Horoscop
Înapoi la

Vin zile grele pentru aceste zodii în martie: Taur, Fecioară

Vin zile grele pentru aceste zodii în martie: Taur, Fecioară

Cristina Gherghina

Martie aduce stări tensionate, sporește emoțiile, sensibilitatea și temerile nejustificate în special celor din zodia berbec, taur, fecioară, scorpion și pești. Este luna care face tranziția de la iarnă la vară, perioada care declanșează așteptările unei schimbări pozitive și astfel pentru mulți, luna martie este dificilă.

zile negre pentru zodii in martie

Până pe 10 martie Mercur își continuă mișcarea retrogradă, după care Soarele intră în Berbec pe 20 martie și începe echinocțiul de primăvară. Această perioadă aduce surprize financiare și nu numai. Nu este momentul ideal pentru aprofundarea sentimentelor, pentru meditație și pentru evaluarea unor mari decizii. Urmărește în detaliu instabilitatea acestei luni, citind mai jos horoscopul fiecărei zodii amenințată de zile grele în luna martie.

Berbec-dragoste, relații, căsătorie

Pe 23 martie, guvernatorul Berbecului, Marte, intră în conjuncție cu guvernatorul relațiilor, Pluton. Mai mult, în 2020 au loc mai multe eclipse de Lună, planeta care guvernează casa Berbecului, mai exact relațiile cu familia, rădăcinile emoționale. Astfel că în luna martie nu lipsesc momentele de criză cu părinții, partenerii și prietenii apropiați.

Vă recomandăm ca în goana după succes, să păstrați timp pentru activități cu și pentru familie, să căutați să vă conectați cu ei și să realizați un echilibru între viața personală și activitatea profesională.

Berbec-muncă, afaceri, venituri

Berbecii sunt preocupați de carieră, de a excela și de a deveni cei mai buni în tot ceea ce fac. Sunt extrem de ambițioși și nimic nu îi poate opri din a-și atinge visurile. În luna martie întâmpină dificultăți, au de-a face cu situații complicate, intense care le poate afecta munca și afacerile. Totuși, după furtună se întrevede o perioadă prosperă, cu oportunități. Sfatul nostru este să aveți răbdare și să fiți perseverenți, succesul nu are loc peste noapte!

Taur-dragoste, relații, căsătorie

Nativii din zodia Taur își revizuiesc relațiile cu familia și prietenii ca parte dintr-un proces complicat de redefinire personală. În luna martie apare o dorință puternică de independență, de libertate și detașare față de limitele impuse. Se prognozează schimbări radicale legate de căsătorie și partenerul ideal. Sfatul nostru este să fiți flexibili și deschiși pentru a ieși din tipare și a încerca experiențe noi.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Câtă latină știi? Doar 40% dintre adulți răspund corect la aceste întrebări
Incepe quiz
Câtă latină știi? Doar 40% dintre adulți răspund corect la aceste întrebări

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.