate și prestanță.

Săgetător

Dorința ta de libertate te face să-ți găsești greu sufletul pereche, pentru că ți-e teamă că vei fi încătușată dacă te vei dedica unui singur bărbat. Probabil că nu vei face o pereche durabilă cu un alt Săgetător, dar Berbecul sau Leul te pot considera jumătatea lor, deși nu se știe dacă le vei împărtăși opinia. Te vei simți atrasă și către semnele considerate incompatibile, precum Fecioara, Peștii sau Gemenii, și poate că alte considerente vor face ca un bărbat din această zodie să te considere jumătatea sa: spiritul de aventură, umorul sau atracția fizică. Poți să-ți găsești cu succes sufletul pereche în medii artistice, în special legate de artele vizuale (pictură, fotografie) sau dramatice, dar și printre persoanele care adoră libertatea și caută senzații tari (alpiniști, exploratori)

Capricorn

Capricornul poate avea o relație foarte durabilă cu Fecioarele, care îl vor considera, cu siguranță, jumătatea lor, precum și cu Taurul, pentru că ambele sunt semne de pământ, pragmatice, ambițioase și materialiste. Capricornul este una dintre zodiile care tânjesc după un suflet pereche, dar neîncrederea sa în oameni și aroganța îl pot face să-și găsească destul de greu jumătatea. În funcție de ascendentul său, Capricornul poate avea o pasiune nestăvilită față de unele zodii, cum este Berbecul, Racul sau Peștii, cu care este puțin compatibil sau chiar incompatibil, dar, uneori, contrariile se atrag foarte puternic. Este cel mai probabil că femeile Capricorn își vor găsi jumătatea în rândul artiștilor, intelectualilor, liderilor dintr-un anumit domeniu, fie în afaceri, fie în științe.

Vărsător

Vărsătorul este o zodie care își găsește greu jumătatea, deși nu duce lipsă de pretendenți. Din păcate, mulți dintre aceștia sunt aventurieri și cuceritori, care consideră că femeile Vărsător sunt o pradă, însă nu și sufletul lor pereche. Nonconformismul femeilor Vărsător le face să cadă frecvent în capcana unor profitori, care nu le iubesc cu adevărat. Persoanele de care ar trebui să se ferească, în mod special, sunt Taurul, Scorpionul și Leul, în vreme ce compatibilitatea cea mai mare o au, se spune, cu Gemenii și Balanțele. Dar chiar dacă bărbații din aceste zodii le dăruiesc inima lor, femeile Vărsător nu consideră neapărat că și-au găsit jumătatea, dacă nu-și iubesc suficient partenerii. Sufletul lor pereche ar putea veni dintr-un mediu artistic (actor, muzician), tehnic (inginer, IT-ist) sau financiar (contabil, economist).

Pești

cuplu

Femeile Pești sunt seducătoare și dependente de iubire, dar sufletul pereche nu este ușor de găsit în cazul lor. Acest lucru este cauzat și de faptul că se iluzionează frecvent să creadă că și-au găsit jumătatea, deși sunt persoane care nu le iubesc cum ar merita. Bărbații Rac sau Scorpion le pot considera perfecte pentru ei, însă dragostea lor nu este întotdeauna stabilă. Pentru Pești este mai bine să evite zodiile de aer, în special Gemenii, iar dintre zodiile de pământ sunt incompatibili cu Fecioarele, dar pot găsi multe lucruri în comun cu Taurul. Mediile cele mai potrivite pentru a-și găsi jumătatea sunt cele legate de educație și cercetare, asistență socială sau comerț.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.