Horoscop
Înapoi la

Zodia pentru care ultima parte a anului va fi cea mai bună perioadă din viața ei

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Abia suntem în prima lună de toamnă, însă trebuie să recunoști că îți vin în minte retrospective ale anului 2020 și te gândești ce lucruri de pe listă vei mai bifa până la începutul lui 2021. Dacă ești norocosul din zodiac, felicitări, pentru că există un nativ pentru care ultima parte a anului îi rezervă doar lucruri pozitive, împliniri și vise realizate.

Scorpionule, acum este doar despre tine! Ești încojurat doar de vibrații bune și aștepți cu nerăbdare să bifezi lucrurile pe lista ta. Începând cu luna octombrie se întrevâd multe oportunități pentru tine, iar chiar de pe data de 17 septembrie, o dată cu intrarea Luni Noi în zodia Fecioarei, s-ar putea să simți un disconfort. Dar astrele te sfătuiesc să lași acest sentiment să îți ghideze pașii, către o conexiune mai profundă cu scopurile tale. Există oportunitatea de schimbare, pe multe dintre planurile vieții tale, iar primul lucru de care trebuie să te ocupi este regăsirea esenței tale.

Așadar, ce te împlinește cel mai mult? Este o activitate sau o persoană? Vei avea parte de câteva luni intense, cu trăiri puternice și multe schimbări de direcție, astfel că trebuie să fii pregătit să iei cele mai bune decizii. Dacă relația și partenerul actual nu îți mai aduc bucurie, scrie pe o foaie lucrurile pro și contra și ai curajul de a face pași măreți către viitor. Fericirea este motorul sufletului uman, iar dacă o pierzi, existența ta va prinde nuanțe gri și tu nu ești așa. Ești capabil de lucruri mărețe, însă lucrul care îți lipsește cel mai mult este un strop de îndrăzneală. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, îți merge excelent, poate chiar mai bine decât niciodată.

Faptul că ai economisit în prima jumătate a anului te-a ajutat să strângi resursele necesare pentru a trăi fără stres până la finalul anului. Iar pentru o zodie care iubește mirosul banilor, este o veste minunată, nu-i așa? În următoarea perioadă nu va mai trebui să îți faci griji pentru costurile unor lucruri pe care ți le dorești, pentru că vei trăi pe picior mare, fără prea mult stres! Ai putea să îndrăznești chiar să gândești mai amplu și să iei în considerare achiziția unei locuințe pentru că este o perioadă bună de încheiat și negociat contract de viitor. Ești o persoană cu un puternic simț al proprietății, astfel că dacă vei reuși să faci acest lucru vei avea un sentiment de împlinire personală pe care nimic nu îl poate egala. 

Sunt vești foarte bune și pe planul sănătății, pentru că încă de la începutul lui 2020 ți-ai dorit foarte mult să ai parte de o transformare fizică. Faptul că ai început o alimentație corectă și sănătoasă, te-ai împrietenit cu fitnessul și ți-ai setat țeluri, te va ajuta în ultima parte a anului să devii o versiune mai bună a ta și să ai corpul pe care l-ai visat mereu.

Ai muncit mult și planetele s-au aliniat pentru tine favorabil, astfel că vei avea parte de cea mai bună perioadă a vieții tale, ce îți va oferi încrederea să continui să îți proiectezi viitorul și viața luxuriantă pe care o meriți din plin. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.