Horoscop
Înapoi la

Ziua eliberării pentru zodii: Mercur iese din retrograd și își începe traiectoria directă

Ziua eliberării pentru zodii: Mercur iese din retrograd și își începe traiectoria directă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Săptămâna aceasta vine cu vești bune pentru zodii: Marte intră în Scorpion începând de pe 18 noiembrie, ceea ce marchează o perioadă de exprimare a emoțiilor, de iubiri năvalnice și de pasiune în tot ceea ce facem. Pe 20 noiembrie, Mercur părăsește în sfârșit poziția retrogradă și va intra pe traiectoria sa normală. Acest eveniment astral înseamnă comunicare sporită, legătură între suflete și relații armonioase. Iată cum va trăi fiecare zodie această perioadă benefică.

femeie inger

Berbecul face pace cu persoana iubită

Pentru Berbec a existat o perioadă de tensiune, în care s-a simțit în pericol să piardă legătura cu cel pe care îl iubește. Intrarea lui Marte în Scorpion activează emoțiile Berbecului, zodia sa favorită, acesta dăruind mai multă căldură și iubire decât de obicei. Comunicarea se îmbunătățește, mai ales că Mercur iese din retrograd, așa că pentru cea mai pasională zodie urmează o perioadă de dragoste fierbinte și angajamente reînnoite.

Taurul se înțelege bine cu toată lumea

Este neobișnuit pentru o zodie dominantă ca Taurul să se înțeleagă perfect cu toți, dar acesta este efectul conjugat al lui Marte în Scorpion cu Mercur pe traiectorie directă. Marte scoate la suprafață emoții de duioșie față de cei din jur, de considerație și apreciere și îl face pe Taur să-și dorească buna înțelegere. Mercur îi sporește elocvența și îi dă un farmec special, care îi cucerește chiar și pe cei mai puțin prietenoși. De aceea, perioada care urmează este ideală pentru Taur ca să încheie noi parteneriate, dar și prietenii de durată.

Gemenii primesc laude

Urmează o perioadă excelentă pentru Gemeni! Marte în Scorpion îi face mai convingători decât oricând, iar Mercur le dă o putere incredibilă asupra celorlalți, reflectată în relații din care Gemenii vor câștiga foarte mult. Este vremea ca ei să se afirme, chiar să devină celebri în unele cazuri. Fie că-și vor publica o carte, își vor patenta o invenție sau vor primi un premiu, Gemenii sunt pe val în perioada următoare. Și Venus le este alături, pentru că s-ar putea ca admirația unor fani de-ai Gemenilor să se transforme într-un sentiment mult mai profund.

Racul se încarcă de energie pozitivă

Pentru că Marte intră în Scorpion, zodiile acvatice sunt mai emoționale decât oricând, dar acest lucru este benefic pentru Rac. Sondându-și sentimentele, Racul actualizează emoții profunde față de partener și față de restul familiei, ceea ce îl ajută să restabilească legăturile și să facă un incredibil schimb emoțional. Vor urma zile în care se va simți profund conectat atât cu persoana iubită, cât și cu familia și prietenii, ceea ce îl va încărca cu energie pozitivă, îl va face mai creativ și mai eficient.

Leul se detașează de probleme

Odată cu pătrunderea lui Marte în Scorpion, sentimentele Leului capătă mai multă claritate. Leul poate vedea cu luciditate ce relații îi sunt utile și de ce anume trebuie să se debaraseze pentru a-și câștiga echilibrul și autonomia. De aceea, pentru Leu urmează o perioadă decisivă, în care își triază legăturile și le păstrează doar pe cele semnificative. Sfârșitul traiectoriei retrograde a lui Mercur marchează și încetarea unor relații de iubire care i-au rănit profund pe nativii din zodia Leului. Deși au suferit destul de mult, Leii își dau seama că despărțirea a fost cea mai bună soluție și astfel declanșează procesul de vindecare.

