Horoscop
Înapoi la

Zodia căreia îi va merge din plin în ultima parte a anului. Termină 2021 în glorie absolută!

Zodia căreia îi va merge din plin în ultima parte a anului. Termină 2021 în glorie absolută!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Mișcările planetare ne vor oferi un adevărat spectacol celest până la final de an, cu tranziții și conjuncții ce vestesc energii excepționale care îi influențează puternic pe nativi și pregătesc terenul pentru perioadele următoare.

Începutul lui noiembrie este marcat de Luna Nouă în Scorpion, pe data de 4, un eveniment astral ce ne încurajează să privim atent în lumea noastră interioară, fiind un prilej bun de a face decizii înțelepte. Tot ce se întâmplă acum are rolul de a transforma și de a le răsfăța pe zodii cu daruri bogate din partea Universului, de care trebuie să profite din plin.

ilustratie cu o femeie cu o coronita cu stea pe cap, cu parul turcoaz cu picatele

Un alt moment important al finalulul de an îl reprezintă și mutarea lui Jupiter, considerată planeta expansiunii și a progreselor, în zodia Pești, din 28 decembrie. Vibrația lui Jupiter îndeamnă la lărgirea orizonturilor, la gândire creativă și curaj. Suntem ajutați să atragem noroc și oportunități în viața noastră, ghidați de intuiție și putere divină. Un singur nativ din zodiac are suficientă inspirație de a profita din plin de aceste mișcări favorabile. Este încununat norocosul zodiacului, pentru că strălucește în toate aspectele vieții și are parte de glorie absolută.

Zodia căreia îi va merge din plin în ultima parte a anului

Coincidență sau nu, este un semn guvernat chiar de Jupiter, astrul vedetă al finalului lui 2021, deci nu este de mirare că pentru el ultimele luni din acest an vor fi de vis. Nu te mai ținem în suspans și îți spunem că Vărsătorul este selectat de astre să trăiască cea mai bună perioadă din viața lui.

În ceea ce privește cariera, nativul descoperă că a bătut prea mult timp pasul pe loc și decide să facă o mutare uriașă pentru viitorul său. Renunță la contractele actuale și se aventurează într-o afacere proprie, care aduce câștiguri încă din primele săptămâni de la lansare. În acest fel își va securiza și bugetul pentru următoarele luni și va câștiga suficient de mulți bani încât să își permită să facă și alte investiții, într-o mașină sau de ce nu, o nouă locuință.

Citește și: Ce face un Vărsător când e topit după tine: 30 semne care-l dau de gol

Sănătatea Vărsătorului este foarte solidă, are multă energie și o stare de spirit foarte bună, care îl ajută să își ducă la bun sfârșit toate planurile și să dea dovadă de mult randament și putere de concentrare. 

Pe plan amoros, această zodie profită din plin de șarmul său înnăscut pentru a începe o relație nouă, foarte promițătoare, care îi va ajuta să își regăsească echilibrul și liniștea sufletească. Are parte de toată susținerea din partea familiei, care se bucură pentru reușitele sale personale.

Surse articol: Astrology / Birthastro / Ganeshaspeaks

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.9 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.