Horoscop
Înapoi la

Vine sfârșitul lumii!... din nou, adus de Luna Sângerie de la final de ianuarie

Vine sfârșitul lumii!... din nou, adus de Luna Sângerie de la final de ianuarie

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Nici nu am intrat bine în noul an și deja se anunță sfârșitul lumii. Sau cel puțin, cum acest fenomen are loc numai de 28 de ori într-un secol, așa ne amenință nenumărate teorii conspiraționiste creștine.

Luna sangerie ianuarie 2019

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie va avea loc Eclipsa Totală de Lună, când umbra Pământului o va acoperi complet. Cunoscut publicului larg sub denumirea de Luna Sângerie, acest fenomen va avea un impact devastator asupra Pământului.

O carte publicată pe acest subiect – una dintre cele mai populare din acest domeniu -, intitulată “4 Luni însângerate: urmează o schimbare semnificativă” și scrisă de John Hagee, susține faptul că Luna Sângerie va aduce împlinirea unor profeții bilbice. Hagee a scris că discurile roșii ale lunii apărute în timpul eclipselor totale sunt menționate în cartea lui Ioel 2:31: "Soarele va fi înghițit de întuneric, iar luna de sânge, înainte de ziua cea mare și teribilă a Domnului.“

Pastorul evanghelist Paul Begley, din Indiana, Statele Unite ale Americii susține și el această teorie apocaliptică și emite o “alertă de profeție”, dacă i-am putea spune așa. ”Acest eveniment de natură biblică va avea loc. Răspunsul meu la întrebarea << Este Luna Sângerie un semn apocaliptic al Zilei Judecății de Apoi?>> este DA!” - a fost declarația pastorului american.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.