Fecioara își găsește noi pasiuni

Pentru Fecioară, Marte în Scorpion este un deschizător de drumuri, pentru că permite „încălzirea” emoțională, stimulează pasiunea pe care nativii o vor pune în atingerea unor obiective importante. Cireașa de pe tort este faptul că Mercur, planeta guvernatoare a Fecioarei, își schimbă traiectoria, ceea ce va aduce numai vești bune pe plan profesional și financiar pentru această zodie. Acum este momentul unor investiții inteligente sau al unor asocieri profitabile, care vor face ca sfârșitul de an al Fecioarei să fie marcat de satisfacții în carieră și bunăstare în familie.

mercur

Balanța înregistrează progrese în relație

După o perioadă de stagnare, în care Balanța a simțit că este blocată în relația sa de iubire, a venit timpul ca lucrurile să se așeze și dragostea să strălucească în casa ei. Pentru Balanțele aflate la începutul unei relații apar progrese remarcabile, pe fondul efectelor benefice ale lui Marte în Scorpion. Partenerii se arată cu adevărat cuceriți și-și exprimă fără rețineri sentimentele, oferindu-le cadouri Balanțelor și făcându-le surprize emoționante. Pentru Balanțele care sunt de mai multă vreme într-o legătură, conexiunea cu partenerul se revigorează și încep să prindă contur planuri minunate pentru sfârșitul de an.

Scorpionul trăiește cu intensitate maximă

Pentru Scorpion, pătrunderea năvalnicului Marte în semnul său se asociază cu o adevărată furtună emoțională, dar nu în sensul rău al cuvântului. Pasiuni dezlănțuite, declarații de iubire, legături intense, aceasta este perioada care se deschide înaintea nativilor Scorpioni. Mercur le dă o incredibilă capacitate de persuasiune, astfel încât oricine este sedus de cuvintele lor. Ca prin farmec, lucrurile încep să se repare în relațiile de iubire, iar dacă au existat conflicte, acestea dispar, făcând loc unor legături armonioase.

Săgetătorul are parte de relaxare și distracție

Configurația astrală este benefică și pentru Săgetător, aducându-i în cale cele mai bune oportunități pentru distracție și relaxare. Săgetătorii vor primi propuneri de călătorii sau de participare la evenimente ce presupun împletirea între muncă și odihnă, într-un cadru interesant, de exemplu, într-o regiune balneară sau într-o stațiune montană. Aceste ocazii sunt avantajoase mai ales pentru că Săgetătorii pot lua cu ei și persoanele iubite, ceea ce le aduce un motiv în plus de bucurie.

Capricornul are spor în acțiunile sale

Capricornul și-a propus obiective importante până la sfârșitul anului, de aceea nu prea se poate bucura de relaxare. Dar are, în schimb, satisfacția muncii bine făcute și a eficienței maxime. Marte în Scorpion îl ajută pe Capricorn să-și acceseze resursele pentru a le pune în slujba țelurilor sale. Mercur îi sporește spiritul de inițiativă, dar și puterea de convingere, astfel încât va reuși să atragă în proiectele sale persoane influente, care îl sprijină cu relații sau bani.

Vărsătorul obține un succes răsunător

Mercur aduce vești foarte bune și pentru Vărsător, care va obține un succes remarcabil, ce încununează eforturile sale profesionale. Dacă așteaptă rezultatul unui interviu sau o veste legată de o bursă ori de o investiție, Vărsătorul are motive de bucurie: va primi tot sprijinul de care are nevoie și visurile sale vor începe să se împlinească. În cazul în care a participat la un concurs sau și-a depus candidatura pentru un post important, Vărsătorul va primi un rezultat excelent, care îi va aduce multă satisfacție.

Peștii sunt plini de entuziasm

fantezie

Marte în Scorpion activează optimismul și entuziasmul Peștilor, care se bucură de o stare luminoasă și de foarte multă energie. Starea lor pozitivă îi ajută pe Pești să împlinească adevărate minuni, să-și îndeplinească propriile visuri, dar să-i ajute și pe ceilalți. O veste extraordinară legată de sănătate le restabilește echilibrul, aducând bucurie în sufletele tuturor celor care-i iubesc.

Surse foto: Pixabay, iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.