Horoscop
Înapoi la

Zodia care face mereu pe victima deși ea este cea care tot dă cu bățul în baltă

Zodia care face mereu pe victima deși ea este cea care tot dă cu bățul în baltă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare zodie are propriile sale tertipuri când este vorba de manipularea celor din jur, dar nu toate semnele se pricep să facă pe victimele, pentru a obține compătimirea și a trage foloase de pe urma altora. Zodiile mai rezervate, cum sunt Fecioara sau Capricornul, nu fac acest lucru din principiu, în vreme ce semnele care vor să se arate puternice, precum Berbecul sau Leul, consideră că își pierd din prestanță dacă se pun în postura de victimă.

Dar există o zodie anume, care a descoperit toate avantajele pe care le obține făcând pe victima, inclusiv acela de a spune lucruri grosolane celor din jur și a se plânge apoi că ea este cea atacată.

chip 

Acest semn care merită un loc de frunte printre maeștrii manipulării este nimeni altul decât Vărsătorul. 

Zodia care jignește, apoi face pe victima

Despre Vărsător se știe că este independent, non-conformist și se poate dedica fără nici o reținere unor cauze nobile, fie că este vorba de idealuri sociale, fie de ajutorarea persoanelor în nevoie. 

Acest semn volatil, asociat deopotrivă cu pământul și cu apa este greu de citit și adesea se ascunde în spatele a numeroase măști, pentru că nu are încredere în cei din jur și nu vrea să-și descopere slăbiciunile înaintea altora.

În mitologie, purtătorul de apă avea un loc important printre zei, pentru că el aducea lichidul vieții și al cunoașterii la masa tuturor. Iată de ce Vărsătorul se bucură de o forță secretă, pe care și-o întărește constant; a-i ține pe ceilalți sub controlul său și a trage pe ascuns frâiele puterii este unul dintre scopurile sale. 

Aflat sub oblăduirea lui Uranus, Vărsătorul este unul dintre cele mai creative semne, dotat cu o extraordinara capacitate de a modela realitatea, dornic să descopere mereu lucruri noi, plictisindu-se repede în condiții rutiniere. 

În ciuda calităților sale incredibile, Vărsătorul are și un mare defect, care ascunde, însă, un scop foarte bine conturat, acela de a-i face pe ceilalți să joace după cum îi direcționează el. Excentric și condescendent cu cei din jur, Vărsătorul nu se sfiește să spună lucruri pe care alții le-ar considera adevărate jigniri. cu o lipsă de tact pe care o ascunde sub cea mai inocentă expresie. 

Felul de a fi al Vărsătorului poate provoca mari frustrări celor din jurul său, dar este greu să-i spui în față ce simți. Pentru că în momentul în care l-ai acuza de ceva, Vărsătorul are talentul de a se metamorfoza în victima perfectă. Și nu va face pe victima doar în fața ta, ci toți cei care vă cunosc vor afla că l-ai nedreptățit și l-ai rănit. 

dublu

Deși se spune că este rece și controlat, Vărsătorul are o capacitate incredibilă de a se juca cu emoțiile celor din jurul său. Iar acest lucru îl face cel mai bine punându-se mereu în postura de victimă, a răuvoitorilor, a lumii, a destinului.

Folosește acest tertip pentru a obține nenumărate avantaje, de la mila și simpatia celor din jur până la aprecierea persoanelor cu autoritate. Nmeni nu se pricepe mai bine ca Vărsătorul să-și sublinieze și să-și amplifice meritele, arătând, în plus, câte sacrificii face pentru a obține rezultate atât de impresionante. 

Iată de ce  trebuie să-ți iei măsuri de precauție, dacă te lupți cu un Vărsător, pentru că îți va spune tot ce-i trece prin cap, apoi îi va atrage pe toți cei din jur de partea sa. Talentul său de a face pe victima te va pune în postura de călău, de persoană lipsită de inimă care l-a rănit, deși era complet nevinovat. Pe Vărsător, este mai bine să-l ai prieten. Firea sa imprevizibilă și marea capacitate de a manipula emoțiile celorlalți îl transformă într-unul dintre cei mai de temut dușmani din zodiac. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.