Horoscop
Înapoi la

Zodia pentru care primele luni din 2021 vor fi dezastruoase

Zodia pentru care primele luni din 2021 vor fi dezastruoase

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

La începutul lunii ianuarie va fi conjuncția planetelor Saturn și Pluto, iar acest eveniment astral va aduce noroc sporit, optimism și un sentiment predominant de împlinire în viața multor zodii. Însă pentru unul dintre nativii din horoscop primele luni din anul 2021 nu vor fi deloc plăcute și va fi nevoit să înfrunte probleme nemaîntâlnite. 

Este vorba despre nativul Vărsător, care în 2021 va avea parte de câteva cumpene și va trebui să se lupte cu demonii săi interiori, dacă vrea să aibă șansa de a renaște din propria cenușă și de a îmbrățișa, din nou, prosperitatea și bunăstarea în viața sa. 

Te iubesc sau nu te iubesc, Vărsătorule? Adevărul este că tu ești singurul care trebuie să te iubești, dar am sentimentul că știi deja asta. Venus, planeta ta guvernatoare, va fi retrogradă în acest an și vei avea posibilitatea de a revizui, de a reflecta și de a-ți reevalua relațiile și sistemul de valori. În plus, eclipsele viitoare - prin axa Gemeni-Săgetător - vor aduce noi începuturi stilului tău de comunicare și filosofii generale în primele luni ale anului 2021. 

Este timpul să evoluezi, dragul nostru, și nu suntem sarcastici sau condescentenți. Astrele te sfătuiesc să ai mare grijă în privința anului ce vine pentru că nu îți va fi deloc ușor. Anul trecut a fost un moment pentru a te elibera și a te curăța energiile toxice care te țineau pe loc. Cu toate acestea, acum este timpul să te concentrezi asupra individualității și asupra propriei persoane. Destinul tău deja scris în stele și, imediat ce Saturn va tranzita zodia ta, în decembrie - unde va rămâne până în anul 2023, va trebui să iei în piept orice lovitură care ți-o pregătește viața, pe mai multe fronturi.

Citește și: Ce defecte ai in functie de zodie

Spre exemplu, sunt mari șanse să rămâi singur pentru că relația sau căsătoria în care ești implicat nu mai funcționa de mult. Pe de altă parte, va trebui să faci eforturi colosale pentru a-ți păstra locul de muncă pentru că superiorii te vor anunța încă de la finalul anului că vor exista concedieri colective. Adună-ți toate resursele și concentrează-te, pentru a reuși să rămâi pe linia de plutire în primele luni. Este foarte important ca cei din jur să vadă că te străduiești pentru că altfel riști să pierzi chiar tot și să te cufunzi într-o depresie adâncă.

La finalul acestei perioade nefericite vei avea ocazia să tragi o linie și să îți dai seama ce contează cu adevărat pentru tine. Vei renunța la oamenii toxici și practic la tot ce nu te ajută să te dezvolți ca persoană. Va fi benefic pentru tine, te asigurăm!

Surse articol: My.astrofame / Elitedaily / Timenomad

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.