Horoscop
Înapoi la

Zodia protejată de Univers, conform predicțiilor lui Nostradamus. Va avea o lungă perioadă de imunitate

Zodia protejată de Univers, conform predicțiilor lui Nostradamus. Va avea o lungă perioadă de imunitate

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toți am auzit de Nostradamus, celebrul alchimist și învățat al secolului al XVI-lea, înzestrat cu darul clarviziunii. Profețiile sale au dezvăluit mai multe taine ale lumii, lucruri extraordinare care s-a întâmplat întocmai cum prevede astrologul francez în cartea sa Les Prophéties (Profețiile). Această culegere de poeme inițiatice vorbește despre evenimente majore ale lumii, care vor duce încetul cu încetul la distrugerea ei.

Nostradamus

Sursa foto: Pinterest

Unele dintre aceste evenimente s-au întâmplat deja, precum   Revoluția franceză, războaiele mondiale, ascensiunea unor lideri politici nefaști, ca Adolf Hitler sau catastrofele nucleare din secolul trecut.  Altele urmează să vină, deși datele apariției lor nu sunt precizate cu claritate. Unii spun că anul 2020 va fi începutul unui șir de dezastre, războaie, atacuri teroriste, catastrofe naturale, care vor duce în final la declanșarea Apocalipsei. Dar până atunci, să vedem ce spune Nostradamus despre semnele din zodiac și destinul lor în anii care urmează.

Săgetătorul va fi protejat de Univers

Nostradamus s-a născut pe 14 decembrie, în norocoasa zodie a Săgetătorului. Acest semn i-a conferit o intuiție extraordinară, talent și capacități supraumane, precum și puterea de a împărtăși celorlalți din cunoașterea lui. Din scrierile sale rezultă că această zodie se va bucura de o îndelungată bunăstare și, timp de cinci ani de acum înainte, nu va fi tulburată decât de griji mărunte. Atitudinea sa pozitivă va atrage asupra Săgetătorului binecuvântările vieții, iar planetele îi vor fi favorabile. Conjuncția magică dintre Jupiter și Saturn care va avea loc în iunie 2020 și care se întâmplă doar odată la două decenii marchează viitorul strălucitor al Săgetătorului.

femeie cu arcul

Nativii acestor zodii vor fi protejați, atât ei cât și familiile lor, pentru că influența astrală se va extinde asurpa tuturor celor apropiați. Nici o boală majoră nu se va abate asupra Săgetătorilor în anii care urmează. Începând de la sfârșitul acestui an, bunăstarea materială se va consolida și nu vor duce lipsă de nimic în următorii ani. Unii Săgetători vor începe chiar afaceri pline de succes sau își vor împlini visele legate de carieră. Imaginea publică a unora dintre nativi va deveni foarte populară, pentru că vor avea numai reușite în domeniul artei, culturii sau politicii.  Călătoriile  vor fi  deosebit de atrăgătoare pentru Săgetător și îi vor aduce informații proaspete și noi forme de cunoaștere. Câteodată va fi nerăbdător sau va avea tendința să risipească bani, dar destinul se va arăta generos cu el, împlinindu-i proiectele și oferindu-i noi resurse. Viața sa sentimentală se va lumina în sfârșit, mai ales pentru persoanele care își așteaptă de multă vreme alesul. În anii care urmează, Săgetătorii vor forma cupluri durabile și vor întemeia familii stabile și fericite.

Profețiile lui Nostradamus pentru alte zodii

Fără a vorbi direct de alte zodii, Nostradamus a legat anumite evenimente istorice de un semn zodiacal. Iată câteva dintre recomandările pentru fiecare zodie, în funcție de profețiile sale.

Berbecul va avea o ascensiune periculoasă

O predicție zguduitoare a lui Nostradamus a fost ascensiunea lui Adolf Hitler în Germania și efectele ei catastrofale. Dictatorul german s-a născut pe 20 aprilie 1889, sub zodia Berbecului. Această zodie impetuoasă va fi în plină evoluție în perioada care urmează, încercând să-și atingă cele mai ambițioase scopuri. Poate că este vorba de succese academice sau de o poziție de elită, ori poate că Berbecul va încerca să dea viață unui proiect cu adevărat revoluționar. Dar ascensiunea sa nu va fi lipsită de sacrificii, care se vor reflecta atât asupra lui cât și asupra celor dragi.  

Viețile Taurului și  Scorpionului se vor schimba radical

Una dintre cele mai importante predicții ale lui Nostradamus a fost Revoluția Franceză, care a semnificat începutul transformării continetului european. Revoluția a izbucnit pe 5 mai 1789, dată aflată sub semnul Taurului și s-a sfârșit pe 9 noiembrie 1799, în zodia Scorpionului. Iată de ce aceste două zodii vor suporta mari transformări în viața lor, conform predicțiilor lui Nostradamus. Pentru Taur, este posibil ca un eveniment să-i schimbe total cursul vieții, fie în familie, fie pe plan profesional. Această schimbare, care va părea greu de suportat la început, va fi, de fapt, începutul unei perioade de evoluție și autorealizare pentru nativii Taur. În cazul Scorpionului, schimbarea va consta în sfârșitul unor relații sau al unor situații care îi țineau prizonieri și de care nu se puteau desprinde. După o perioadă de refacere, Scorpionul va trăi din plin înflorirea și liniștea unei noi epoci sentimentale.

