Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ziua descoperirii: 01.03.2020 și cifra ei specială vor aduce zodiile la punctul zero

Joi, 27.02.2020

Ziua de 1 martie 2020 este specială în multiple feluri: pentru că este prima zi de primăvară, pentru că este asociată cu mărțișorul și reînvierea naturii, dar și pentru că poartă o semnificație numerologică incredibilă.

S-a spus deja despre 2020 că este anul numărului „4”, un număr puternic, care leagă Pământul de Cosmos și aduce mai aproape manifestarea divină. Dar, pe 1 martie, efectele numărului 4 sunt dublate, iar zodiile vor trăi o adevărată întoarcere la origini, care le va schimba viziunea asupra lumii și le va da puteri celeste.

fata raze

Numărul 4 înseamnă unirea simțurilor cu mintea, conștientizarea, deschiderea orizonturilor. Ziua de 1 martie 2020 aduce numărul 4 la cea mai înaltă formă a sa, făcând să vibreze toate energiile cosmice care generează concentrare și claritate în mințile noastre. Iată de ce pe 1 martie putem să ne luăm un moment de reflecție și să ne întrebăm ce ne dorim cu adevărat de la viață. Vom primi, fără îndoială, un răspuns, chiar dacă nu imediat, de la ființa noastră profundă și înțeleaptă.

Ziua descoperirii: ce anume vom afla despre noi

Berbec

Ziua de 1 martie te face să simți legăturile tale profunde cu generațiile anterioare, să înțelegi că porți în tine visurile tuturor celor care au fost înaintea ta, dar și resursele lor extraordinare. Vei înțelege că sensul tău în lume este de a aduce bucurie și vindecare pentru cei din jur, iar această misiune extraordinară pe care ți-a dat-o Universul nu poate fi oprită de nimic.

Taur

Ziua de 1 martie a acestui an îți va aduce revelații importante legate de modul în care percepi relațiile și de faptul că trebuie să te eliberezi de prejudecăți, pentru a intra intr-o legătură autentică. În momentul în care te vei decide să privești lumea cu sufletul, vei înceta să-i mai judeci pe cei din jur și vei intra într-o conexiune reală cu ei.

Gemeni

Începutul de primăvară este mereu tulburător pentru tine, pentru că este un moment în care faci bilanțul realizărilor și eșecurilor tale. Nu fi prea aspră cu tine, acordă-ți compasiune și înțelegere, pentru că ești, cu adevărat, o ființă minunată. Chiar dacă lucrurile nu îți ies întotdeauna după standardele tale înalte, realizările tale sunt uimitoare și o persoană mai puțin perfecționistă ar fi mândră de ele.

Rac

Bucură-te de începutul de primăvară, pentru că puterea numărului 4 te va face să treci peste orice obstacol și să-ți împlinești visurile. Mai ales în dragoste ai parte de un dar minunat din partea astrelor, care îți luminează calea către iubirea adevărată. De data aceasta, alegerea ta este una lucidă și asumată, de aceea se anunță o relație de durată pentru tine. 

Leu

La începutul lunii martie, mintea ta urzește planuri concrete pentru atingerea unor obiective profesionale importante. Faci un bilanț al activității tale de până acum și îți dai seama că ai nevoie de o strategie mai susținută de imagine. Ești hotărâtă să te pui mai bine în evidență și să te folosești de relațiile și farmecul tău pentru a reuși. 

Fecioară

Ziua de 1 martie este un prilej ca să reflectezi asupra relațiilor cu cei dragi și să înțelegi că uneori a iubi înseamnă să oferi mai multă libertate celor din jur. Îți dai seama că trebuie să renunți la tendința ta de a-i proteja cu orice preț pe cei dragi și să încurajezi abilitățile lor de a reuși să facă lucruri pe cont propriu. 

pasari

Sursa foto: Pinterest

Balanță

Începutul primăverii îți aduce revelația că poți accepta contradicțiile, natura dublă și ambivalentă a relației cu persoana iubită. Numărul 4 este un simbol al dualității, care își găsește, totuși, armonia. Puterea rațiunii tale și  intuiția inimii te vor ajuta să accepți că realitatea are nuanțe de gri și nu este doar în alb și negru.

Scorpion

Ziua de 1 martie te va ajuta să conștientizezi că evoluția ta spirituală este în plină desfășurare. Vei înțelege că sufletul tău tânjește după o dimensiune metafizică și de autodescoperire. Îți vei da seama că numai o practică spirituală te poate satisface în perioada care urmează. Caracterul magic al cifrei 4 dublate îți va aduce oportunități neașteptate de dezvoltare spirituală. 

Săgetător

Ai anumite talente care au rămas în stare latentă prea multă vreme. Sub puterea combinației energetice din ziua de 1 martie 2020, vei realiza cum poți aduce la lumină aceste înzestrări ascunse. Fie că este vorba de o înclinație artistică sau de o aptitudine antreprenorială, primăvara aceasta îți va oferi ocazia să-ți pui în practică talentele.

Capricorn

Faci o analiză a abilităților tale și îți dai seama că nu ți-ai exercitat suficient capacitățile de leadership. Ești făcută să conduci oameni și să pui în valoare ce au aceștia mai bun. Ziua de 1 martie a acestui an îți dezvăluie faptul că un lider inspirațional este acela care pune accentul pe talentele oamenilor, nu pe slăbiciunile lor. 

Vărsător

Îți dorești să dezvolți la tine iubirea necondiționată și compasiunea, dar știi că este cale lungă până ce vor deveni atitudinea ta cotidiană. Totuși, orice drum începe cu un prim pas, de aceea nu trebuie să te descurajezi că intențiile tale sunt permanent destabilizate de factori exteriori. Practică iubirea și compasiunea față de propria persoană, dacă vrei să le poți extinde și la cei din jur. 

Pești

meditatie

Numărul 4 asociat zilei de 1 martie a acestui an îți facilitează o conexiune cu latura ta divină, atât de bine reprezentată de simbolul mistic al Peștilor. Privești în profunzimea propriului suflet și descoperi resursele necesare pentru a face saltul către o nouă treaptă în evoluția ta spirituală. Cei din jur vor fi surprinși și puțin confuzi legat de transformarea ta. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!