Horoscop
Înapoi la

Zodii care aleg calea singurătății. S-au săturat să le fie inima frântă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cine ar alege de bunăvoie să fie singur? Toți ne căutăm sufletul pereche, dragostea perfectă, care să ne împlinească. Singurătatea pare o suferință pe care ne străduim s-o ocolim, în niciun caz o opțiune. Dar lucrurile se schimbă dacă ai fost rănit de multe ori în relațiile tale. Singurătatea poate să ți se pară mai degrabă o cale de vindecare sau un mod de a preveni suferința.

Iată de ce unele zodii vor alege să renunțe la orice relație romantică în această toamnă, pentru a da prilej sufletului să-și regăsească echilibrul și bucuria de a trăi.

singura

Berbecul nu se teme de singurătate

Pentru că adesea s-a simțit abandonat, Berbecul poate tolera mai ușor singurătatea, în comparație cu alte zodii. Ba chiar sunt perioade de izolare pe care le consideră adevărate oaze de reconectare cu sinele. După mai multe eșecuri în dragoste, unii Berbeci vor alege să rămână o perioadă singuri. Este o decizie pe care o iau în mod rațional, pentru a se proteja de suferință.

Trădările repetate ale partenerilor le-au sfâșiat inima, așa că singurătatea nu are cum să-i sperie. Dimpotrivă, li se pare cea mai bună soluție și sunt deciși să nu mai intre într-o relație, până nu se conving că partenerul le poate oferi siguranța de care au nevoie. De aceea, sfârșitul de an i-ar putea găsi singuri, dar acest lucru nu-i deranjează, pentru că este opțiunea lor.

Fecioara se izolează ca să se vindece

În adâncul lor, Fecioarele se simt adesea singure, pentru că au senzația că nu sunt înțelese de cei din jur ori că nu se află lângă persoanele potrivite. De aceea, singurătatea exterioară nu li se pare atât de greu de îndurat. Pot alege o cură de izolare, pentru a se purifica de sentimentele de revoltă și dezgust provocate de persoanele care le-au frânt inima.

Poate că vor pleca într-o călătorie sau se vor muta într-un alt oraș, pentru a rupe definitiv legătura cu trecutul. Multe Fecioare vor pune capăt toamna aceasta unor relații care nu le mai aduc nicio bucurie și se vor concentra pe vindecarea lor interioară.

Scorpionul se eliberează de durere

Pentru nativii Scorpion prinși în legături pline de suferință a sosit vremea eliberării. Dacă până acum nu au avut curajul să facă acest pas, de teama că vor rămâne singuri, în momentul de față singurătatea este o soluție salvatoare. Atunci când Scorpionul își pierde încrederea în oameni, el are nevoie de o perioadă cu sine, pentru a se reface și a merge mai departe.

Dacă s-a aflat într-o relație abuzivă sau a suportat indiferența ori trădările partenerului, Scorpionul nu mai suportă pe nimeni aproape pentru o vreme. În orice caz, această perioadă de singurătate îi este absolut necesară, deși este doar o opțiune temporară. Concentrarea pe muncă sau pe pasiunile sale îl ajută pe Scorpion să facă față sentimentelor de izolare, până ce va întâlni persoana care să-l merite cu adevărat.

Capricornul preferă singurătatea când este rănit

singuratate

Capricornul nu suportă să fie într-o relație care l-a dezamăgit, doar pentru a nu fi singur. Anul acesta, nativii Capricorn vor alege izolarea ca pe o evadare din vidul relațional, dar și ca pe o ocazie de dezvoltare personală. Pur și simplu, își vor schimba prioritățile, iar împlinirea lor pe alte planuri, profesional sau spiritual, va prima în fața relațiilor romantice.

Deși are o mare capacitate de iluzionare, Capricornul devine radical când decide să spună stop unui anumit lucru. De aceea nu mai există cale de întoarcere în momentul în care alege să iasă dintr-o relație pe care o consideră fără sens.

Surse foto: Pixabay, Pexels

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.