Racul va trece printr-o încercare dificilă

Una dintre previziunile lui Nostradamus a fost sfârșitul tragic al regelui Henric al II lea, în iulie 1559. Data ce marchează acest eveniment este corelată cu zodia Racului, astfel că acest semn va fi supus unor transformări importante în viața sa. Schimbarea poate privi statusul familial, indicând  sfârșitul unor relații sau o perioadă grea în cuplu; de asemenea, schimbarea se poate referi la viața profesională, existând posibilitatea ca Racul să părăsească locul de mun că în care se află acum și să înceapă o nouă carieră în altă parte.

Proiectele Leului sunt amenințate

apocaliptic

O profeție zguduitoare a celebrului astrolog francez a fost legată de dezastrul nuclear de la Hiroshima și Nagasaki, la începutul lui august 1945.  Corelând evenimentul istoric cu zodia Leului, este posibil ca unele proiecte ale nativilor acestei zodii să fie amenințate de forțe vrășmașe.Indiferent că este vorba de un proiect imobiliar, de începutul unei relații sau de o inițiativă financiară importantă, Leul trebuie să fie foarte atent, pentru a nu pierde într-o clipă eforturile sale de luni de zile. Chiar și dacă acest lucru se va întâmpla, puterea neînvinsă a Leului va face ca munca sa să se refacă din propria cenușă.

Fecioara va fi mistuită de pasiuni

Marele Foc din Londra a durat zile la rând, între 2 și 6 septembrie 1666. Cu 100 de ani înainte, Nostradamus a prezis această catastrofă, care s-a abătut peste oraș în timpul zodiei Fecioarei. În perioada care vine, Fecioara se va afla sub semnul pasiunilor, abandonând rațiunea și trăind din plin sentimentele. Fie că este vorba de o iubire care o va răvăși, fie de pasiunea pentru munca sa, cert este că Fecioara va trăi cu maxim de intensitate  și fără nici o cenzură.

Capricornul va descoperi lucruri importante

O predicție mai puțin amintită a lui Nostradamus vorbea despre o figură ”asemănătoare unei divinități”, care a găsit un lucru important pentru umanitate. Acest om măreț s-a dovedit a fi Louis Pasteur, celebrul biolog născut în zodia Capricornului. Semnul zodiacal de pământ va primi stabilitate și clarviziune, astfel încât își va putea urma visele. Ambițiile de descoperitori ale Capricornilor vor prinde aripi, iar aceștia își vor atinge obiective importante în perioada care urmează, în special legate de carieră și de dezvoltarea personală.

Vărsătorul va fi atras în confruntări

O altă previziune a lui Nostradamus s-a referit, diin câte se pare, la ascensiunea generalului francez Charles de Gaulle.  Celebrul militar căruia i se datorează în mare parte succesul Franței în Al doilea Război mondial a avut un rol esențial în înfrângerea naziștilor și a fost recunoscut ca una dintre cele mai mari forțe ale Europei. Cu toate acestea, un eveniment umilitor pentru sine a fost Conferința de la Yalta, de la începutul lui Februarie 1945, în care s-a împărțit Europa între marile puteri, dar el nu a fost invitat să ia parte, lucru pe care nu l-a iertat niciodată.  Iată de ce zodia Vărsătorului a fost nefastă pentru el.

Cei născuți sub semnul Vărsătorului pot avea parte de confruntări în perioada care urmează, ce nu vor fi totdeauna în favoarea lor. Este bine  să se înarmeze cu răbdare și atenție, pentru că inamicii îi pândesc din toate părțile. Dacă vor să-și păstreze imaginea și poziția, este necesar ca Vărsătorii să ia atitudine.

chip de femeie

Cât despre Gemeni, Balanță și Pești, chiar dacă aceste zodii nu sunt corelate în mod direct cu evenimentele majore prezise de Nostradamus, în scrierile sale există referiri la lunile care se află sub semnul acestor zodii.

Astfel, asasinarea lui Robert Kennedy, fratele președintelui american John Kennedy, a avut loc în iunie 1968, sub semnul Gemenilor.  Acest asasinat, ca și cel al președintelui, ucis în noiembrie, ar fi fost prevăzute de Nostradamus. Iată de ce Gemenii trebuie să se ferească de influențele unor persoane care nu le vor binele și care le-ar putea afecta cariera.

Lunile octombrie și martie au fost corelate de unele secte conspiraționiste cu date ale Apocalipsei, conform unor scrieri secrete ale lui Nostradamus. Dacă va fi sau nu așa,  nu avem de unde să știm, dar este recomandat ca nativii din Balanță și Pești să fie atenți la deciziile pe care le iau, ca nu cumva să sufere consecințe grave, mai ales pe plan financiar sau al relațiilor.

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.