Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Zile norocoase în vara 2017 pentru fiecare zodie

Ionelia Olteanu

Vara este anotimpul în care fiecare zi trebuie să fie una senzaţională şi plină de aventuri. Nu este loc de ghinion şi nici de neplăceri care să strice vacanţa. Zodiile par să profite din plin de sezonul cald şi se bucură de orice motiv pentru a se distra.

Fiecare semn zodiacal are rezervate anumite zile care le vor oferi cadrul perfect pentru a avea parte de o vară memorabilă! Descoperă-le pe ale tale!

LUCK

Iată care sunt zilele norocoase în vara aceasta pentru fiecare zodie:

Berbec

Contextul astral al verii le oferă nativilor din Berbeci energia de a face schimbări majore în diferite aspecte ale vieţii. O întrunire de familie care va avea loc contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor. Se pare că datele 1, 20 şi 26 ale fiecărei luni din această vară te aprind şi te alimentează cu energie. Deci poţi sta liniştită din acest punct de vedere, vei avea o vară fabuloasă şi plină de energie.

Taur

Vara aceasta, fericirea va fi mai uşor de găsit cu familia aproape. Conjunctura astrală va scoate în cale oameni care îi vor ajuta pe nativi să îşi crească nivelul de popularitate. Se vor deschide uşi pentru rezolvarea unor probleme care au fost amânate. Zilele de 4, 18 şi 31 ale fiecărei luni sunt zilele în care Taurii se vor simţi în pielea lor, iar asta se va vedea.

Gemeni

Întâmplările din această vară vor avea consecinţe asupra încrederii în sine a Gemenilor. Situaţiile pe care le întâmpină le permit să aibă succes financiar. Schimbarea bruscă de spirit reprezintă oportunitatea perfectă pentru a atinge cele mai înalte culmi. De asemenea, apar ocazii perfecte pentru întâlniri şi petreceri cu prieteni pe care nativii nu i-au mai văzut de multă vreme. Zilele norocoase ale Gemenilor sunt 14, 25 şi 28.

Rac

Vara aceasta pare să fie una plină de dragoste pentru cei născuţi în zodia Rac. Chiar dacă ei nu manifestă interes, iubirea nu le va da pace. Sunt îndemnaţi să se simtă mai fericiţi în confortul propriei case şi să invite pe cineva în vizită. Zilele norocoase pentru nativii din Rac sunt 4, 20 şi 28.

Leu

Lunile de vară le pun Leilor mintea şi inima pe jar cu multe idei şi dorinţe care sunt destul de greu de îndeplinit. Trebuie să fie creativi, dar liniştiţi, şi să descopere ceea ce îi interesează cel mai mult în viaţă. Astfel, vor reuși să rezolve câteva probleme pe care tot ei le-au creat. Cea mai intensă energie o vor simţi în zilele de 9, 22 şi 23 ale fiecărei luni de vară. Ar fi bine să profite din plin de ele!

Fecioară

Viaţa socială a Fecioarelor este în plină ascensiune vara asta. Preferă compania unor oameni excentrici şi inspiraţi care să le înfrumuseţeze viaţa. Pe lângă distracţie, Fecioarele vor reuşi să se şi odihnească şi să petreacă timp cu ele însele, făcând lucruri importante pentru persoana lor. Dacă au alături pe cineva, acesta este momentul să se formeze cele mai puternice legături emoţionale. Norocul Fecioarelor se manifestă în zilele de 5, 7 şi 19, vara aceasta.

soare si zodii

Balanţă

Nativii zodiei Balanţă sunt vedetele acestei veri la locul de muncă. Le sunt apreciate şi răsplătite eforturile, iar asta îi face să fie în al nouălea cer și să se bucure de toată atenţia primită. Oamenii îi vor admira şi îi vor trata ca pe nişte experţi. Acum este momentul să ofere sfaturi şi să îi încurajeze pe cei din jur. Este perioada perfectă pentru organizarea unei petreceri acasă. Zilele norocoase sunt 4, 11 şi 20.

Scorpion

Vara aceasta, Scorpionii au soluţii pentru toate problemele, ba, mai mult, vor găsi răspunsuri chiar şi pentru alţii. Cariera şi viaţa publică vor fi pusă într-o lumină puternică în acest anotimp, chiar dacă se vor simţi uşor emotivi. Ceea ce vor spune şi vor face va fi memorabil. Pe 9, 20 şi 22 se vor pune în cea mai bună lumină posibilă şi vor face senzaţie oriunde vor merge.

Săgetător

Este o perioadă în care Săgetătorii se simt iubiţi şi norocoşi. Configuraţia astrală din această vară le dă ocazia să rezolve orice problemă care apare. Vor încerca să acumuleze informaţii noi şi să le folosească pentru ei. Este greu de spus cine sau ce îi va fascina cel mai mult, dar asta este partea amuzantă. Cele mai bune zile pentru nativii din Săgetător sunt 1, 14 şi 28.

Capricorn

Capricornii trebuie să îşi păstreze calmul vara aceasta. Nu este vina lor pentru toate lucrurile care se întâmplă. Ar putea avea o uşoară stare de nervozitate, dar aceasta va trece deoarece vor da dovadă de răbdare şi de înţelepciune. Le este recomandat să îşi rezolve problemele în zilele de 6, 19 sau 29 ale fiecărei luni pentru a avea sorţi de izbândă.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător ar putea primi critici în legătură cu modul lor de a-şi trăi viaţa. Acest lucru nu îi va afecta în nici un fel, pentru că ei deţin controlul situaţiei. Se menţin, constanţi, stabili şi sănătoşi, ceea ce contează mai mult decât părerea celor din jur. Se pot întrezări câteva semne ale dragostei pe parcursul lunilor de vară. Ar putea fi dificil să ţină frâu tuturor admiratorilor, atât de mulți sunt. Zilele de 7, 20 şi 31 vor fi ocaziile perfecte pentru a străluci.

Peşti

Peştii trebuie să ia o pauză şi să îşi urmeze pasiunile vara aceasta. Nimic nu îi va opri să se bucure de sezonul cald. Un mare eveniment social sau o invitaţie le iese în cale, dar nu va zăbovi prea mult, aşa că trebuie să se grăbească. Vor fi pregătiţi pentru noi provocări, iar zilele de 1, 8 şi 28 vor fi de-a dreptul minunate pentru ei.

Tu ce părere ai? Te vei pregăti pentru zilele tale norocoase?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta